Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Może by tam jakieś badanie alkomatem po stronie Sparty zrobić?
Rusko im coś dosypał do herbaty dziś. Trudno mi powstrzymać śmiech, mimo, że to śmieszne w ogóle nie jest. Głupawka kompletna, cyrk na kółkach.
tak to jest jak zawodnicy niedoświadczeni na naszych torach dostają rakiety pod tyłek...
Jest jakiś przepis mówiący o minimalnej liczbie zawodników kiedy można jeszcze kontynuować mecz a kiedy kończymy i drużyna przegrywa? Tak jak w piłce poniżej 7 zawodników i kończymy mecz :D
Hayden pisze:Liczę na 45:45 i zachwyty nad Toruniem że walczyli i byli blisko
Nawet jestem w stanie to sobie wyobrazić w tym zestawie eksperckim, który dzisiaj będzie w magazynie
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Sparta to wygra. Nie ma innej opcji nawet bez dwóch zawodników.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Myślę, że będzie można oficjalnie uznać ten mecz Torunia za największe frajerstwo w historii sportu żużlowego.
Richie Faulkner:
To jest jakaś totalna abstrakcja.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Sparta rozdaje dzisiaj takie prezenty że głową boli. Że ten nędzny amator nie potrafi tego wykorzystać...
Sparta ma fart, że nie wstawiali od początku Kowalskiego za Wrighta, czego się spodziewałem. Mają jeszcze czym łatać i spokojnie to dociągną.
Jeśli Janowski ma sezon z głowy, to autentycznie pozostaje nam kibicowanie Apatorowi. Ewentualne świętowanie mistrzostwa na stadionie Sparty byłoby w tych okolicznościach.... Dziwne. I to delikatnie mówiąc.
Ale nie widzę nawet iskierki nadzieji dla Torunia w tym meczu. I to jest chyba największe kuriozum
Ale nie widzę nawet iskierki nadzieji dla Torunia w tym meczu. I to jest chyba największe kuriozum
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mecz kuriozum! Mimo wszystko Sparta to wygra, bo Apator jest cienki jak… Mam nadzieję, że Motor ze Spartą spotkają się za tydzień w najsilniejszych składach, a finał będzie ozdobą sezonu na korzyść Motoru!
11 bieg to będzie wykonanie wyroku.
Richie Faulkner:
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ale że co dziwne, kontuzja i tyle. My jechaliśmy 3/4 sezonu z kontuzjami i nikt się nie litował.
Niby tak, ale przez 10 lat będziemy słuchać jak Motor zdobył mistrza, bo Wrocław się sam wyeliminował. Tak jak teraz słuchamy, że mistrza sprzed roku zdobyliśmy, bo Dryła wyeliminował Artioma
.
Richie Faulkner:
Tak umniejszajmy sobie i we Wrocławiu nie świętujmy. Nie cieszymy się, śpiewamy Tai Tai Woffinden, Sparta klap klap Wrocław i Mikkel Michelsen :D
Co z Wami ludzie.
Co z Wami ludzie.
W Lublinie nikt nie będzie umniejszał. Ale wszystkie trolle z całej Polski będą to robić z przyjemnością.
A ja powiem, że w pełnych składach Motor > Sparta w tym sezonie i gdyby nie dziwna akcja z Grudziądza to nie byłoby nawet na ten temat dyskusji, bo wygralibyśmy sezon zasadniczy.
A ja powiem, że w pełnych składach Motor > Sparta w tym sezonie i gdyby nie dziwna akcja z Grudziądza to nie byłoby nawet na ten temat dyskusji, bo wygralibyśmy sezon zasadniczy.
Richie Faulkner:
Hiperbolizm średnio Ci wychodzi. Kto mowi żeby nie świętować?
Mówię o subiektywnych odczuciach. Tak, dla mnie będzie dziwne i na pewno nie będę odczuwac takiej samej satysfakcji z tego złota, jak gdyby Sparta jechała w pełnym składzie. Oczywiście mówię o sytuacji, że nie jedzie Janowski i Woffinden. Szczególnie, że nawet w pełnych składach jesteśmy na ten moment faworytem
Mówię o subiektywnych odczuciach. Tak, dla mnie będzie dziwne i na pewno nie będę odczuwac takiej samej satysfakcji z tego złota, jak gdyby Sparta jechała w pełnym składzie. Oczywiście mówię o sytuacji, że nie jedzie Janowski i Woffinden. Szczególnie, że nawet w pełnych składach jesteśmy na ten moment faworytem
Zaraz Toruń nagrodę fair Play dostanie, że nie chcieli wyeliminować osłabionych rywali.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Szok. Niedowierzanie. Miliony pytań bez odpowiedzi.
Richie Faulkner:
Co tej Ząbik. Na Łagute rezerwą Dudka
Edit... Napisałem i Dudek z Przedpełski wygrywa 5:1
Edit... Napisałem i Dudek z Przedpełski wygrywa 5:1
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Czy ktoś cokolwiek rozumie z tego meczu? :D