Ja miałem wręcz odwrotne odczucia ale może rozmawiamy o różnych latach i różnych klubach?
Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Re: Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Piotrze a mógłbyś przypomnieć cos o tym nożu w plecy bo nie mogę skojarzyć.
Ja miałem wręcz odwrotne odczucia ale może rozmawiamy o różnych latach i różnych klubach?

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Piotrze a mógłbyś przypomnieć cos o tym nożu w plecy bo nie mogę skojarzyć.
Ja miałem wręcz odwrotne odczucia ale może rozmawiamy o różnych latach i różnych klubach?![]()
Jarek klub jest jeden, fakt możemy mówić o różnych latach jak znajde troche czasu, a archiwum kuriera nie jest płatne to Ci prześle pare artykułów ... Chociaż patrząc na Twoją stopke myśle że tutaj tkwi różnica. Ja jestem zwolenikiem tego że we własne gniazdo się nie sr... i że brudy pierze się we własnym gronie ...
zamiast 500 + program Beryl +
Świetnie, że Mario "Lubelska Żyleta" Stypuła dostał urlop. Kiepski spiker, często się myli, przeciąga prezentację i gada bzdury.
Na tle swoich kolegów "po sitku" z innych miast drugoligowych jak dla mnie jest bezkonkurencyjny mimo swoich wpadek. Ty chyba nie słyszałeś jakie inni bzdury wygadują...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Szczegolnie w Krakowie spiker byl rewelacyjny.....
i ten jego glos
podobalo mi sie rowniez " lubuski wegiel kmz " oraz " redstar kmz " 
To i tak betka przy opolskim magiku mikrofonu: Krzysztof Baran i Tomasz Kostro (powtórzone z 5 razy więc przypadku tu nie ma), lublińscy kibice, KMŻ Krosno i jeszcze parę innych. Warto mieć porównanie zanim się kogoś wymiesza z błotem...
A ten w Krakowie miał też problemy z matematyką, gadał o możliwości odrobienia strat jeszcze jak było 3 biegi do końca i 16 punktów różnicy
A ten w Krakowie miał też problemy z matematyką, gadał o możliwości odrobienia strat jeszcze jak było 3 biegi do końca i 16 punktów różnicy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:To i tak betka przy opolskim magiku mikrofonu: Krzysztof Baran i Tomasz Kostro (powtórzone z 5 razy więc przypadku tu nie ma), lublińscy kibice, KMŻ Krosno i jeszcze parę innych. Warto mieć porównanie zanim się kogoś wymiesza z błotem...
Musze nabic posta
Moj komentarz do Twojego postu moze byc tylko jeden:
grzesieck pisze:po prostu niektorzy wyczuli kase w klubie
Chyba nie wszyscy zrozumieli.
Nie chodzi o "nowych funkcyjnych"
- kmzlublinfan
- Senior
Cieszy wygrana. Dobry debiut Sitery. Myślę, że to dobry pomysł w miejsce Darkina.