Treningi
Re: Treningi
na sobotni trening razem z "Richim" przyjedzie pokazac sie w Lublinie nadzieja australijskiego speedwaya. pozdrawiam!
carpe diem!
bartosch pisze:na sobotni trening razem z "Richim" przyjedzie pokazac sie w Lublinie nadzieja australijskiego speedwaya. pozdrawiam!
Nie, no w TO nie uwierze - Darcy Ward? Rewelacja w Anglii - chce sie pokazac w Lublinie? I tak nikt go nam nie wypozyczy po tym, co pokazuje na wyspach. Eh, mielibysmy juniora pierwszego sortu...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Darcy jest niby w Toruniu,ale nie sądze,zeby zaliczyl w tym sezonie debiut, mają Mateja i polskiego juniora, wiec moze jest do wypozyczenia...
Naczelny obrońca Karola Barana.
pewnie Grajczonek albo Sweetman d;
boxing pisze:bartosch pisze:na sobotni trening razem z "Richim" przyjedzie pokazac sie w Lublinie nadzieja australijskiego speedwaya. pozdrawiam!
Nie, no w TO nie uwierze - Darcy Ward? Rewelacja w Anglii - chce sie pokazac w Lublinie? I tak nikt go nam nie wypozyczy po tym, co pokazuje na wyspach. Eh, mielibysmy juniora pierwszego sortu...
Ward ma ważny kontrakt w Toruniu i nie sądze żęby go puścili gdzieś indziej. Ja obstawiam Tyrona Prcotora, co prawda nie junior ale jeszcze młody jest i już trochę objeżdżony
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- tezetomaniak
- Trener
Joel Parsons nie jest nadzieja australijskiego speedwaya

tezetomaniak pisze:Joel Parsons nie jest nadzieja australijskiego speedwaya![]()
Hehe, widze tak jak ja sprawdziłeś skład Sheffield
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Ja mysle, ze to Leigh Adams przyjedzie odebrac zalegle marki niemieckie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
tezetomaniak pisze:az sie boje zapytac: zostalo zrobione cos ze sprzeglem Filinowa od ostatniego treningu ? ;]
Zostało zrobione. Ale zaraz na początku treningu Kirił miał uślizg na łuku i motocykl zrobił kilkanaście metrów na sprzegle po torze. Sprzęgło zafajdało się i już nie było dobre. Po treningu czyszczenie i jutro powinno być juz znowu OK.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jcob pisze:[ Ja obstawiam Tyrona Prcotora, co prawda nie junior ale jeszcze młody jest i już trochę objeżdżony
Coś Bartosh mówił, że ma 18 lat. Ten co ma przyjechać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
na sobotni trening razem z "Richim" przyjedzie pokazac sie w Lublinie nadzieja australijskiego speedwaya. pozdrawiam!
A to jakaś wielka tajemnica jest? Żeby przypadkiem do Łodzi nie pojechał czy co?Coś Bartosh mówił, że ma 18 lat. Ten co ma przyjechać.
kilar pisze:A dlaczego szybszy ? Bo raz, ze nie jezdzil przy kredzie, dwa sprzet pewnie o niebo lepszy i trzy - trzymal gaz caly czas. No ale nie ma sie co dziwic, przeciez jezdzi w extralidze, choc i tak na razie z mizernym skutkiem.
Niech Rempaly ida po nauki do niego, moze on im w koncu namaluje ktoredy sie jezdzi na lubelskim torze.
I co z tego, ze jezdzi w ekstralidze? Z jakim skutkiem sie pytam? Z tego co widze - w pieciu startach - ZERO punktów. Po jakie nauki mają isc Rempałowie? Jelen nie osiagnal nawet jednej setnej tego co Jacek wiec skonczmy z takim pieprzeniem głupot.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zerknąłem na sylwetkę Jacka Rempały na jego stronie a tam mila niespodzianka, autorzy strony oprocz sponsora tytulanego naszego klubu z 2006 roku uwzglednili rowniez nazwe historyczną 
http://www.rempala.pl/sylwetka_jacek.html
http://www.rempala.pl/sylwetka_jacek.html
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:I co z tego, ze jezdzi w ekstralidze? Z jakim skutkiem sie pytam? Z tego co widze - w pieciu startach - ZERO punktów. Po jakie nauki mają isc Rempałowie?
czy forum przewiduje jakas specjalna range dla r-tarda ?
Jelen nie osiagnal nawet jednej setnej tego co Jacek wiec skonczmy z takim pieprzeniem głupot.
nikt z Was nie trafil z nazwiskiem australijskiego juniora. do Lublina jedzie Hugh Skidmore. pozdrawiam!
carpe diem!
tezetomaniak pisze:Gelo pisze:I co z tego, ze jezdzi w ekstralidze? Z jakim skutkiem sie pytam? Z tego co widze - w pieciu startach - ZERO punktów. Po jakie nauki mają isc Rempałowie?
czy forum przewiduje jakas specjalna range dla r-tarda ?Jelen nie osiagnal nawet jednej setnej tego co Jacek wiec skonczmy z takim pieprzeniem głupot.
A chcesz sie ubiegac?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:

Ten po prawej to wspomniany Hugh Skidmore.
