Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#201 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 13:28

piszczyk kolo 8 powinien zrobic rzeszow to nie zespoly z anglii gdzie robi gora 3pkt u siebie na torze te 8 pkt powinien zrobic spokojnie!!
truminski z 7 pkt :)
knapp 10 :)
franek 9 ja tam ciagle wierze w niego :)
karlsson 13 :)
jelen 6 :)
dawid 3 :)
wiec razem mamy 56 punkcikow:)a rzeszowiaki niech sie jakos dziela swoimi pkt tymi 34 co im zostalo:D
mysle ze taki wynik jest realny no ale jutro wszytsko zostanie zweryfikowane :) i nie sa to wcale wygorowane wyniki pkt naszych zawodnikow :)

Awatar użytkownika
weslake

#202 Postautor: weslake » 18 września 2004, o 15:03

Maxx pisze:Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę".

Acha, czyli jeśli Stal wygra to tylko dlatego, że któryś z zawodników lubelskich sprzedał mecz...
Przykro mi, że nie jesteś pewien swoich zawodników bo dla kibica to tragedia...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Ministrant z Tulczyna

#203 Postautor: Ministrant z Tulczyna » 18 września 2004, o 15:25

Cała Parafia w Tulczynie trzyma za Was kciuki Koziołki,nie dajcie się marnym folią,uważajcie na ich podstępne zagrania.
Niech Bóg pobłogosławi motocykle Waszych zawodników,a zawodnikom z mojżeszowa niech ześle lewą partie łańcuchów.
Wszyscy Jesteśmy dziećmi Bożymi

Awatar użytkownika
Miras

#204 Postautor: Miras » 18 września 2004, o 16:19

Maxx pisze:Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę".

Zdaje się że będzie to Peter Karlsson :!: jeśli wierzyć słowom koleśa z Rzeszowa, który przejeżdzał wieczorem koło stadionu Stalii i jego uwage zwrucił bus okularnika.Co on tam robił? :D Tak jak już mówiłem, jestem bardzo ciekawy jego występu w Niedziele.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#205 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 16:29

Miras pisze:

Zdaje się że będzie to Peter Karlsson :!: jeśli wierzyć słowom koleśa z Rzeszowa, który przejeżdzał wieczorem koło stadionu Stalii i jego uwage zwrucił bus okularnika.Co on tam robił? :D Tak jak już mówiłem, jestem bardzo ciekawy jego występu w Niedziele.

wez juz nie szukaj taniej sensacji !! żałosny jestes typie tyle ci powiem !!
zastanow sie ,policz do stu zanim cos napiszesz!!

Awatar użytkownika
Mrucky

#206 Postautor: Mrucky » 18 września 2004, o 16:52

Miras pisze:

Boshe czy to tak trudno zrozumieć że Peter ma swoje motory na terenie WSK ? I że czasem jego mechanicy przyjeżdżają je zabrać na mecz ? Ale lepiej dolać troche oliwy do ognia szukając "sensacji".

Gość

#207 Postautor: Gość » 18 września 2004, o 17:37

Ja tam jestem święcie przekonany do wysokiego zwycięstwa Tż Lublin.
Oczywiście jeśli sędzia nie zarządzi " przedmeczowej kosmetyki toru ".
Mamy lepszą drużyne i jeżdzimy u siebie !!!

Co do kibiców Stali , to ich pier.... ! ale to moje prywatne zdanie.
Oczywiście fan club i klub kibica zapewne przywitają Rzeszów jak przyjaciela , .... śmieszne i żałosne.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#208 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 17:58

Co do kibiców Stali , to ich pier.... ! ale to moje prywatne zdanie.
Oczywiście fan club i klub kibica zapewne przywitają Rzeszów jak przyjaciela , .... śmieszne i żałosne.[/quote]

i tutaj sie z toba w 100% zgadzam !!!!

Geest
Senior

#209 Postautor: Geest » 18 września 2004, o 18:01

to w sprawie tych przywitan i takich tam to i ja sie wypowiem. Rzeszow trzeba bedzie ladnie przywitac, bo ludzie jada troche kilometrow do obcego miasta i nalezy sie za to szacunek. poza tym wspomagaja w ten sposob nasza klubowa kase :wink:
jedynie dobrze by bylo pamietac komu sie kibicuje, bo mi osobiscie nie przypadlo ostatnim razem do gustu wymachiwanie rzeszowskimi flagami. mozna ich czestowac piwem, wymieniac sie grzecznosciami itd. ale my chcemy, aby wygral Lublin, oni aby wygral Rzeszow. jest to normalne i nie ma sensu silic sie na jakies takie gesty. niech mnie nikt zle nie zrozumie, ale ja osobiscie nie chce machac rzeszowska flaga, bo chce dac z siebie wszystko dopingujac swoja druzyne. a Rzeszowiakom dzisiaj moge powiedziec tylko tyle:
ZAPRASZAMY JUTRO DO LUBLINA!!
bo jakby nie patrzec, bedzie to najwazniejszy (poki co) mecz sezonu.

Rzeszowiak25