Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49
powiedzmy sobie szczerze, Darek i Franek maja sprzęt nadający sie na II lige, o ile na naszym torze nadrabiaja umiejętnościami to w Ostrowie może to nie wystarczyć. Widać to było także w niedziele. Nie ujmując nic Darkowi, wydaje mi się ze zawdonik w tym wieku i tak doświadczony powinien zdawac sobie sprawe, że jesli nie bedzie mial sprzętu "żyleta" nic nie osiągnie. O Tomka, Grześka i Petera jestem spokojny. Zobaczymy co pokażą juniorzy. Może to wystarczy na Ostrów.
-
KOZIOÅEK
Dobrze prawisz Shack-motory "Franka" i "Rybki" są do kapitalnego remontu i lepiej żeby stało się to przed 06.06.2004!W IMP "Piszczyk" też defektował, a więc tez nie jest tak "różowo"
Mam tylko taką cichą nadzieje, że sprzęt na którym jechali Sledz i Piszcz na tych zawodach to rezerwowe maszyny!
Nas pociesza fakt, że każdy z naszych w 1/4 zaprezentował się nienajgorzej i nie dał plamy. Jednak dość spory dylemat będzie miał trener Grabowski, bo choć Dym pojechał lepiej od Tajcherta to jednak nie wiadomo czy to właśnie jemu zaufa nasz szkoleniowiec. W końcu obyło się bez defektów i to też cieszy. Można zatem spokojnie myśleć o zbliżającym się meczu i cieszyć się z faktu, że (mam nadzieję, że nie tylko teoretycznie) zapowiadają się niezłe zawody, może nawet najciekawsze w sezonie! Przynajmniej jeśli chodzi o KM
bo Wy przecież mieliście ostatnio niemało wrażeń

moze by tak Frankow wpadl na pomysl i pozyczyl motorek lub silnik od Miskowiaka lub Gapinskiego w koncu kolega z bylej druzyny kilka ladnych lat sie znaja na Ostrow rok temu Hampel pozyczal silniczek Gapinskiemu kilka razy ,bo z tym motorkami Frankowa za wiele nie zdziala a umiejetnosic ma bardzo duze,wyjscie spod tasmy w 4 na 5 startow idealne walczy do konca brakuje tylko sprzetu i nierozumiem niektorych zuzlowcow czy nie lepiej wydac wiecej na sprzet i zdobywac od12-15 punktow niz 6-10 przeciez skozystal by na tym finansowo,przyklad Sledz rok temu usiebie przynajmniej 11 punktow a w tym sezonie wyniki duzo gorsze.
-
Gość
Moim zdaniem nie ma co oceniać postawy naszych seniorów, bo mecz w lidze i występy inwidualne to całkiem inna bajka.Pozatym mecz w Ostrowie nie jest taki ważny (proszę żle nie zrozumieć) , ważne jest czy Gdańsk wygra w Gorzowie , bo jak wygra to mamy drugie miejsce po zasadnniczej.
Max3 , może tak Śledzio pożyczy silniki od Drabola ? hehehe , to są zawodowcy i powinni mieć już przed sezonem przygotowane 2 równe motocykle , a nie w połowie ligi coś mieszać i kombinować !
Max3 , może tak Śledzio pożyczy silniki od Drabola ? hehehe , to są zawodowcy i powinni mieć już przed sezonem przygotowane 2 równe motocykle , a nie w połowie ligi coś mieszać i kombinować !
-
KOZIOÅEK
-
KOZIOÅEK
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Co do wypowiedzi Hollywooda to polemizowałbym czy nie jest to ważny mecz dla nas!Wygrywając(hipotetycznie), oddalamy się od goniącego nas Ostrowa i Grudziadza i cały czas "trzymamy" sie prowadzącej dwójki !Co do wygranej Wybrzeża w Gorzowie to szczerze w to wątpie!
Bardzo ważny, po tym jak wygraliśmy z Gdańskiem mecz z Ostowem a później z Rzeszowem to najwarzniejsze mecze o być i nie być w e-lidze. Ale i tak wygramy wszystkie.
Tż z Lublina najlepsza w polsce drużyna
Ps. wie ktoś czy na bank będzie jeździł Jeleń z Dawidem??
Jeśli nasi odpuszczą mecz w Ostrowie to będzie znaczyło ni mniej ni więcej tylko odpuszczenie walki o Eligę i tyle. Wiadomo, że w Ostrowie przy porządnym przygotowaniu i mobilizacji można wygrać. Pozostaje mieć nadzieję, że ci, na ktorych punkty najbardziej liczymy czyli Darek i Mariusz nie nawalą. Podobnie jak Shack o występ Tomka, Grześka i Petera jestem spokojny.
A jeśli juniorzy dołożyliby swoje "cegielki" do ogólnego dorobku to już byłby w ogóle pełen wypas
Pozdrowienia dla Ostrowa!
A jeśli juniorzy dołożyliby swoje "cegielki" do ogólnego dorobku to już byłby w ogóle pełen wypas
Pozdrowienia dla Ostrowa!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Jak tam sprawa z juniorami bo ostatnio nie jestem na czasie
?
Wracajac do meczu, ja zadnego odpuszczania nie dopuszczam do mysli, trzeba jechac i powalczyc. Jak juz mowilem nawet jak nasi przegraja to nie bede mial wielkich pretensji, bo u siebie Ostrow jest mocny, ale mozna tam powalczyc. Chodz jesli nasi beda mieli tak kapitalny sprzet jak wczoraj to blado to widze.
Wracajac do meczu, ja zadnego odpuszczania nie dopuszczam do mysli, trzeba jechac i powalczyc. Jak juz mowilem nawet jak nasi przegraja to nie bede mial wielkich pretensji, bo u siebie Ostrow jest mocny, ale mozna tam powalczyc. Chodz jesli nasi beda mieli tak kapitalny sprzet jak wczoraj to blado to widze.
Gawrzyk pisze:Co tu sie oszukiwac. kazdy dal dupy ze sprzetem. za taka kase co dostali powinni miec taki rakiety ze glowa mala.
Sprzet Sledzia do remontu? a po co???? przeciez on dopiero wrocil od Fleminga (przed wybrzezem). potrzebne sa nowe silniki. moze ja sie nie znam, ale poltora sezonu ligi, treningow i zawodow to troche duzo na silnik. material tez ma jakas swoja wytrzymalosc. moze po prostu sie wyjezdzily juz..
Do Franka o sprzet mozna miec najmniej pretensji bo w jakiej on sytuacji do nas przyszedl kazdy wie. A z tym pozyczaniem sprzetu do atlasowcow to max naprawde w to wierzysz? myslisz ze jak chlopaki ktorzy jada mecz pozycza komukolwiek swoje motocykle?
jakby Staszek chcial pozyczyc od Piszcza czy Knappa (taka sama relacja jak mikedzy frankiem a innymi polonistami) silnik na niedziele to myslisz ze by mu pozyczyli?moze jakby mieli po 10 sztuk to tak..
W pełni się zgadzam, chłopaki dostali niemałą kasę na przygotowanie a efekt tego jest taki, że nie mają na czym jechać. 2 nowe GM-y Tomka Piszcza nie nadają się do niczego, próbowano już chyba wszystkiego aby spróbować je "dostroić" ale za każdym razem wychodziła kiszka.
O pożyczaniu kompletnych silników raczej nie ma mowy. Części owszem, ale nie silniki.
MOTOR LUBLIN
Klimat powoli wszystkim siÄ™ udziela...
U mnie też nerwy, a jak sobie pomyślę, że do meczu 10 minut... zawodnicy wychodzą na prezentację, 'Eye Of The Tiger', gorąca atmosfera na trybunach... oj będzie to niezłe spotkanie.
Wtedy wyjeżdżają młodzi, pod taśmą Libero, Jeleń, Brusiu, Stachyra. Taśma w górę i... z tym zaczekam do momentu aż taśma pójdzie w górę. Uff, ale będzie jazda!
'Niech wygra lepszy, byle by to byli nasi'
zapraszam wcześniej, łykniemy piwko i podyskutujemy o różnych sprawach. I pamiętajcie, gdyby ktoś pytał, w niedzielę jestem w 'szkole'

