Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
- Egon
- Zawodowiec
Re: Darek Sprawka <klap klap>
Wiedziałem że ktoś wykorzysta to "zapewne" lub "raczej"
Chodzi mi o samą procedurą jaką ma się to odbywać oraz źródło finansowania. Tak, jest już bardzo późno do startu sezonu zostało ca. 50 dni i zdają sobie sprawę, że to mało czasu i trzeba będzie się bardzo sprężyć przy pracach. Nie ma możliwości oddania pieniędzy za zrobiony remont, ale w tym wypadku panowie podpisują umowę (kolejny stracony czas) i od początku inwestycja finansowana jest wspólnie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ok. Sprawdziłem. Posiedzenie Rady Miasta jest 24 lutego, bo to chyba ona decyduje o przeznaczeniu pieniędzy z rezerwy budżetowej, więc jest jeszcze czas na załatwienie tego. Co prawda po posiedzeniu papiery jeszcze moga krążyć z 1-2 tygodnie, ale jak ktos dopilnuje to w tydzień może się uda. Wtedy jeszcze podpisy z Mosirem i zostaje ze trzy tygodnie do roboty. Jeżeli teraz wszystko się zaplanuje to już zostanie czysta robota na stadionie, to może się zdąży. Szanse są, trzeba próbować...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jakie szanse o czym wy mówicie ?? jaja sobie robicie chyba.
P.S Do Rzeszowa nie daleko
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Sprawdziłem. W pierwszej kolejce Rzeszów jedzie mecz u siebie niestety.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Mars pisze:Jakie szanse o czym wy mówicie ?? jaja sobie robicie chyba.
Przypomne Ci te slowa w dniu pierwszego meczu.
Motor mocny
A jest jakaś szansa z formalnego punktu widzenia dostać licencję po 20 marca, gdyby roboty się przeciągnęły? Pytam bo nie wiem.
Moja wątpliwość wzięła się stąd, że na spotkaniu padło pytanie czy nie lepiej dogadać się z Równe co do zamiany gospodarza. Wtedy sezon u siebie zaczęlibyśmy miesiąc później (czyli więcej czasu na remont stadionu), ale wg prezesa trener uparł się, żeby pierwszy mecz jechać u siebie i póki co na tym stanęło.
Moja wątpliwość wzięła się stąd, że na spotkaniu padło pytanie czy nie lepiej dogadać się z Równe co do zamiany gospodarza. Wtedy sezon u siebie zaczęlibyśmy miesiąc później (czyli więcej czasu na remont stadionu), ale wg prezesa trener uparł się, żeby pierwszy mecz jechać u siebie i póki co na tym stanęło.
Szczytem największej głupoty byłoby jechac pierwszy mecz w Równem skoro los dał nam ich teraz.
A jaka szansa na licencję po 20 marca? Normalna. Prosimy o wyznaczenie weryfikatora na 30 marca.
A jaka szansa na licencję po 20 marca? Normalna. Prosimy o wyznaczenie weryfikatora na 30 marca.
jerry78 pisze:A jest jakaś szansa z formalnego punktu widzenia dostać licencję po 20 marca, gdyby roboty się przeciągnęły? Pytam bo nie wiem.
i bardzo dobrze ... bo jeśli było by jak prezes chce to
1. Na wyjazd jedziemy bez Miesiąca !
2. Ostania kolejka z Równem u nas odjechan by została ogórkami i znów ksiegowa miała by problemy ...
przerabialiśmy to w zeszłym roku ... ale widać że prezes już o tym zapomniał jakie wyniki były na naszym torze ...
zamiast 500 + program Beryl +
Oczywiście chyba tutaj nikt nie ma wątpliwości, że z marketingowego punktu widzenia lepiej jest jechać pierwszy mecz w ustalonym terminie (3 kwietnia) u siebie. Zawsze na inauguracje przychodzi najwięcej kibiców, poza tym kolejny mecz u siebie dopiero miesiąc później, więc kibice znowu się stęsknią za żużlem. Nie ma co kombinować tylko trzeba jechać. Oby tylko licencja była na czas.
A jest jakaś szansa z formalnego punktu widzenia dostać licencję po 20 marca, gdyby roboty się przeciągnęły? Pytam bo nie wiem.
