Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1926 Postautor: dilucio » 14 stycznia 2006, o 23:49

Mieczysław pisze:Z cyklu józki piszą ;)

Koziołki podniecone bo ktos napisal ze Wilku idzie do nich Crying or Very sad Mam nadzieję ze to nieprawda!!
Wilku po tak dobrym sezonie zasługuje na znacznie lepszy klub a przede wszystkim na znacznie lepszych kibiców, bo ci lubelscy (w wiekszosci) to hołota i bydlo nie z tej ziemi (ze wspomne typów pokroju gejlo, hollywood, jacur itp).

ciekawe co to za tajemnicza postac ten gejlo :D :lol: :shock:

Holly

#1927 Postautor: Holly » 15 stycznia 2006, o 13:45

Jeżeli Gdańsk zdegraduja do II ligi a Zielona wejdzie do ekstraligi to miejsce Zielonki zajmie Opole ?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1928 Postautor: bkapusta » 15 stycznia 2006, o 13:46

Holly pisze:Jeżeli Gdańsk zdegraduja do II ligi a Zielona wejdzie do ekstraligi to miejsce Zielonki zajmie Opole ?

Czemu nie ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
tajfun

#1929 Postautor: tajfun » 15 stycznia 2006, o 13:58

Holly pisze:Jeżeli Gdańsk zdegraduja do II ligi a Zielona wejdzie do ekstraligi to miejsce Zielonki zajmie Opole ?

Opole albo ukraina... ale ta z Równego ;)

Shack
Administrator

#1930 Postautor: Shack » 15 stycznia 2006, o 17:03

z cyklu józki piszą:

........mało brakowało i juz przed SEZONE STARCILIBYSMY NASZEGO LIDERA KRAJOWEGO MACKA KUCIAPE!!!!wczoraj w poznych godzinach nocnych obok koscioła Bernardynow wtargnoł na jezdnie koles jak sie pozniej okazalo to był własnie Maciek!!! przechodił w nieoznakowanym miejscu przez jezdnie!!!! centymerty dzieliły Macka od Karoserriii mojego bolida!!! na szczescie maja szybka reakcjia i saprawne hamulcownaie nie doprowadziły do tragedii!!!!ufffff chiałem wyjsc i zje.... ale gdy zobaczyłem usmiechnieta twarz Pana Macka zrezygnowałem......
Pozdrawiam serdecznie Macka i błagam o nie podnoszenie adrenalinki przynajmniej na drodze!!!wole adrenalinke na meczu żużlowym!!! pozdrawiam!!!!!!

pije się jak złoto :)

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#1931 Postautor: czaszka » 15 stycznia 2006, o 17:19

Shack pisze:z cyklu józki piszą:

........mało brakowało i juz przed SEZONE STARCILIBYSMY NASZEGO LIDERA KRAJOWEGO MACKA KUCIAPE!!!!wczoraj w poznych godzinach nocnych obok koscioła Bernardynow wtargnoł na jezdnie koles jak sie pozniej okazalo to był własnie Maciek!!! przechodił w nieoznakowanym miejscu przez jezdnie!!!! centymerty dzieliły Macka od Karoserriii mojego bolida!!! na szczescie maja szybka reakcjia i saprawne hamulcownaie nie doprowadziły do tragedii!!!!ufffff chiałem wyjsc i zje.... ale gdy zobaczyłem usmiechnieta twarz Pana Macka zrezygnowałem......
Pozdrawiam serdecznie Macka i błagam o nie podnoszenie adrenalinki przynajmniej na drodze!!!wole adrenalinke na meczu żużlowym!!! pozdrawiam!!!!!!

:lol: :lol: Urzekła mnie historia tego Józefa :lol: :lol:

Awatar użytkownika
tajfun

#1932 Postautor: tajfun » 15 stycznia 2006, o 20:07

gdy zobaczyłem usmiechnieta twarz Pana Macka zrezygnowałem......

też bym zrezygnował... znowu pewnie zaczą bym sie brechtac... :D i potem dopiero bym go opierdzielił

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#1933 Postautor: Speedway » 15 stycznia 2006, o 20:10

Naprawde fascynujące. Widać że w mojżeszowie nawet kibice są utalentowani i z powodzeniem mogą zastąpić na torze swoich krajowców :lol:
A nuż kolega józio ma może mniej niż 24 lata i problem z obsadą rezerwowego byłby rozwiązany :D

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#1934 Postautor: Nazir » 16 stycznia 2006, o 02:47

Shack pisze:z cyklu józki piszą:

Pomijając całą rzesze innych kwiatków "hamulcownaie" rozbawiło mnie do łez...

