Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Haron90
Kadrowicz

Re: Żużel w TV

#20801 Postautor: Haron90 » 11 czerwca 2024, o 15:09

Saeyl pisze:Taka ciekawostka. Dzisiaj w Polsce uruchomiona została platforma MAX przez co Player wycofał ze swojej oferty Eurosport Extra z Grand Prix i przekierowuje do platformy Max.
Jak na Playerze przyjemność oglądania GP kosztowała 25 zł, tak w serwisie Max należy wykupić podstawowy pakiet za 20 zł z reklamami, jakością full HD i dostępem dla max. 2 osób oraz dodatkowo wykupić pakiet sportowy za kolejne 20 zł. Czyli 40 zł ;)

Czyli co, kolejne GP już w playerze nie obejrzę?

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#20802 Postautor: Saeyl » 11 czerwca 2024, o 15:14

Aktualnie sam kanał Eurosport Extra jeszcze widnieje w dostępnych, ale nie ma już samego pakietu Eurosport. Przed sezonem zniknęła subskrypcja roczna Eurosportu, dało się tylko na miesiąc, a skoro pakietu już nie ma, to pewnie i subskrypcja wygaśnie i trzeba będzie się przenieść na MAX. Sam Player twierdzi, że będzie wygaszany i stanie się platformą darmową z czasem.
Jeszcze parę dni mam aktywną subskrypcję, więc zobaczymy, co będzie dalej. Mam nadzieję, że jednak subskrypcja się odnowi i dalej będzie można oglądać na Playerze... Jak komuś wygasła to już raczej przepadł, bo odnowić nie da się.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#20803 Postautor: Gelo » 11 czerwca 2024, o 16:56

Dla użytkowników Playera przysyłali na maila kod promocyjny do Maxa za 15 zł.

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#20804 Postautor: Saeyl » 11 czerwca 2024, o 18:14

No i wyjaśnione.
Michał Korościel na TT:
Ci, którzy mają wykupiony dostęp do Playera będą mogli do końca sezonu oglądać Grand Prix w Playerze. Nowi kibice, dostęp do Grand Prix muszą sobie wykupić na platformie MAX

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#20805 Postautor: dannie » 11 czerwca 2024, o 18:16

To pod kątem Igrzysk, co trzeba wykupować? ;)
Ten MAX za 40 zł?
Obrazek

Flagg
Trener

#20806 Postautor: Flagg » 11 czerwca 2024, o 18:28

Tak, igrzyska będą na MAX. Chyba, że chcesz się na męczyć z TVP, ale nie polecam :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

blajar
Trener

#20807 Postautor: blajar » 11 czerwca 2024, o 19:27

Chmara jeszcze spoko, Urbaś też daje radę, ale Idzi jest dramatyczny. To pod kątem LA. Zapewne siatkówkę będzie relacjonował znający się na wszystkim i na niczym, Dębowski.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa" :lol:
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#20808 Postautor: dannie » 11 czerwca 2024, o 19:52

Kiedyś platforma TVP dawała radę. Szczególnie przy tych mało popularnych dyscyplinach zdarzali się jacyś eksperci, którzy potrafili człowieka wprowadzić w tajniki WKKW czy hokeja na trawie. Na Eurosporcie czasami te mniej popularne dyscypliny spoza transmisji Eurosportu szły bez komentarza, a to bywa problematyczne, jak się w ogóle nie ogarnia danej dyscypliny ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#20809 Postautor: Perez » 11 czerwca 2024, o 20:11

Ale akurat Dębowski siatkówkę dobrze ogarnia i emocje też są.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#20810 Postautor: dannie » 11 czerwca 2024, o 21:23

Ja akurat komentarz Babiarza z LA lubię. Lubiłem też Szaranowicza. Oglądając Igrzyska oczekuję - gdy startują Polacy - oddania emocji, wzruszenia, nawet jeżeli czasami przesadnie.

Fajnie jakby na kolarstwo Eurosport/TVP odkopali Wyrzykowskiego i Jarońskiego.

Pamiętam jak na któryś igrzyskach wioślarstwo komentował Kajetan Broniewski. Przesadzone i przekrzyczane do granic możliwości, ale miało swój urok (w olimpijskiej scenerii).
Obrazek

Flagg
Trener

#20811 Postautor: Flagg » 11 czerwca 2024, o 21:28

Rudziński + Rozum - tej pary do komentowania LA nic nie przebije. Jasne, pod względem emocji, szczególnie Pan Janusz, nie sa może aż tak ekspresyjni jak Babiarz ( który tez mi nie przeszkadza), ale merytoryka niszczą konkurencję.

Trzeba poczekać jaka będzie konkretna oferta na Igrzyska ze strony Max. Ile kanałów, czy będą dedykowane transmisje z wydarzeń z naszymi itp.

Natomiast to co mnie totalnie odpycha od TVP to ich przegadane studia w trakcie igrzysk. Do tego często zapraszają tam byłych zawodników/zawodniczki, które nie mają kompletnie obycia w TV i walą banał za banałem, które równie dobrze mógłby powiedzieć przeciętny Janusz sprzed kanapy

A co do pary Wyrzykowski - Jaronski to poszukajcie sobie na YT jak z okazji 1 kwietnie komentują mecz piłki nożnej ligi francuskiej :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#20812 Postautor: Gelo » 12 czerwca 2024, o 06:27

Narzekamy na brak emocji. Mecz lidera z wiceliderem w Szwecji - poza wynikiem straszna nuda.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#20813 Postautor: Cooper » 12 czerwca 2024, o 09:31

Nie no Babiarz na konkurencjach biegowych to obowiązkowo :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

blajar
Trener

#20814 Postautor: blajar » 13 czerwca 2024, o 08:05

Popatrzyłem na ofertę tego całego "Max" i to jest, pod kątem sportu, jakiś dramat (nie tylko pod tym zresztą, same gówniane TVNy w ofercie)
Pogubiłem się już kompletnie z tymi platformami, nie wiem co gdzie zostaje, co się przenosi i gdzie. Dotychczas w Playerze miałem pakiet z C+ Sport (bez 5 co prawda, ale do przeżycia), Eleveny, Eurosport Extra (fajna sprawa pod kątem IO), do tego od czasu do czasu rzuciłem okiem na coś z HBO. Pozostaje wydawać miliony monet na kilka apek, albo wracać na streamy?
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#20815 Postautor: kdsz » 13 czerwca 2024, o 08:20

Wejście platformy max niweczy mój bardzo szczwany cebularski plan. Wykupiłem Eurosport Extra na 30 dni, pozwalający obejrzeć za jedyne 25 zł Landshut, Pragę i Mallilę. Następnie chciałem obejrzeć Gorzów w TTV i odnowić subskrypcję Eurosportu 17 sierpnia znów na miesiąc, bo w ciągu 30 dni odbędą się rundy w Cardiff, Wrocławiu, Rydze i Vojens. No i na koniec Toruń w TTV. Ale znalazł się bat na takich cwaniaków jak ja :lol:
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

blajar
Trener

#20816 Postautor: blajar » 13 czerwca 2024, o 08:47

O Panie, wyższa matematyka! :shock: :lol:
Czytał Łukasz Benz

ezbeg
Trener

#20817 Postautor: ezbeg » 13 czerwca 2024, o 09:42

Kombinować trzeba umieć. A tu było dobre kombinowanie.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#20818 Postautor: kibicLBN » 13 czerwca 2024, o 09:47

Powoli wszystko staje się produktem PPV
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

meesha
Trener
Kontakt:

#20819 Postautor: meesha » 13 czerwca 2024, o 09:55

kdsz pisze:Wejście platformy max niweczy mój bardzo szczwany cebularski plan. Wykupiłem Eurosport Extra na 30 dni, pozwalający obejrzeć za jedyne 25 zł Landshut, Pragę i Mallilę. Następnie chciałem obejrzeć Gorzów w TTV i odnowić subskrypcję Eurosportu 17 sierpnia znów na miesiąc, bo w ciągu 30 dni odbędą się rundy w Cardiff, Wrocławiu, Rydze i Vojens. No i na koniec Toruń w TTV. Ale znalazł się bat na takich cwaniaków jak ja :lol:

O panie, szapo ba za te koncepcje :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#20820 Postautor: kdsz » 13 czerwca 2024, o 10:20

