Janku,jesli mozesz rozszerz to zdanie,nie bylam na zawodach od poczatku i nie wiem o czym piszesz.nasi juzniorzy majÄ… nowego sponsora
Maciek Michaluk
Re: Maciek Michaluk
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może Janek wie coś więcej. Na zawodach spiker mówił o nowym sponsorze Maćka Michaluka, pan Zgórka (nie wiem czy dobrze napisałem) z firmy Stolmar (też nie jestem pewny). Jednak o nowym sponsorze dla Rafała nic nie słyszałem. Poza tym Rafał i Maciek mieli obicia kierownic z napisem Zdzichtex. Może to o to chodzi Jankowi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Sponsorem Macka jest firma "Stolmar Technika Okienna"
U Maćka w teamie tez sie pozmienialo, przede wszystkim na stanowisku managera ktorym jest wyzej wymieniony Mariusz Zgórka
Efekty juz widac. Jazda ze zdjętym gipsem ze zlamanej ręki na niezlym poziomie, postępy są widoczne a wszystko idzie w kierunku dalszego rozwoju.
U Maćka w teamie tez sie pozmienialo, przede wszystkim na stanowisku managera ktorym jest wyzej wymieniony Mariusz Zgórka
Efekty juz widac. Jazda ze zdjętym gipsem ze zlamanej ręki na niezlym poziomie, postępy są widoczne a wszystko idzie w kierunku dalszego rozwoju.
Tylko w tym dobrym szkoda, że wszystko dzieje się na koniec sezonu 
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 września 2007, o 20:43 przez Krakus, łącznie zmieniany 1 raz.
od 1989 tylko SPEEDWAY
Krakus pisze:
CHŁOPIE ! ! !
Jakie postępy, ten dzieciak zatrzymał się w miejscu,a nawet można powiedzieć, że się cofa.
Poważnie to on powinien się zastanowić czy nie zakończyć kariery, a jeśli marzy mu się jazda dalej to niech ostro bierze sie za siebie, inaczej nic z niego nie będzie.
Wszystkie punkty jakie zdobywa to tylko czysty przypadek,jak nie defekty maszyn przeciwników to starty spod taśmy we trzech ! ! ! I TO MAJĄ BYĆ EFEKTY ! ! ! Chyba na mecze i treningi nie chodzisz, że takie głupoty piszesz.
Pozdrawiam
Ja na meczu bylem i widzialem jak Maciek pokonal bez problemow Fajfera a start mial rowny z Rafałem.
Maciek na ten mecz jak i na treningi przed nim zdjemowal gips z ręki wiec wynik jak najbardziej pozytywny.
Maciek jest na kazdym treningu(pomimo zlamanej reki). Wczoraj jechali amatorzy i Maciek jezdzil razem z nimi.
Porównaj jazde Macka z początku sezonu do tej ktora prezentuje teraz.
Efekty sa widoczne np w zawodach mlodziezowych, 8ptk w MDMP.
jestem na treningach i meczach wiec zapewniam Cie ze nie pisze głupot.
pozdrawiam