Lubelski klub w sezonie 2010
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
tak sie zastanawiam...
czy klopot z Baranem nie polega "jedynie" na tym, ze mamy splacic zaleglosci, a on podpisze co ma podpisac?
czwartkowe wypowiedzi pana Sprawki dla mediow znowu sa powrotem do nadetej bufonady, za ktora jak na razie niewiele idzie
a tak BTW to ciesze sie z podpisania umowy z mlodym Czechem. Przynajmniej jest nadzieja, ze moze cos pokaze.
czy klopot z Baranem nie polega "jedynie" na tym, ze mamy splacic zaleglosci, a on podpisze co ma podpisac?
czwartkowe wypowiedzi pana Sprawki dla mediow znowu sa powrotem do nadetej bufonady, za ktora jak na razie niewiele idzie
a tak BTW to ciesze sie z podpisania umowy z mlodym Czechem. Przynajmniej jest nadzieja, ze moze cos pokaze.
Zależy czy mu się będzie chciało przyjechać na zawody, bo równie dobrze może zapragnąć w tym samym czasie pojechać na wakacje, albo dostanie nagłej i niepodziewanej biegunki lub może jego bus odmówi posłuszeństwa 
przy Kowalczyku trudno bylo sie wybic i liczyc na wiecej niz jeden start poza pierwszym wyscigiem. Tutaj sytuacja jest nieco inna - jakby nie pojechal to od Rafała gorszy być nie powinien. Jak sie pokaze moze stac sie podstawowym naszym juniorem.
Tak troche z innej beczki - widzial ktos z was moze jakis przynajmniej wstepny projekt terminarza II ligi na sezon 2010
Bede wdzieczny za linka.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
juz musisz zglaszac urlopy na 2010? 
Bingo
A nie chcialbym strzelac na oslep. Co prawda termniy zapewne te same co w I lidze tylko kwestia kiedy dalsze wyjazdy beda
A nie chcialbym strzelac na oslep. Co prawda termniy zapewne te same co w I lidze tylko kwestia kiedy dalsze wyjazdy beda
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dokładnego terminarza 2 ligi nie znalazłam. Mam natomiast ogólny Kalendarz Sportu Żużlowego na 2010 rok:
http://www.nowinkisportowe.pl/a,71255,Z ... 0_rok.html
http://www.nowinkisportowe.pl/a,71255,Z ... 0_rok.html
janek pisze:Ale sobie pogrywają z Baranem.chłopie nie daj się wodzić za nos !! idź tam gdzie masz wszystko czarne na białym.
A Ty wez chlopie przestan wk****ac ludzi i przenies sie na forum innego klubu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kod: Zaznacz cały
Paweł Miesiąc pojawił się w piątek w Daugavpils i podpisał roczny kontrakt z Lokomotivem. Wychowanek rzeszowskiej Stali startował na Łotwie w sezonie 2008
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... augavpils/
No i dupa.
A miałem cichą nadzieję, że działacze zrobią nam niespodziankę i Miesiąc wraz z Baranem będą stanowić trzon drużyny..

Uwazam, ze to duzy blad z jego strony. Ostatnio nawet u nich sie w skladzie nie miescil, byl slabszy od Paury i Korolewa a srednia 1,6 (a wszczegolnosci srednia na wyjazdach) z 1 ligi z 2009 roku wskazuje wrecz, ze 2 liga jest dla niego miejscem odpowiednim. Zle mu nie zycze ale to juz bedzie schylek Miesiaca. Juz lepiej by do tego Miszkolca poszedl ale tak to jest jak mysli sie tylko o stawkach a nie o liczbie startow.
Miesiąc od początku chciał jeździć w 1 lidze i było go ciężko przekonać do startów w 2. Czy dobrze zrobił, czy źle zobaczymy w trakcie sezonu.
A moze to kontrakt warszawski? Nadal nie rozumiem czemu on tam podpisal. 
a podpisanie w Lubline byłoby dla Ciebie zrozumiałe?
Jak narazie to wciąż naszym najlepszym kontraktem jest T.Rempała, a PR i zarządzanie to jeden wielki chaos
Jak narazie to wciąż naszym najlepszym kontraktem jest T.Rempała, a PR i zarządzanie to jeden wielki chaos
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Też nie przesadzajmy... Średnia 1,6 Miesiąca to jednak nie 1,3 czy 1,1 takich zawodników jak Staszek i Knapp żeby od razu był skazany na drugą ligę. Też bym się cieszył jakby u nas jeździł, ale to raczej byłaby duża niespodzianka. A tak to całkiem normalna sprawa, że wybrał pierwszą ligę, bo dla każdego zawodnika druga liga to cofanie się w rozwoju. Nawet Ci co przychodzą się odbudować, często grzęzną w niej na dobre.
Ale srednia 1,6 to tylko dzieki wystepom na swoim torze w Rzeszowie bo srednia z wyjazdow to 1,03!!!! W dodatku Rzeszow nie istnial w Daugavpils a Miesiac tym bardziej mimo, ze rok wczesniej tam startowal - fatalnie zreszta.
