Karamba pisze:Flagg pisze:Karamba pisze:
Dostaliśmy od Apatora a bez Wiktora pewnie i od Włókniarza by było takie to serie są .
Czyli mielibyśmy 21 punktów, zamiast 24 i zamiast serii 22 zwycięstw, serię....22 zywcięstw i 2 porażek. No nie wiem, czy lubelski żużel to wytrzyma taka wtopę. Biedronka na Zygmuntowskim dosłownie o krok.
To jest absolutnie niesamowite, że niektórzy dostają wręcz załamania nerwowego, bo Motor jeden mecz przegrał, a drugi wygrał po cieżkiej walce xD
Aż strach się nie bać o Twoje zdrowie psychiczne, jesli ten Przyjemski faktycznie odejdzie :D
Po to zbudowano hydrę ,żeby w dołkach poszczególnych zawodników inni to łatali to jest bardzo proste . Tu chodzi a o play offy jesteśmy w gazie trzeba tłuc ligę póki można a nie wymyślać Wiktor brzydal za mocni co to za myślenie jest . Jeszcze niedawno odwieszonym Griszą cudem się utrzymaliśmy składem desek a teraz królowi ziemniaki nie smakują po uczcie .
Czyli jednak potwierdzasz, że po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pokaz mi jeden post, w którym napisałem, że nie podoba mi się Przyjemski w składzie, bo jesteśmy za mocni i powinniśmy być słabsi. Pokaz jeden post, w którym napisałem, że ch""we te zwycięstwa, bo w za mocnym składzie i trzeba się Przyjemskiego pozbyć. Chłopie, chcesz się wypowiadać spoko, nie ma problemu, ale przeanalizuj co kto pisze i do tego się odnoś, a nie wymyślasz sobie jakieś tezy, a potem z nimi walczysz.
I Ostatni raz. Widzisz różnicę w "Motor, w razie odejścia Przyjemskiego, sobie poradzi, nie ma co dramatyzować. NIe na nim spoczywa odpowiedzialność za wynik druzyny w całym sezonie", a "Wywalmy tego Przyjemskiego, bo jesteśmy za mocni i kiepsko się tą ligę ogląda"? Pierwsze zdanie, to to, co próbuję przekazać. Drugie to to, z czym walczysz. Tylko problem, ze tej drugiej tezy nikt tutaj nie stawia.