Skład na sezon 2007
-
śliwek
śliwek pisze:Gonzo pisze:Żeby mieć dostęp do forum Fan Klubu musisz być jego członkiem.
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.
EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem![]()
![]()
Klub Kibica to poprostu inna organizacja niz Fan Klub.
KK mial koszulki z logiem "Real" [chyba:P], zajmowal sie pasaniem stadionowej kozy i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy. Czolowa postacia tej organizacji byl Norbi. Wiecej nie wiem bo ich nie znam. Raz w zyciu z nimi rozmawialem
FK ma swoje korzenie w tym forum [tu padla propozycja, tu temat sie rozwinol]. Zajmuje sie organizacja oprawy, zorganizowal akcje "koszulki" oraz "szaliki" [przy czym ta druga zostala oceniona pozytywnie przez niezaleznych obserwatorow, natomiast organizator akcji "koszulki" zostal ponoc ukamieniowany przez zniecierpliwiony tlum], organizuje wyjazdy na mecze oraz klub dyskusyjny w barze TQ
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
bkapusta pisze:śliwek pisze:Gonzo pisze:Żeby mieć dostęp do forum Fan Klubu musisz być jego członkiem.
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.
EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem![]()
![]()
Klub Kibica to poprostu inna organizacja niz Fan Klub.
KK mial koszulki z logiem "Real" [chyba:P], zajmowal sie pasaniem stadionowej kozy i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy. Czolowa postacia tej organizacji byl Norbi. Wiecej nie wiem bo ich nie znam. Raz w zyciu z nimi rozmawialemOstatnio czlonkowie KK przeszli do podziemia i nie sa aktywni, widoczni na trybunach
FK ma swoje korzenie w tym forum [tu padla propozycja, tu temat sie rozwinol]. Zajmuje sie organizacja oprawy, zorganizowal akcje "koszulki" oraz "szaliki" [przy czym ta druga zostala oceniona pozytywnie przez niezaleznych obserwatorow, natomiast organizator akcji "koszulki" zostal ponoc ukamieniowany przez zniecierpliwiony tlum], organizuje wyjazdy na mecze oraz klub dyskusyjny w barze TQCzlowe postacie to znani uzytkownicy tego forum - poznac mozna ich po masonskich fartuszkach ceremonialnych oraz logo FK w sygnaturze.
Spadłem z krzesła
-
śliwek
A ja się zastanawiam na jakiej podstawie typujecie skład na przyszły sezon skoro nie macie pojęcia w jakiej kondycji finansowej (sponsorzy) będzie klub?
Przed obecnym sezonem wiedzieliśmy, że klub ma się pod tym względem średnio (Ostrów i Zielona miały bardzo dobre budżety) i tak typowaliśmy, a teraz...
Przed obecnym sezonem wiedzieliśmy, że klub ma się pod tym względem średnio (Ostrów i Zielona miały bardzo dobre budżety) i tak typowaliśmy, a teraz...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
śliwek
- Łoptymista
- Trener