Dla tego mnie to dziwi, ze poszedl tam gdzie prawie pewne jest niepowodzenie. Ja rozumiem, ze chcial 1 lige ale niestety dla niego zabiegal o niego tylko najslabszy 1 ligowiec Miszkolc oraz Daugavpils i to powinno dotrzec do niego i powinien powiedziec sobie: Kolego Pawle nie chca mnie w 1 lidze bo jestem na nia za slaby. Niestety nic z tego a nawet moze ta plotka o Czestochowie go na duchu podniosla i powiedzial sobie: Kolego Pawle skoro chca Cie w ekstralidze to w 1 bedziesz leszczy nosem wciagal, i podpisal tam gdzie jego szanse maleja maksymalnie. Szkoda bo waleczny i widowiskowo jezdzacy rajder a po kolejnym nieudanym sezonie moze przyjsc zalamka. Zycze mu oczywiscie jak najlepiej i zaluje, ze do nas nie trafi bo moglby tu nabrac pewnosci siebie i sie odbic.
Dla tego mnie to dziwi, ze poszedl tam gdzie prawie pewne jest niepowodzenie. Ja rozumiem, ze chcial 1 lige ale niestety dla niego zabiegal o niego tylko najslabszy 1 ligowiec Miszkolc oraz Daugavpils i to powinno dotrzec do niego i powinien powiedziec sobie: Kolego Pawle nie chca mnie w 1 lidze bo jestem na nia za slaby. Niestety nic z tego a nawet moze ta plotka o Czestochowie go na duchu podniosla i powiedzial sobie: Kolego Pawle skoro chca Cie w ekstralidze to w 1 bedziesz leszczy nosem wciagal, i podpisal tam gdzie jego szanse maleja maksymalnie. Szkoda bo waleczny i widowiskowo jezdzacy rajder a po kolejnym nieudanym sezonie moze przyjsc zalamka. Zycze mu oczywiscie jak najlepiej i zaluje, ze do nas nie trafi bo moglby tu nabrac pewnosci siebie i sie odbic.
No to chyba piątek a więc w zasadzie cały tydzień, mozemy odfajkować. I tradycyjnie czekamy na efekty nastepnego tygodnia

Piąte przez dziesiąte słyszałem, że są podpisane cztery nowe kontrakty. Tylko nie wiadomo czy te cztery to razem z Hadkiem czy bez. To można spekulować, ze to będzie pewnie Baran ( bo w taki kit, ze nie miał umowy, to nie uwierzę, nawet biorąc pod uwagę naszych działaczy), Szymura i albo Hynek(?), Proctor(?), Michaluk(?), Klimek(?), ktoś zupełnie inny(?).
Mają oni zostać zaprezentowani na specjalnej konferencji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a wiadomo może kiedy takowa konferencja miała by się odbyć? warto zorganizować coś na wzór tej z zeszłego roku z Johny'sa, przedstawić nowego kapitana?(Karol?),zadać kilka pytań. dzięki temu był by jeszcze większy rozgłos w związku z nowymi podpisami.
"Życie to jazda"
Gawrzyk pisze:kolo 10-11-12
pisz ze pazdziernik - listopad - grudzien, bo nie kazdy zaczai
Ostatnio zmieniony 9 stycznia 2010, o 18:17 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
10 listopad 2012
harry pisze:Piąte przez dziesiąte słyszałem, że są podpisane cztery nowe kontrakty. Tylko nie wiadomo czy te cztery to razem z Hadkiem czy bez. To można spekulować, ze to będzie pewnie Baran ( bo w taki kit, ze nie miał umowy, to nie uwierzę, nawet biorąc pod uwagę naszych działaczy), Szymura i albo Hynek(?), Proctor(?), Michaluk(?), Klimek(?), ktoś zupełnie inny(?).
Myślę, że Klimek dał sobie już spokój, ale mogę się mylić. Do tych co wymieniłeś może Rymel jeśli nie podpisał jeszcze kontraktu w Miszkolcu? i może Lubos? Na pewno, któryś z tych wymienionych podpisał
Z tego wiem to Hynek - nie, Proctor wyląduje w pierwszej lidze, Szymura tez prawdopodobnie - nie. Ciekawie macie, ale mogę się mylić 
- niespokojny
- Trener
jak ogladalem polfinal dpś rozgrywany w Anglii, to mi sie marzylo zeby taki daniel king jezdzil u nas, walczak jak nie wiem.... akurat wolny jest... no ale pomarzyc zawsze mozna
W takiej sytuacji jaka mamy najlepiej byloby dogadac sie z piszczem. Widocznie w pewien sposob klub i zawodnik sa skazani na siebie. Napewno 100 razy wolabym jego niz tomicka czy nawet stichauera...
Zeby tak przynajmniej polowa skladu byla sprawdzona a max polowa to wynalazki.. chociaz taki Proctor bylby ciekawy, mozna by z nim wiazac pewne nadzieje..
Paru niezlych zawodnikow jeszcze zostalo, wiec nic straconego na ciekawy sezon.
W takiej sytuacji jaka mamy najlepiej byloby dogadac sie z piszczem. Widocznie w pewien sposob klub i zawodnik sa skazani na siebie. Napewno 100 razy wolabym jego niz tomicka czy nawet stichauera...
Zeby tak przynajmniej polowa skladu byla sprawdzona a max polowa to wynalazki.. chociaz taki Proctor bylby ciekawy, mozna by z nim wiazac pewne nadzieje..
Paru niezlych zawodnikow jeszcze zostalo, wiec nic straconego na ciekawy sezon.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
hynek podpisal kontrakt z lubelskim zespolem-wiadomosc z tvp lublin
never ride faster than your angel can fly