Choose your future... choose life... choose new brain !!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1935 Postautor: Gelo » 16 stycznia 2006, o 08:28

Prawde mówiac jakbym zobaczył uśmiechniętą twarz pana Maćka to bym raczej wskoczył do auta i czympredzej odjechał w obawie, że trafiłem na inną planetę . A to, że nie doszło do upadku - zapewne żużlowiec w porę zamachał grzywką i stąd "saprawne hamulcowanie".

Conrado

#1936 Postautor: Conrado » 16 stycznia 2006, o 13:02

Aż strach pomyśleć co by było, gdyby na ulicę w nieoznakowanym miejscu wtargnął Paweł Miesiąc prezentując swój wspaniały tors przyozdobiony równie wspaniałą biżuterią . 8)

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#1937 Postautor: Pils » 16 stycznia 2006, o 13:18

Conrado pisze:Aż strach pomyśleć co by było, gdyby na ulicę w nieoznakowanym miejscu wtargnął Paweł Miesiąc prezentując swój wspaniały tors przyozdobiony równie wspaniałą biżuterią . 8)

Obawiam sie ze wtedy odbijajace sie slonce od bizuterii oslepilo by calkowiecie kierowce i moglby byc problem z "saprawnym hamulcowaniem"

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1938 Postautor: bkapusta » 16 stycznia 2006, o 20:39

z cyklu 'jozki pisza'...

Pare dni temu od mistrza wiedzy zuzlowej i jezyka angielskiego falubazziniego dowiedzielismy sie my biedni barbarzyncy jezykami obcmi nie wladajacy iz Oxford, w zwiazku z kontuzja Maxa, zakontraktowal na jego zmiennika mistrza swiata Toniego ;-) Tony mial startowac 6 tygodni po czym mial do skladu wskoczyc wyleczony juz w pelni M.Max... Wysmiano przy okazji nieznajomosc jezykowp owszechna wsrod kibicow Ostrowa.

Normalni ludzie, znajacy jezyk angielskiw stopniu dostatecznym, odczytali tego niusa nieco inaczej... Otoz angielska strona informowala, ze zatrudniono mistrza swiata na 6 tygodni poniewaz pelen sezon w Angli go nie interesuje... Szuka mu sie zmiennika, klub najchetniej widzial by w tej roli M.Maxa. Bylo to tlumaczenie bardziej wiarygodne... Ale oczywiscie mistrzu z ZG zbesztal nas, wysmial i obrzucil epitetami.

Dzis fascynujace zakonczenie histori z tlumaczeniem:

Mikael Max uzgodnił warunki zmiany klubu z działaczami Areny Essex Hammers i w tej drużynie będzie startował w tegorocznych rozgrywkach Elite League.

Pytanie wiec brzmi, jakim cudem lingwista F. wynalazl w poprzednim niusie info ze Tony ma zmieniac Maxa [a nie ewentualnie Max mistrza po zakonczeniu przez niego sezonu] skoro okazuje sie, ze Max nawet nie ebdzie zawodnikiem Oxfordu tylko Essex? Czy teraz nie wydaje sie logiczne ze Oxford nie kontraktowal T.R na zmiennika nie swojego nawet zawodnika? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1939 Postautor: luCas » 16 stycznia 2006, o 20:53

Posty osobnika F nalezy czytac z przymruzeniem oka, dzielic je nawet nie przez dwa, ale przez cztery. Bo jak inaczej rozumiec teksty kogos, kto uwaza sie za alfe i omege a kompromituje sie przed tysiacami forumowiczow.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1940 Postautor: bkapusta » 16 stycznia 2006, o 20:57

z cyklu 'jozki krzycza' ;-)

http://www.strefasportu.net.pl/

Na tej stronia sa 3 filmiki z dzisejszej pikiety w Zg.

Na demonstracji tej, ktora byla protestem przeciwko zablokowaniu remontu stadionu z ZG, zebralo sie okolo 200 kibicow zuzla. O dziwo protestujac pod urzedem marszalka wojewodztwa lubuskiego, walczac o nowy stadion krzyczeli:

'stal, stal gorzowskie psy'

Grunt to umiec sie zachowac! 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1941 Postautor: boxing » 16 stycznia 2006, o 21:03

Najpierw zadbali o to, zeby nikt nie traktowal ich powaznie a potem probowali negocjowac? Strategia srednia - chociaz w Warszawie gornikom sie udalo... Moze w ZG licza na powtorke z historii.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#1942 Postautor: Nazir » 16 stycznia 2006, o 22:43

Może dzięki Bo Brhelowi wreszcie skończą się kolejki do toalet i sikanie "po krzakach"
http://www.brhel.com/sponsors.aspx
:wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#1943 Postautor: Koper » 16 stycznia 2006, o 23:03

speedway.info.pl pisze:Od pewnego czasu w Internecie dostępna jest witryna poświęcona wrocławskiemu klubowi żużlowemu. Adres strony to http://www.sparta.wroclaw.pl i zawiera w sobie tradycyjną nazwę klubu, pod którą żużlowcy wrocławscy onegdaj startowali w rozgrywkach ligowych.