U mnie też nerwy, a jak sobie pomyślę, że do meczu 10 minut... zawodnicy wychodzą na prezentację, 'Eye Of The Tiger', gorąca atmosfera na trybunach... oj będzie to niezłe spotkanie.
Wtedy wyjeżdżają młodzi, pod taśmą Libero, Jeleń, Brusiu, Stachyra. Taśma w górę i... z tym zaczekam do momentu aż taśma pójdzie w górę. Uff, ale będzie jazda!
'Niech wygra lepszy, byle by to byli nasi'
zapraszam wcześniej, łykniemy piwko i podyskutujemy o różnych sprawach. I pamiętajcie, gdyby ktoś pytał, w niedzielę jestem w 'szkole'

czarny pisze:Klimat powoli wszystkim siÄ™ udziela...![]()
Kurde, mi już się udziela od ostatniej Niedzieli, mam nadzieję że będzie niezłe widowisko w Niedzielę
czarny pisze:Taśma w górę i
i moje serce zaczyna bić z prędkością 150 na minutę. Ostatni mecz z Gdańskiem bardzo przeżywałem
czarny pisze:'Niech wygra lepszy"
Zostańmy przy tym że niech wygra lepszy !!!!
Kurde, mi już się udziela od ostatniej Niedzieli, mam nadzieję że będzie niezłe widowisko w Niedzielę
O ostatniej niedzieli ja chcę jak najszybciej zapomnieć.
niech wygra lepszy !!!!

a kim jest ostrow?? zbieraninÄ… !!
pietrzyk z czestochowy, jedrzejak wrocil z wroclawia, dym z rawicza, fajfer z z gdanska i to ma byc druzyna?? tak samo gdansk, niby mocny a zarazem do dupy i z extra skladem przegral w lublinie!
gorzej bedzie w grudziadzu niz w ostrowie, jezdza glownie wychowanakowie +hamill i bedzie ciezko, w ostrowie damy rade i mecz wygrywamy!!
pietrzyk z czestochowy, jedrzejak wrocil z wroclawia, dym z rawicza, fajfer z z gdanska i to ma byc druzyna?? tak samo gdansk, niby mocny a zarazem do dupy i z extra skladem przegral w lublinie!
gorzej bedzie w grudziadzu niz w ostrowie, jezdza glownie wychowanakowie +hamill i bedzie ciezko, w ostrowie damy rade i mecz wygrywamy!!
-
KOZIOÅEK
Bartex ale co to ma do rzeczy czy to jak to nazywasz "zbieranina" czy wychowankowie klubu?Liczy siępostawa na toże a nie skąd zawodnik pochodzi!Ostrowianie się rozjedzili i jest to widoczne nawet po wczorajszych 1/4 IMP gdzie Pietrzyk, Fajfer i Dym zrobili ładne wyniki!Zastanów się następnym razem kolego co piszesz 
-
sledzio
bartexs1 pisze:a kim jest ostrow?? zbieraninÄ… !!
brak słów, ciekawe co będziesz mówił jak się nie powiedzie w Ostrowie ...