Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5
Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla i posluzyl sie argumentacja nielogiczna, ktora zostala merytorycznie obalona. Zadne zamieszania, wyjasnienia ect. tego faktu nie zmienia.
Gawrzyk tak calkiem prywatnie jakie jest Twoje zdanie na temat kraty i postepowania w tym temacie Wojciechowskiego?
Gawrzyk tak calkiem prywatnie jakie jest Twoje zdanie na temat kraty i postepowania w tym temacie Wojciechowskiego?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla i posluzyl sie argumentacja nielogiczna, ktora zostala merytorycznie obalona. Zadne zamieszania, wyjasnienia ect. tego faktu nie zmienia.
Jakie jest zdanie Gawrzyka - musi zapytać Kasińskiego - ten zapyta Wojciechowskiego a ten z kolei skonsultuje to z Kępš (ostatnie dwa człony ewentualnie zamiennie).
bkapusta pisze:Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla
Ale organy klubu nie są od tego, żeby działać w interesie kibiców, tylko w interesie... klubu. Oczywiście w taki sposób, w jaki ten interes rozumieją.
Prezes (niehonorowy
Każdemu trzeźwo myślącemu wypada się z tym zgodzić. Albo nie zgodzić i nie kupować biletów.
- Łoptymista
- Trener
Torsen pisze:bkapusta pisze:Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla
Ale organy klubu nie są od tego, żeby działać w interesie kibiców, tylko w interesie... klubu. Oczywiście w taki sposób, w jaki ten interes rozumieją.
Prezes (niehonorowy) wiele razy dawał jasno do zrozumienia, że zdanie kibiców nie jest dla klubu wiążące, ani nawet najważniejsze. Klub w stosunku do kibiców nie ma zobowiązań. Ot, sprzedaje widowisko, które kibic albo kupuje, albo nie, ale nie ma wobec niego żadnych roszczeń.
Każdemu trzeźwo myślącemu wypada się z tym zgodzić. Albo nie zgodzić i nie kupować biletów.
Ale chyba dziwna jest sytuacja kiedy publicznie Dyrektor klubu Kasinski opowiada sie za zdjeciem kraty a Prezes przeciwko.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Gelo pisze:bkapusta pisze:Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla i posluzyl sie argumentacja nielogiczna, ktora zostala merytorycznie obalona. Zadne zamieszania, wyjasnienia ect. tego faktu nie zmienia.
Jakie jest zdanie Gawrzyka - musi zapytać Kasińskiego - ten zapyta Wojciechowskiego a ten z kolei skonsultuje to z Kępš (ostatnie dwa człony ewentualnie zamiennie).
To bylo by ciekawe. Zwlaszcza, ze Kasinski byl za a Wojciechowski przeciw.
Zeby nie byc goloslownym:
– Stanowisko klubu żużlowego jest takie, żeby usunąć górnÄ… część ogrodzenia – powiedziaÅ‚ BogusÅ‚aw KasiÅ„ski, dyrektor TÅ» Sipma. – Obecne ogrodzenie jest stanowczo za wysokie i znacznie ogranicza widoczność.
za Kurierem Lubelskim.
Wiec klub jest za zdjeciem kraty, przy czym strona klubu oraz jego Prezes [Wojciechowski] przekonuja nas, ze krata nie powinna byc zdjeta...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- _piotrusss
- Kadrowicz
Gawrzyk pisze:Czy coś złego jest w fakcie, że prezes klubu wypowiada się na oficjalnej stronie klubu? To chyba normalne i nie ma w tym nic niestosownego.
O ile mnie pamięć nie myli to strona tzlublin.com od jakiegoś czasu nie jest oficjalną witryną klubu. Coś się zmieniło?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Gawrzyk pisze:Czy coś złego jest w fakcie, że prezes klubu wypowiada się na oficjalnej stronie klubu? To chyba normalne i nie ma w tym nic niestosownego.
O ile mnie pamięć nie myli to strona tzlublin.com od jakiegoś czasu nie jest oficjalną witryną klubu. Coś się zmieniło?
Tak, wiatr zawial w lepsza strone
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
benim pisze:A czy ktoś słuchał ok.20 radja centrum?
Był wywiad z dyrektorem Kasińskim,w który stwierdził że (nie dosłownie)nie ma potrzeby ściągania krat
Już sam nie wiem co o tym myśleć, jak tak to wszyscy brawo brawo,a jak coś to żadnego nie ma![]()
Zaraz za sprawa Wojciechowskiego okaze sie, ze jestesmy bezmyslna banda dzikich zwierzat i poza kratami nalezy jeszcze zalozyc nam obroze i razic w przerwie biegow pradem.
Karneciarzom natomiast nalezy na czas meczow porywac rodziny i przetrzymywac w charakterze zakladnikow.
Bo przeciez inaczej zwyciezy w nas zew krwi i dumnie krzyczac "Fanatycy Tz'tu" rzucimy sie aby golymi rekoma odrywac glowy niemowletom.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
stare 'goralskie' przysłowie mowi = punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
w sektorze VIP krata specjalnie... nieprzeszkadza w ogladaniu widowiska
...a tak swoja droga troche jednak szkoda że zostanie ta nieszczęsna krata bo w pewnym momencie wydawało się ze jest spora szansa że zniknie
juz niedługo pierwsze mecze/sparingi/treningi to i temat kraty bedzie można schowac do lamusa
pozdr.
pav4u
w sektorze VIP krata specjalnie... nieprzeszkadza w ogladaniu widowiska
...a tak swoja droga troche jednak szkoda że zostanie ta nieszczęsna krata bo w pewnym momencie wydawało się ze jest spora szansa że zniknie
juz niedługo pierwsze mecze/sparingi/treningi to i temat kraty bedzie można schowac do lamusa
pozdr.
pav4u
benim pisze:A czy ktoś słuchał ok.20 radja centrum?
Był wywiad z dyrektorem Kasińskim,w który stwierdził że (nie dosłownie)nie ma potrzeby ściągania krat
Już sam nie wiem co o tym myśleć, jak tak to wszyscy brawo brawo,a jak coś to żadnego nie ma![]()
Jeżeli to prawda, to widać, że w imię swietego spokoju i politycznej poprawności - można z siebie robić chorągiewkę i mieć w poważaniu kibiców. Niech nie ściągają!!! - proponuję jeszcze zrobić fosę i podłączyć prąd. Obiecuję tylko sobie, że nie dam się wiecej wciągnąć w żadne akcje związane z lubelskim żużlem. Nie ma z kim rozmawiać.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Podobnie jak ewentualnie w przyszlosci nie zaglosowac na Pana Wojceichowskiego, tym samym kibicom moze sie w tym wypadku nie podobac jakie ma podejscie ten Pan w przypadku takiej kraty, nawet nie dostrzegam najmniejszej proby zrozumienia kibicow zuzla dlaczego wystapili o zdjecie kraty tylko sugerowanie aby wnioskodawcy usuniecia krat pokryli koszty ochrony meczuTorsen pisze:bkapusta pisze:Cale to zamieszanie nie zmienia faktu, iz Pan Wojciechowski wystapil przeciwko interesom kibicow zuzla
Prezes (niehonorowy) wiele razy dawał jasno do zrozumienia, że zdanie kibiców nie jest dla klubu wiążące, ani nawet najważniejsze. Klub w stosunku do kibiców nie ma zobowiązań. Ot, sprzedaje widowisko, które kibic albo kupuje, albo nie, ale nie ma wobec niego żadnych roszczeń.
w przypadku obniżenia krat o połowę kluby: TŻ Sipma, a szczególnie LKP Motor, zmuszone będą zatrudnić o wiele większą liczbę ochroniarzy, co wiąże się
z dodatkowymi kosztami; czy wnioskodawcy popierający usunięcie krat pokryją te koszty?
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:benim pisze:A czy ktoś słuchał ok.20 radja centrum?
Jeżeli to prawda, to widać, że w imię swietego spokoju i politycznej poprawności - można z siebie robić chorągiewkę i mieć w poważaniu kibiców. Niech nie ściągają!!! - proponuję jeszcze zrobić fosę i podłączyć prąd. Obiecuję tylko sobie, że nie dam się wiecej wciągnąć w żadne akcje związane z lubelskim żużlem. Nie ma z kim rozmawiać.
A kibice niech spadaja ze stadionu. Wtedy to juz w ogole bedzie luzik. No bo na co klubowi kibice. Klopot tylko z nimi.
pav4u pisze:...a tak swoja droga troche jednak szkoda że zostanie ta nieszczęsna krata bo w pewnym momencie wydawało się ze jest spora szansa że zniknie
pozdr.
pav4u
Zaraz zaraz, chyba sie pogubilem. Wydawalo mi sie, ze teraz decyzja nalezy do prezydenta, a ten mial poprzec kibicow. To jak to ma byc?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:pav4u pisze:...a tak swoja droga troche jednak szkoda że zostanie ta nieszczęsna krata bo w pewnym momencie wydawało się ze jest spora szansa że zniknie
pozdr.
pav4u
Zaraz zaraz, chyba sie pogubilem. Wydawalo mi sie, ze teraz decyzja nalezy do prezydenta, a ten mial poprzec kibicow. To jak to ma byc?
Wierzysz politykom?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Cóż trzeba będzie zrobić zbiórkę na metalowe pręty i je dospawac na sektorze dla Vip-ów któregos wieczora jak nam krat nie zdejmą
Niech wszyscy chociaż oglądaja zawody w takich samych warunkach. A pan Wojciechowski mam nadzieje już pod dachem nie usiądzie a uda się na miejsca gdzie siedzi się na betonie, bo tylko na takie ewentualnie zasługuje.
Chociaż ja bym mu dał zakaz stadionowy gdybym był władny
Niech wszyscy chociaż oglądaja zawody w takich samych warunkach. A pan Wojciechowski mam nadzieje już pod dachem nie usiądzie a uda się na miejsca gdzie siedzi się na betonie, bo tylko na takie ewentualnie zasługuje.
Chociaż ja bym mu dał zakaz stadionowy gdybym był władny
bkapusta pisze:Wierzysz politykom?![]()
![]()
Wierze, nie wierze, nie w tym problem.
Decyzja, ze kraty nie sa potrzebne zostala juz przeglosowana wiec troche "smiesznie" byloby gdyby je teraz zostawiono. Z drugiej strony zyjemy w Polsce, wiec nic mnie nie zdziwi.
Richie Faulkner:
Ostatnimi czasy tematem przewodnim topicu "stadion" stala sie krata, a sprawa nowego stadionu, na ktorym bedziemy ogladac mecze przez nastepne 50 lat - zostala usunieta w cien. Powiem szczerze, ze dla mnie sprawa kraty na znaczenie trzeciorzedne (moze juz sie po prostu do niej przyzwyczailem): wazniejsza jest nowa nawierzchnia (juz jest dowieziona) na ktorej da sie powalczyc, wazniejsza jest banda pneumatyczna (moze bedzie), ale nade wszystko wazna jest kwestia nowego stadionu. Moze strony sporu, zamiast wzajemnie sobie "wyjasniac" i "prostowac" pomyslalyby o zorganizowaniu publicznej debaty o nowym stadionie - zarowno pan Wojciechowski, jak i Gelo maja chyba wieksza od przecietnego forumowicza moc sprawcza w zorganizowaniu takiego spotkania. Moze chociaz w kwestii nowego stadionu uda sie znalezc klubowo-kibicowska plaszczyzne porozumienia, ktora mozna by przedstawic prezydentowi Pruszkowskiemu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:(...)Moze chociaz w kwestii nowego stadionu uda sie znalezc klubowo-kibicowska plaszczyzne porozumienia, ktora mozna by przedstawic prezydentowi Pruszkowskiemu.
Ha ha ha ha, boxing daj spokój, jesteś poważnym człowiekiem, zejdź na ziemie. Będziemy mieli stadion taki jaki wynegocjujemy. Jasne. Wspólnym, kibicowskimi siłami wywalczyliśmy usunięcie krat a teraz się okazuje, że owszem, ale chu... niekoniecznie. Możemy sobie pokrzyczeć a zbudują Nam i tak co im się spodoba. Namiot cyrkowy naprzykład. Tam jest pełno małp i klownów, niektórym będzie tam swojsko, jak w domu
Pozdrawiam, zniesmaczony obywatel którejśtam RP.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji