Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011
Wiesz mi się śniło w niedzielę Wilekiej Nocy, że gadałem ze Stead'em po wygranym meczu w Krakowie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
luCas pisze:Dzisiaj mi sie snilo, ze Dryml jechal w Niedziele w Lublinie i to bynajmniej nie w zielono-bialym dresie.
Dryml ma KSM 9,0 wiec nie zmieściliby się.
Chociaż...
Przemek 9,58
Frank 2,50
Ivanow 6,50
Dryml 9,0
Korolev/Staszek 7,80/7,52
Szymko 3,04
38,42/38,14
- Łoptymista
- Trener
Bez Steada? 
troche dziwne podejscie - Stead ma wolne a my w tak waznym meczu jak z Piłą mamy eksperymentowac z Woodwardem w ciemno? No chyba że Cameron przyjedzie na jakiś trening i zacznie lać wszystkich naszych.
Jeśli już ktoś chce eksperymentować z Woodwardem, zdecydowanie lepszym rozwiązaniem byłoby jechanie ze Steadem w miejsce Sucheckiego i Kretem w miejsce Sweetmana. Szymko będzie jechał z numerem 6, a na naszym torze zagrożeniem dla Kreta i Łukaszewskiego (po wcześniejszym treningu) być nie powinien. Może okazać się, że wariant wybrany przez Wilka jest lepszy, ale to ryzyko. Kto wie... Swoją drogą, kto powiedział, że Woodwarda nie będzie na treningu w piątek? Skoro przywozi swój sprzęt w piątek, dlaczego miałby nie potrenować?
Bez sensu, gdzie tutaj logika? Wygralismy w Krosnie praktycznie wszystkie biegi w ktorych jechal Stead. Biorac pod uwage, ze jest swiezo po kontuzji, nie bylo zle. Uwazam, ze szansa w niedziele sie Anglikowi nalezy... wiec co znowu wymyslil Wilk ?
Jak juz mamy kogos odstawiac, to Sucheckiego... oj Rafal Rafal... co trzeci uzytkownik tego forum lepiej poprowadzil by druzyne.
Bo było pisane że ma mecz w Anglii chyba w piątek lub sobotę
Żebyś się nie zdziwiłSzymko będzie jechał z numerem 6, a na naszym torze zagrożeniem dla Kreta i Łukaszewskiego (po wcześniejszym treningu) być nie powinien.
Szymko - średnia w tym sezonie - 1,647
Łukaszewski - 0,692
Szymko - średnia na wyjeździe - 1,143
Łukaszewski - średnia w Lublinie (choć dla niego Lublin to jak wyjazd) - 1,0 (i to z najsłabszą drużyną w lidze).
Wynik w Krośnie:
6. Cyprian Szymko - 4+1 (2*,1,-,0,1)
6. Mateusz Łukaszewski - 0 (0,0,-,-,0)
Wynik w Opolu:
6. Cyprian Szymko - 2+1 (1*,d,-,1,-)
6. Mateusz Łukaszewski - 0 (0,-,0,-,-)
I na koniec, ostatni występ w Lublinie:
Szymko 5+1 (2, u, 0, -, 2, 1)
Łukaszewski 3+1 - (2,1*,-,0,0)
I, napisz proszę, na jakiej podstawie sądzisz, że Szymko na naszym torze nie będzie zagrożeniem dla Łukaszeskiego?
Ja - zupełnie szczerze - poszukałbym juniora do wypożyczenia. I nie tylko na ten mecz, ale w ogóle.
Może Łukaszewskiemu potrzeba bata?
A jak jest po prostu tak słaby, to trzeba szukać kogoś, kto przynajmniej w biegu juniorskim będzie w stanie powalczyć z juniorem drużyny przeciwnej. Gorszy od Łukaszewskiego nie będzie.
Frankowa nazywacie wynalazkiem? Moim zdaniem te celowe zagranie trenera Polonii. Staszek jest w tragicznej formie, Frankow nie jest jakims tam wymiataczem ale bardzo dobrze zna nasz tor. Wcale bym go nie skreslal...
Co do numeru 7 u nas powinien jechac Sweetman. Nurtuje mnie tez Puszakowski. Mimo wszystko facet zawsze jezdzil u nas dobrze. Moze zamiast Woodwarda dac Puszaka + Kret na juniorce?
Co do numeru 7 u nas powinien jechac Sweetman. Nurtuje mnie tez Puszakowski. Mimo wszystko facet zawsze jezdzil u nas dobrze. Moze zamiast Woodwarda dac Puszaka + Kret na juniorce?
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2011, o 16:29 przez freshrap, łącznie zmieniany 1 raz.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
A ja jestem za Łukaszewskim/Kretem i Sweetmanem. Ostatni mecz kangur na naszym torze odjechał w sierpniu z Łodzią i właśnie dzięki niemu tak wysoko wygraliśmy. To juniorzy budują przewagę w meczu jeśli są w stanie wygrywać z seniorami gości, a Sweetiego na to stać. Może nie dać rady Pawlickim, ale powinien powalczyć z nimi, za to powinien dać radę wszystkim pozostałym i na to bym liczył.
A jakby jeszcze Suchecki nie zawiódł to powinno być dobrze.
A jakby jeszcze Suchecki nie zawiódł to powinno być dobrze.
- niespokojny
- Trener
Szkoda, ze nie mamy dobrego ''goscia''. Wtedy by jechal 5 razy, a tak to i tak 3 razy musi jechac Kret albo Lukaszewski, co poza pierwszym biegiem oznacza 0 w ich wykonaniu. Wtedy za strasznie chimerycznego Sucheckiego pojechalby Stead. I sklad duzo lepiej by sie prezentowal. No ale jest jak jest... Lukaszewskiego/Kreta na Pawlickich wystawic bo on z Frankowem sobie nawet nie poradzi, a Sweetman z kazdym ma szanse oprocz starszego Pawlickiego.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeśli pojedzie Woodward bez porównania ze Steadem, a Simon jest wolny w niedzielę to powiem wprost: Wilk udowodni że jest najgorszym trenerem ze wszystkich w II lidze.
Ktoś kiedyś powiedział , że żeby jeździć na żużlu to trzeba mieć trochę nie po kolei w głowie. Nasz trener swoimi decyzjami próbuje to udowodnić (sam kilka lat temu jeszcze startował). Czym Stead zasłużył na odstawienie od składu, że był drugą/trzecią siłą w zespole w swoim pierwszym meczu? Za to że w treningu w Rzeszowie pojechał bardzo dobrze? a teraz typ ma przyjść w ciemno, ja w to nie wierzę
Jeśli tak zrobi Wilk to udowodni tezę że liczy tylko i wyłącznie na szczęście, nic więcej.
Ktoś kiedyś powiedział , że żeby jeździć na żużlu to trzeba mieć trochę nie po kolei w głowie. Nasz trener swoimi decyzjami próbuje to udowodnić (sam kilka lat temu jeszcze startował). Czym Stead zasłużył na odstawienie od składu, że był drugą/trzecią siłą w zespole w swoim pierwszym meczu? Za to że w treningu w Rzeszowie pojechał bardzo dobrze? a teraz typ ma przyjść w ciemno, ja w to nie wierzę
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Jeśli pojedzie Woodward bez porównania ze Steadem, a Simon jest wolny w niedzielę to powiem wprost: Wilk udowodni że jest najgorszym trenerem ze wszystkich w II lidze.
Ktoś kiedyś powiedział , że żeby jeździć na żużlu to trzeba mieć trochę nie po kolei w głowie. Nasz trener swoimi decyzjami próbuje to udowodnić (sam kilka lat temu jeszcze startował). Czym Stead zasłużył na odstawienie od składu, że był drugą/trzecią siłą w zespole w swoim pierwszym meczu? Za to że w treningu w Rzeszowie pojechał bardzo dobrze? a teraz typ ma przyjść w ciemno, ja w to nie wierzęJeśli tak zrobi Wilk to udowodni tezę że liczy tylko i wyłącznie na szczęście, nic więcej.