Siła przyzwyczajenia a i zapewne chęć kultywowania tradycji jest tak ogromna, że kibice na swoich transparentach często właśnie tą nieistniejącą już oficjalnie nazwą klubu się posługują. W dobie wyprzedaży wszystkiego (w tym także nazw drużyn) pamiętanie o korzeniach jest godne najwyższego szacunku. A może nie wszystko po prostu jest (powinno być) na sprzedaż? Wiadomym jest, że kibice z innych miast podobnie postrzegają tą sprawę. Tak też pewnie myśli twórca wspomnianej witryny skądinąd nasz redakcyjny kolega Michał Madeła.

WracajÄ…c do zawartoÅ›ci polecanej strony należy zwrócić szczególnÄ… uwagÄ™ na sporÄ… dawkÄ™ historii, jakÄ… autor nam serwuje. Wiem, że prace nad zebraniem tych materiałów trwaÅ‚y dÅ‚ugo, ale efekt koÅ„cowy jest zaskakujÄ…cy. Wpisy tych, którzy jÄ… widzieli potwierdzajÄ…, że autor trafiÅ‚ z niÄ… w zapotrzebowanie fanów. Mamy, wiÄ™c wyniki wrocÅ‚awian, ale również opisy spotkaÅ„ i przede wszystkim bardzo ciekawÄ… galeriÄ™ archiwalnych fotografii. Jest to prawdziwe kompendium wiedzy o wrocÅ‚awskim żużlu i jak sam autor podkreÅ›la ciÄ…gle uzupeÅ‚niane o nowe-stare dane. Praca trwa caÅ‚y czas. Oprócz historii dowiemy siÄ™ z niej także, co aktualnie siÄ™ dzieje na wrocÅ‚awskim żużlowym “podwórku".

Oby takich stron o naszych żużlowych klubach i ich historii było coraz więcej. Szanujmy wspomnienia.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1944 Postautor: Jaga » 16 stycznia 2006, o 23:17

Jak przeczytałem ten txt o tym że koleś omało co Kuciapszczoka nie potracił to myślałem że padne ze śmiechu hehehehe :lol:

JA to bym wrzucił trójke gaz do dechy wycieraczki na maxa i jadymy heheh 8)

P.S.
taka zapowiedz na derby :lol:
Obrazek
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
tajfun

#1945 Postautor: tajfun » 16 stycznia 2006, o 23:43

Jaga super fotka.. i idealny komętarz... mysle ze józki nie będą mieli kłopotu z rozczytaniem ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1946 Postautor: Gelo » 17 stycznia 2006, o 00:42

tajfun pisze:Jaga super fotka.. i idealny komętarz... mysle ze józki nie będą mieli kłopotu z rozczytaniem ;)

Przepraszam - co idealne?

Koper
Trener
Kontakt:

#1947 Postautor: Koper » 17 stycznia 2006, o 01:02

Gelo pisze:
tajfun pisze:Jaga super fotka.. i idealny komętarz... mysle ze józki nie będą mieli kłopotu z rozczytaniem ;)

komętarz, napisal pszeciez :wink:

Awatar użytkownika
tajfun

#1948 Postautor: tajfun » 17 stycznia 2006, o 10:43

Gelo pisze:

idealne... fajnie ujęte... ciekawy pomysł... mam przytoczyc wiecej porównan czy wystarczy??

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1949 Postautor: Manitou » 17 stycznia 2006, o 10:48

tajfun pisze:
Gelo pisze:

idealne... fajnie ujęte... ciekawy pomysł... mam przytoczyc wiecej porównan czy wystarczy??
:lol: :lol: :lol: Zamiast kija baseballowego trzeba było kupić swój pierwszy słownik ortograficzny, może wtedy byś wiedział dlaczego Gelo pytał "co idealne?" :lol:

Awatar użytkownika
tajfun

#1950 Postautor: tajfun » 17 stycznia 2006, o 10:58

troche nie czaje o co sie przypierdzielacie? Napisalem ze mi sie podoba grafika... jak macie jakies uwagi co do mojej orfografii to zapraszam na pw