Ja tak z ciekawości zapytam. Skąd się wziął termin 20 marca?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A dlaczego nie miało by być meczu 03.04. Tor dostanie licencję nie będzie tak źle. A co p.Sprawki to nie jest według mnie jego wina. Przed wyborami były wielkie obietnice kandydatów na prezydenta jak to oni zatroszczą się o stadion. Będą budować nowy, a i na ten znajdą się pieniądze. Wybory odbyły się i kasa już gdzieś uciekła. Rozliczać się powinno z obietnic wyborczych, bo w każdych jest wiele obietnic, a po wszystko wraca do lu
belskiej normy.
keram pisze: Przed wyborami były wielkie obietnice kandydatów na prezydenta jak to oni zatroszczą się o stadion. Będą budować nowy, a i na ten znajdą się pieniądze. Wybory odbyły się i kasa już gdzieś uciekła. Rozliczać się powinno z obietnic wyborczych.
Wtedy trzeba by rudego Donka powiesic za jaja po uprzednich torturach. I tak siedem razy.
PS. byl czas przywyknac
Ja sobie nie przypominam, aby któryś z kandydatów na prezydenta królewskiego miasta Lublina obiecywał natychmiastowy remont stadionu żużlowego. Niektórym się najwyraźniej w dupach poprzewracało i słyszeli to co im się przyśniło...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Ja sobie nie przypominam, aby któryś z kandydatów na prezydenta królewskiego miasta Lublina obiecywał natychmiastowy remont stadionu żużlowego. Niektórym się najwyraźniej w dupach poprzewracało i słyszeli to co im się przyśniło...
Taaaa? To po co robili w trybie przetargu (za ciezkie pieniadze) trzy razy projekty przebudowy? Tylko po to zeby szwagra corka mogla cos zaprojektowac po raz pierwszy i ostatni w zyciu?
PS. Wybory za pasem, kolejny wiec projekt aby patrzec, jak wychynie nie wiadomo skad...
No weź mnie nie załamuj. Który (podaj nazwisko) z kandydatów w ostatnich wyborach na prezydenta Lublina "zrobił" te niby 3 projekty? Który (nazwisko) obiecywał natychmiastowy remont Zygmuntowskich? Konkrety poproszę...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:No weź mnie nie załamuj. Który (podaj nazwisko) z kandydatów w ostatnich wyborach na prezydenta Lublina "zrobił" te niby 3 projekty? Który (nazwisko) obiecywał natychmiastowy remont Zygmuntowskich? Konkrety poproszę...
Nie powiedzialem ze ktorys obiecywal remont, natomiast projekty robia wszyscy, po kilka... I tego wlasnie nie rozumiem
Widac wiekszy wysyp w rodzinie w architektach niz w budowlancach, bo jakby bylo odwrotnie, to juz dawno ktos by nam pobudowal jakis drugi kiosk miejski jak to mialo miejsce za harrego.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2011, o 00:38 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Odnosiłem się do tej wypowiedzi:
I nadal czekam na odpowiedź.Przed wyborami były wielkie obietnice kandydatów na prezydenta jak to oni zatroszczą się o stadion. Będą budować nowy, a i na ten znajdą się pieniądze.
meesha pisze:Odnosiłem się do tej wypowiedzi:I nadal czekam na odpowiedź.Przed wyborami były wielkie obietnice kandydatów na prezydenta jak to oni zatroszczą się o stadion. Będą budować nowy, a i na ten znajdą się pieniądze.
Aaaaa, to ty od kerama czekasz.. to sorry, to ja sie niepotrzebnie wcialem.
Dobranoc
A nie obecny prezydent mówił, że będzie budowany nowy stadion. Natomiast ten będzie przekształcany pod sporty motorowe. W swoim poście nie pisałem że będzie to robione natychmiast. Zrozumiałem to jako deklaracja na lata kadencji prezydenta, a nie bliżej nieokreślona przyszłość.
go! pisze: juz dawno ktos by nam pobudowal jakis drugi kiosk miejski jak to mialo miejsce za harrego.
Harry na prezydenta!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Motor mocny
Jestem w szoku 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
hłe hłe
nie ma narzekania - nie ma postów
Nie ma chętnych żeby pochwalić preziodyrektora? ;>
nie ma narzekania - nie ma postów
Nie ma chętnych żeby pochwalić preziodyrektora? ;>
- niespokojny
- Trener
Przeciez to nie on zalatwil

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Słusznie kolega to zauważył. Faktycznie nie ma on za duzo do powiedzenia. A jedyne co potrafi to pozmyslać troche i nakłamać ludzi, że Ostrów ma większy budżet niz nasz, co zostało dzisaj brutalnie ośmieszone
Takie rzeczy jak 150 kawałków na tor to musiał ktoś wyżej postawiony załatwić.
Takie rzeczy jak 150 kawałków na tor to musiał ktoś wyżej postawiony załatwić.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.