Wczorajsze Kolegium żużlowe to była audycja z ogniem. Dryła lakonicznie ale ostro odniósł się do materiału Musiała o wywaleniu kacapów z SGP. Generalnie Tomek nie był w szampańskim nastroju i pokazał bardziej drapieżną twarz niż w magazynie ekstraligi. Przejechał się chociażby po Baronie za tłumaczenie porażek wyłącznie kwestiami sprzętowymi, co w połowie sezonu jest już trochę śmieszne. Puka tradycyjnie przekazał kilka plotek transferowych. Wiktor Przyjemski, w przypadku awansu Polonii, miałby wrócić do Bydgoszczy (tak nieoficjalnie zadeklarował). Wrocław jest bliski dopięcia transferu Michelsena, a Woffinden przestał być celem nr 1 Apatora Toruń. Możliwe zatem, że Świącik będzie snuł opowieści jak to Tai po latach wraca do swojej kolebki, klubu, w którym zaczynał karierę w Polsce. Bo musi kimś załatać dziurę po Mikkelu.

Haron90
Kadrowicz

#20821 Postautor: Haron90 » 13 czerwca 2024, o 11:32

Jeśli mielibyśmy jechać duo Bańbor - Jaworski, nie obraziłbym się :-). I myślę, że nie jestem odosobniony w tej opinii.

Michelsen - kolejny strzał w kolano. Będzie tam ostatni w hierarchii, nominowanych to on nawet nie powącha (patrz przypadek Pawlickiego). Jeśli połączyć to z jego ego, to chyba gorzej wybrać nie może.

Woffinden jak dla mnie jest też skończony i wątpie, żeby wrócił w okolice 2.0 średniej. Jeśli Świącik tak chce ratować swój zespół przed powolnym rozkładem, to już szykuję popcorn.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#20822 Postautor: grzesieck » 13 czerwca 2024, o 11:51

Haron90 pisze:Michelsen - kolejny strzał w kolano. Będzie tam ostatni w hierarchii, nominowanych to on nawet nie powącha (patrz przypadek Pawlickiego). Jeśli połączyć to z jego ego, to chyba gorzej wybrać nie może.

Pawlicki rywalizowal o nominowane z Bewleyem i Woffindenem, Michelsen bedzie (jezeli wyladuje w Sparcie) rywalizowal o nominowane z Kowalskim
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#20823 Postautor: Cooper » 13 czerwca 2024, o 12:42

No i Rusko na pewno pomógłby mu się ogarnąć sprzętowo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Flagg
Trener

#20824 Postautor: Flagg » 13 czerwca 2024, o 12:54

A dla mnie Dryła wypadł słabiutko i aż dziw bierze, że tak doświadczony gość wypalił na antenie z tym, z czym wypalił.

a) Ludzie chcą polskich rosjan w SGP, żeby Zmarzlik nie wygrywał. Tak, to jest z jednej strony prawda, ale głupota było szuflakdowanie wszystkich zwolenników powrotu Rosjan do SGP pod tym hasłem. Oczywiście teraz całe to toruńsko - wrocławskie towarzystwo z Bierzyńskim na czele pali głupa na TT, że to bzudra i że chodzi o widowisko, choć dobrze wiemy, że gdyby któremuś z "bylych" Rosjan udało się wygrac choćby rundę, to musieliby z podniecenia i radości zmieniać bieliznę. Ale, mimo tego, te słowa były kompletnie niepotrzebne.

b) Wycieczka w kierunku Musiała w stylu "wiem, ale nie powiem" to już wyżyny żenady.

Niestety, wychodzi na to, że Dryła zaczyna nie trzymać presji.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#20825 Postautor: kdsz » 13 czerwca 2024, o 13:01

Flagg pisze:
b) Wycieczka w kierunku Musiała w stylu "wiem, ale nie powiem" to już wyżyny żenady.

Nie powiedział "wiem, ale nie powiem". Zadeklarował, że szerzej się odniesie, ale jeszcze nie teraz. Skomentował krótko - Dryła niczego nie załatwiał w sprawie bana dla ruskich + materiał Musiała miał z góry założoną tezę i wszystkie wydarzenia zostały przedstawione tak, by tezę potwierdzać.