Susic pisze:https://zapodaj.net/plik-pjonmubWS3
Ech, kolejny, który lepiej czuje się we Wrocławiu niż w Toruniu :D
Susic pisze:https://zapodaj.net/plik-pjonmubWS3
mema pisze:Lumpproletariacki pisze:O ile mnie pamięć nie myli, Jaworski w Grudziądzu miał sprzęt od Przyjemskiego, ale wyjechał na nim tylko na próbny start. Być może zdjęcie jest z jednostką od Wiktora. W zawodach startował na swoim [źródło: papierowa wersja TŻ, w której wywiad z Jaworskim jest dłuży niż na stronie internetowej]
A dokładniej
Nie korzystałem z motocykli Wiktora Ktoś puścił taką informację i szybko się roznosiła w internecie.To były moje motocykle przygotowane przez mojego mechanika.Ale tak się właśnie roznoszą plotki.Nikt mnie nawet nie zapytał,nikt nie potwierdził u źródła,tylko przekazał niesprawdzone informacje"
Gelo pisze:A czy mówi co sie stało przez ten tydzień?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
blajar pisze:Tylko trzeba mieć z tyłu głowy, że na naszym wąskim torze to tych ścieżek tyle, co we WRO, CZE czy TOR nie da się zrobić :) U nas od zawsze pierwszy łuk do środka, drugi można szerzej, ewentualnie kreda jak powyższe nie działa :) Raz, w niedalekiej przeszłości, pamiętam, że szeroka na pierwszym łuku chodziła pod samymi balotami, jak tor zrobiła pogoda i nas Bewley woził. (...)
Reasumując, przy tej szerokości i geomerii możemy tu zapewne cuda-wianki z nawierzchnią robić, a niewiele to raczej da :)
boxing pisze:Na naszym długim i wąskim torze przez tyle lat było tyle mijanek, że nie uwierzę, że to geometria wyklucza wyprzedzanie. I nie trzeba było do tego mistrzów świata, wystarczali grajkowie typu Joonas Kylmaekorpi(*) i Simon Gustafsson.
Cooper pisze:boxing pisze:Na naszym długim i wąskim torze przez tyle lat było tyle mijanek, że nie uwierzę, że to geometria wyklucza wyprzedzanie. I nie trzeba było do tego mistrzów świata, wystarczali grajkowie typu Joonas Kylmaekorpi(*) i Simon Gustafsson.
A nie jest tak, że właśnie pamięta się te mijanki bo było to coś yjątkoego i spektakularnego, a w rzeczywistości nie było ich jednak "aż tyle"?