Nizej jeden z wystepow w tym roku mlodego australijczyka:
1. Kozza Smith (Nowa Południowa Walia) 14 (3,3,3,2,3)
2. Aaron Summers (Południowa Australia) 13 (3,3,1,3,3)
3. Darcy Ward (Queensland) 12 (3,3,3,2,1)
4. Jay Herne (Nowa Południowa Walia) 11 (2,2,3,1,3)
5. Justin Sedgmen (Victoria) 11 (2,1,3,2,3)
6. Lee Herne (Nowa Południowa Walia) 10 (2,2,2,3,1)
---------------
7. James Holder (Nowa Południowa Walia) 9 (1,0,3,3,2)
8. Hugh Skidmore (Nowa Południowa Walia) 8 (1,3,1,1,2)
9. Sam Masters (Nowa Południowa Walia) 7 (3,2,1,1,0)
10. Arlo Bugeja (Południowa Australia) 6 (0,2,0,2,2)
11. Richard Sweetman (Nowa Południowa Walia) 6 (2,1,2,0,1)
12. Michael Penfold (Nowa Południowa Walia) 5 (1,1,0,2,1)
13. Ryan Sedgmen (Victoria) 2 (d,0,0,0,2)
14. Mitchell Davey (Queensland) 2 (d,0,2,0,0)
15. Jake Anderson (Victoria) 2 (0,0,1,1,0) 2
16. Kurt Shields (Nowa Południowa Walia) 2 (1,1,d,0,0)
Bieg po biegu:
1. Smith, L.Herne, Skidmore, Anderson
2. Ward, J.Sedgmen, Shields, R.Sedgmen (d)
3. Masters, Sweetman, Penfold, Davey (d)
4. Summers, J.Herne, Holder, Bugeja
5. Summers, Masters, Shields, Anderson
6. Skidmore, Bugeja, Penfold, R.Sedgmen
7. Ward, L.Herne, Sweetman, Holder
8. Smith, J.Herne, J.Sedgmen, Davey
9. J.Herne, Sweetman, Anderson, R.Sedgmen
10. Holder, Davey, Skidmore, Shields (d)
11. J.Sedgmen, L.Herne, Masters, Bugeja
12. Smith, Ward, Summers, Penfold
13. Ward, Bugeja, Anderson, Davey
14. Summers, J.Sedgmen, Skidmore, Sweetman
15. L.Herne, Penfold, J.Herne, Shields
16. Holder, Smith, Masters, R.Sedgmen
17. J.Sedgmen, Holder, Penfold, Anderson
18. J.Herne, Skidmore, Ward, Masters
19. Summers, R.Sedgmen, L.Herne, Davey
20. Smith, Bugeja, Sweetman, Shields
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gelo pisze:I co z tego, ze jezdzi w ekstralidze? Z jakim skutkiem sie pytam? Z tego co widze - w pieciu startach - ZERO punktów. Po jakie nauki mają isc Rempałowie? Jelen nie osiagnal nawet jednej setnej tego co Jacek wiec skonczmy z takim pieprzeniem głupot.
No nic z tego, ze jezdzi, ale cos tam musial prezentowac rok temu, ze chcieli go we Wrocku na drugi rok. Tak jak napisalem na razie ta jazda wyglada mizernie, ale na naszym torze i tak o niebo lepiej niz Jacka, ponad 100 razy lepszego od niego. I co z tego, ze Jacek osiagnal cos tam ladnych pare lat temu ? On ma tu ponad 10 przywozic z zamknietymi oczami, a nie dziadowac.
A jakie nauki ? Oczywiscie odnosnie lubelskiego toru i jazdy po zewnetrznej. Ciekawy jestem jak to wyjdzie w niedziele. Bo jak sam nie wyciagnie wnioskow, to ktos mu musi powiedziec o tym, albo najlepiej jakas prezentacje w PowerPoncie zrobic
Widze Gelu, ze na sile probujesz byc jakis taki orginalny (?), nie wiem jak to ujac... 3 lata temu tez w zaparte broniles Swista, mimo iz wiadomo co wyczynial na torze.
wprost przeciwnie - nie staram sie byc oryginalny. tez mnie trzesie jak widze Jacka jadacego po łukach na dwa koła. Ale jeszcze bardziej sie trzese jak sie zasluzonego zuzlowca, ktory ciulal jakies punkciki w ekstralidze jeszcze kilka miesiecy temu odsyla po nauki do jakiegostam Jelenia. Trzeba byc albo totalnym ignorantem albo wyjatkowym zlosliwcem.
a co takiego osiagnal Rempala, bo ja jakos wielkich sukcesow indywidualnych nie dostrzeglem, a przeciez osiagnal 100 razy wiecej od Jelenia...? nie przecze, kiedys byl niezlym ligowcem, ale o jakich sukcesach mowisz to naprawde nie mam pojecia
Papi nie badz smieszny, a jak nie wiesz co zdobyl Jaca, to sobie chociazby wikipedie wlacz. Rzeczywistosc jest jednak taka, ze Jacusiow juz blizej do emerytury, niz do wielkich sukcesow, wiec po co sie ma przemeczac.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009, o 10:13 przez luCas, łącznie zmieniany 3 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski