Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
- Łoptymista
- Trener
Re: Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
i zwoluja spotkanie przypominajace pospolite ruszenie, zeby podzielic sie wrazeniami z sylwestra?
O parę lat za późno. Powinni zostać wykopani wtedy, kiedy zrządzaniem losu, po całkiem fajnym sezonie, spadliśmy do II ligi, a oni zrządzeniem przekrętu wygrali więcej niż byli w stanie.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No to Sprawka musi czekać dalej. Jak się sypnie Ostrów, a Stokłosa nie rzuci kilka "setek" na lidera w Pile, to może i Peter zejdzie jeszcze trochę ze swoich cen i za miesiąc kontrakt ze Szwedem też będzie nosił oznaki kapitalnego aspektu finansowego, fiu fiu 
Jak tak dalej pojdzie to w lidze beda 4 druzyny.
A my mamy sklad w sam raz na 4 miejsce 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
ale mi ich szkoda.....
Szkoda nie szkoda, jak połączą ligi to szkoda było tych emocji, nerwów i pieniędzy jakie klub włożył w awans.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
miedziany pisze:ale mi ich szkoda.....
A mi jednak szkoda, że się ten sport coraz szybciej sypie...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Oczywiscie, ze trzeba miec nadzieje, ze Ostrow bedzie jezdzil w tej I lidze. Wiecej druzyn = lepiej dla polskiego zuzla a dodatkowo chyba nikt nie chce polaczenia lig i kolejnych meczow z Rawiczem, Krakowem czy Krosnem...
Motor mocny
Miejsce Zerovii buraczanej jest najwyżej w drugiej lidze. Tak jak "wywalczyli" awans tak szybko powinni go być pozbawieni!!!
Tu nie ma co lig laczyc, tylko trzeba obnizyc wynagrodzenie dla zawodnikow. Z kazdym rokiem idzie to w gore, ze w koncu to wszystko dupnie. Z reszta jak kilka druzyn wycofa sie z rozgrywek, to kilkudziesieciu zuzlowcom zostanie albo Anglia albo Szwecja albo zmiana profesji.
kibicLBN pisze:Szkoda nie szkoda, jak połączą ligi to szkoda było tych emocji, nerwów i pieniędzy jakie klub włożył w awans.
Pieniędzy to akurat włożył tyle, ile mógł. W przeciwieństwie do takiego Ostrowa czy Piły, które napięły się i wydały więcej niż miały. A teraz jak czytam o tym, że powinniśmy brać zawodników po 500 czy 900 tysia za sam podpis "no bo trzeba awansować" to mi się <cenzura> gotują widząc jak wielu ludzi nie potrafi uczyć się na błędach innych (patrz wyżej) i naszych własnych (patrz kilka lat wstecz).
Ale co tam, przecież klawiatura wszystko przyjmie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To jest wlasnie niesamowicie zabawne na tym forum - w jednym watku lamenty nad tym, ze zuzel upada i kluby sie sypia, ze szkoda Pily i Ostrowa, a w drugim watku natomiast - wielkie placze, ze taki sklad mamy i, ze Sprawka na wszystkim oszczedza (permanentna szydera z pilnowania finansow).
P.S.
Oczywiscie dla mnie bardzo zastanawiajace jest dlaczego musimy tak bardzo oszczedzac przy budowaniu skladu i planowaniu sezonu - ale ogolnie nie jestem zwolennikiem strategii "wezmy Bjerre i jakos to bedzie", wiec nawet przy sporych przychodach pochwalam oszczedzanie. No chyba, ze te spore przychody KMZeciku to taka sciema, no ale chyba nie, no nie?
P.S.
Oczywiscie dla mnie bardzo zastanawiajace jest dlaczego musimy tak bardzo oszczedzac przy budowaniu skladu i planowaniu sezonu - ale ogolnie nie jestem zwolennikiem strategii "wezmy Bjerre i jakos to bedzie", wiec nawet przy sporych przychodach pochwalam oszczedzanie. No chyba, ze te spore przychody KMZeciku to taka sciema, no ale chyba nie, no nie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:nie jestem zwolennikiem strategii "wezmy Bjerre i jakos to bedzie",
O Kenneth-cie już Czekański pisał, że to złotówa, i że jak nie ma kasy na czas to Kenneth mówi "Bjerre jawkę i wypadam".
o proszę: Lechma sponsorem Gniezna. Jeśli z takim samym skutkiem jak było z Poznaniem, to ja poproszę
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ualizacja/
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Szkoda rybnickich kibiców, a mamy tam sporo znajomych, ale cóż - zdychało, zdychało i zdechło. Oby chociaż w drugiej lidze wystartowali...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- niespokojny
- Trener
A ja tam jestem tym troche podku... Po co sie tak zasadzali na nas w barazu, jak juz wtedy mieli ogromne dlugi? Sciagali jakis sprzet z ekstraligi i po co to? Malo tego, w nastepnym sezonie zalatwili sobie Linbaecka.... a teraz wywieszaja biala flage. Kretynizm.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
"Zastaw się, a postaw się" w modelowym przykładzie...
Całe życie na kredycie, teraz będą w II lidze 
Ciekawe czy w miejsce Rybnika wystartuje Opole czy co kolejkę ktoś będzie musiał pauzować? Jak do Rybnika dojdzie Ostrów i Piła, to chyba GKSŻ będzie musiał połączyć ligi :/
P.S. Witam wszystkich
P.S. Witam wszystkich
w tym sezonie połączą ligi a w przyszłym jeśli będzie więcej drużyn ponownie rozdzielą? to by był kretynizm dopiero :/
Mnie slowa "kretynizm" i "GKSZ" zestawione obok siebie nie raza w oczy 
Motor mocny
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... icow-orla/
Łódź sie nieco wzmocniła
Łódź sie nieco wzmocniła
SyFy pisze:Do Michała i Mateusza Szczepaniaków, Rafała Trojanowskiego i Mariusza Fierleja dołączyli trzej kolejni zawodnicy. Pierwszym z nich jest znany już z występów w Orle Linus Sundstroem. Kolejni to 20-letni Dakota North, będący pierwszym Australijczykiem w kadrze Orła Łódź i 22-letni Duńczyk Patrik Hougaard, reprezentujący w zeszłym sezonie barwy GTŻ Grudziądz.
W tym samym artykule jest napisane, że Orzeł dostał licencję bezwarunkową na starty w 2012. To już światełka na stadionie nie są wymagane, czy czegoś nie wiem, albo mnie coś ominęło?
To jechalismy przez ta Serbie:)
Orzeł może i dostał, ale stadion nie. A przecież nie jest powiedziane, że muszą na tym akurat stadionie jeździć