Mądre słowa popieram w 100%
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
A ja jakoś nie wierzę, że Stead został tak po prostu odstawiony. Musi być jakiś powód niezależny od klubu. Najbardziej szkoda, że prezes w swoim orędziu nie wyjaśnił nam tych wątpliwości, bo najgorsze są właśnie domysły, być może nietrafione.
- kmzlublinfan
- Senior
Mnie to właśnie dziwi, bo Stead meczu nie zawalił. Zawalili inni. No cóż paranoja tylko w lubelskiej drużynie.
Kret i Łukaszewski to najgosza opcja. Musi jechac Sweetman, pilanie mają mocnych juniorów, Szymko to niestety nie ogórek, ten sezon ma całkiem dobry. Kret+Słodki - trudno "poświęcimy" trochę KSM, ale warto, bo Sweetman u nas może zrobic wszystko. No chyba, że zamierzamy strzelić samobója i zrobic beton. Wtedy nie ma co Słodkiego fatygowac, chyba, że ma zrobic 0,0,0 jak w Łodzi.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
.ktoś z pilskiego forum pisze: Dzis rozmawialem z prezesem i potwierdzil ze jada do Lublina juz w sobote i w skladzie takim jak awizowali. Czy to zaslona dymna? Nie sadze. Nie wynikalo to ze slow prezesa. Co do Doyla to poki co nie jest brany pod uwage przy ustalaniu skladu. Wg prezesa jedziemy skladem optymalnym.
mimo wszystko mam przeczucie, ze sie jakos wzmocnia.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- kmzlublinfan
- Senior
Bo nikt nie śpi. A dobrzy zawodnicy na wyciągnięcie ręki, Monberg, Woffinden, Allen...
- niespokojny
- Trener
Allen? A w czym on lepszy od Steada, Proctora, Woodwarda? Jakby doszedl to znowu byloby jeczenie ze takich juz mamy
. Zielono Gora, Leszno i Rzeszow tez szukaja wzmocnien. I pewnie gdzies tam zalapie sie Woffinden.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- kmzlublinfan
- Senior
Leszno potrzebuje wzmocnień i to bardzo bo wypadł im Baliński. Ja to bym się tym Monbergiem zainteresował. Trzeba dac mu szanse na zmazanie plamy za rok 2005.
po co? mamy skład na awans tylko odpowiednich ludzi na górze brak
Z niczego może być tylko nic.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Absolutnie nie ma potrzeby kontraktowania kolejnych zawodników... na ile 2-3 mecze + stado obrażonych ? Tym bardziej,że za każdego z wymienianych należy dać odstępne, powiedzmy 40 tys. ( Momberg ) ,wiemy dobrze że na koniec sezonu bedzie decydowała wypłacalność i będzie potrzebne ewentualne wsparcie sprzetowe .Motorki się posypią jak choinka po Swiętach, to jest niedoiwestowana II liga na nowych tłumikach
jerry78 pisze:A ja jakoś nie wierzę, że Stead został tak po prostu odstawiony. Musi być jakiś powód niezależny od klubu. Najbardziej szkoda, że prezes w swoim orędziu nie wyjaśnił nam tych wątpliwości, bo najgorsze są właśnie domysły, być może nietrafione.
Może jest za drogi dla klubu a woodward tańszy.
Może dlatego ze zawalił 14 bieg że nie wygrał w powtórce.
Kto wie...
Jeżeli to Steada obarcza się za "tylko"remis w Krośnie to ja czegoś nie rozumiem.Suchy Miesiąc to niby co ? pojechali na tyle na ile było ich stać?Ale dobra to temat dotyczący niedzielnego meczu i mam nadzieję że Steada zobaczę w składzie bo co jak co jego jazda mi się strasznie podobała.