Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5
Jestem za, dobre beczkowe piwo nikomu jeszcze nie zaszkodzilo.
Jeszcze niech bedzie pod marka 'Zuzel', w Wielkopolsce to popularny gadzet [Gniezno piwo zuzlowe, Poznan piwo Kolejarz].
Jeszcze niech bedzie pod marka 'Zuzel', w Wielkopolsce to popularny gadzet [Gniezno piwo zuzlowe, Poznan piwo Kolejarz].
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Jestem za, dobre beczkowe piwo nikomu jeszcze nie zaszkodzilo.
A niech sie nazywa jak chce byle smakowalo po ludzku. Jakby tak Browary Lubelskie wypuscily nowy produkt, nie gorszy od Perly, a lepszy od Goolmana to byloby ekstra
Pomysl dobry, tylko nie mam pojecia jak z realizacja.

Gelo pisze:Co o tym sÄ…dzicie?
Pomimo wyraźnej słabości do tego genialnego wynalazku, jakim jest piwo, zalecałbym ostrożność. Obawiam się, że kultura picia jeszcze mocno u nas kuleje, to raz. Po drugie, obawiam się, że wiele osób zaryzykowałoby picie piwa (w upalne dni naprawdę trudno byłoby sobie odmówić) i powrót do domu samochodem, co mogłoby mieć opłakane skutki.
Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli delikwent nie będzie się umiał zachować na stadionie - zostanie wyprowadzony. Jeśli będzie prowdził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie. Tylko czy to wszystko można zapewnić? Raczej nie. Dlatego właśnie zalecałbym ostrożność.
wojtas pisze:Pomysl dobry, tylko nie mam pojecia jak z realizacja.
Z realizacja normalnie. Skoro gdzies mozna, to dlaczego u nas nie? Nawet w Rzeszowie sprzedawali jak bylem. A na razie trzeba przychodzic wczesniej i robic w barku zapasy
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Torsen pisze:Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli będzie prowadził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie.
Albo zabije wszystkich ludzi na przystanku.
Cooper pisze:Torsen pisze:Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli będzie prowadził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie.
Mam wrażenie, że ze mną polemizujesz. Zupełnie niepotrzebnie, bo właśnie sam wyraziłem wątpliwość, czy warto otworzyć ludziom taką możliwość.
Torsen pisze:Cooper pisze:Torsen pisze:Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli będzie prowadził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie.
Mam wrażenie, że ze mną polemizujesz. Zupełnie niepotrzebnie, bo właśnie sam wyraziłem wątpliwość, czy warto otworzyć ludziom taką możliwość.
Prawdę mowiąc i tak wielu pije. Lepiej to zalegalizowac niz mają wnosic wódę w butelkach po trzech cytrynach czy jechać od rana w barku. A moze to zluźniłoby trochę parkingi
Gelo pisze:Browary Lubelskie wypuscily nowy produkt, nie gorszy od Perly...
A sÄ… gorsze?
Sa jeszcze conajmniej 2 gorsze kategorie:
- atomy, volty, wojaki...
- piwa marketowe [tesco itp.]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Cooper pisze:Torsen pisze:Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli będzie prowadził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie.
Zdaje sie ze Josif Wissarionowicz Dżugaszwili powiedzial kiedys ze "Problemem jest czlowiek, nie ma czlowieka, nie ma problemu". Znajac Twoje poglady polityczne, to,ze zabije ilustam, tak bardzo Cie przejmuje? hmmm
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
bkapusta pisze:Nie, nie, nie... Nie chodzi absolutnie o nowy produkt. Tylko o mrake.
Zwykla perle sprzedac w 'barwach' klubu
A to zle zrozumialem. Pod perla podpisuje sie obiema rekami.
Cooper pisze:Z realizacja normalnie. Skoro gdzies mozna, to dlaczego u nas nie? Nawet w Rzeszowie sprzedawali jak bylem.
Jesli tak to bardzo sie ciesze. Tylko nie wiem czemu przez tyle nie bylo u nas piwa na stadionie skoro to takie proste... Jakis powod chyba musi byc.
Gelo pisze:A sÄ… gorsze?
Latwiej odpowiedziec na pytanie czy sa lepsze. Gorszych jest od jasnej cholery. Najlepszy przyklad znalezc mozna w Biedronce

luCas pisze:Cooper pisze:Torsen pisze:Z drugiej strony, jako liberał z przekonania, uważam, że każdy odpowiada za siebie. Jeśli będzie prowadził w stanie wskazującym - odpowie za to karnie.
Zdaje sie ze Josif Wissarionowicz Dżugaszwili powiedzial kiedys ze "Problemem jest czlowiek, nie ma czlowieka, nie ma problemu". Znajac Twoje poglady polityczne, to,ze zabije ilustam, tak bardzo Cie przejmuje? hmmm
Niee, co Ty, sam co wieczor montuje na zderzaku kolce i robie sobie wycieczke po miescie, popijajac Martini. Taki Carmageddon, jesli ktos wie o czym mowie.
Torsen-nie polemizuje, zwrocilem tylko uwage, ze niekiedy liberalizm moze miec takie skutki, bo ni zawsze ktos jest kowalem tylko swojego losu. Ale nie o tym dyskusja, mysle, ze argument taki, ze ktos bedzie prowadzil po meczu po pijanemu nie ma znaczenia. Rozumujac w taki sposob trzeba by zakazac sprzedazy alkoholu wszystkim, ktorzy maja prawo jazdy.
Ostatnio zmieniony 9 marca 2006, o 18:35 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Cooper widze, ze nie dales sie sprowokowac hehehe
Idac dalej mozna powiedziec, ze najlepszym sposobem unikniecia wielu tragedii byloby calkowite zakazanie sprzedazy alkoholu i ruchu pojazdow.
Co do piwa, "Kolejorz" to bardzo dobre posuniecie, ciekawe oczywiscie jak smakuje?
Pozytyw jest jeszcze jeden, kazde 10 gr z butelki piwa "Kolejorz" wplywa do kasy stowarzyszenia "Wiara Lecha". Warto nadmienic, ze piwo jest robione wg starej dobrej receptury, a nie w przeciagu kilknastu godzin. Mi sie podoba taki oto pomysl: Perla w zolto-bialo-niebieskiej etykiecie 
Mawiik pisze:Carew pisze:Takie pytanie:
Jak wyglada stadion na dzień dzisiejszy, czy ktoś wie czy nowa nawierzchnia dojechała już do Lublina![]()
![]()
Ja dzisiaj bylem na stadionie to bialutko bylo
Czyli co znowu trzeba koparki żeby pozbyć sie śniegu z toru czy wystarcza zwykłe łopaty
----- FORZA JUVE -----
Bylem dzis na stadionie i sytuacja faktycznie nie za ciekawa. Snieg lezy na torze, wieksze zwaly za bramkami. Co mnie najbardziej zdzwilo to bramy ktore zamontowano w sektorze kibicow gosci. Wydaje mi sie, ze nie bedzie sie dalo przejsc korona stadionu z pierwszego luku dalej, trzeba bedzie schodzic na dol... Ciekawe po co te bramy?
-
sledzio
tragifarasa zuzlowa
czytajac te wypociny co niektorych osob w szczegolnosci gela i bkapusty(dobry nick) mozna sie zalamac waszym brakiem profesjonalizmu w tym co robicie i piszecie.prezentujecie dno intelektualne i analfabetyzm wtorny w rozumieniu tego co sie dzieje na okolo.ja was nie obrazam tylko stwierdzam fakt.dla was i wielu podobnych na tym forum dzieci ktore naogladaja sie tv i naczytaja bzdur w kurierze wszystko jest jasne i proste.tylko zanim sie cos lub kogos krytykuje to trzeba miec mocne dowody i wiedziec wszystko dokladnie a wy ich nie macie.wasza krytyka polega na obrazaniu wszystkich i stawianiu sie w roli kogos kto mowi co jest dobre a co zle.mieszanie wszystkie sprawy w jedno wybierac przyklady ktore sa dla was wygodne.mowicie o braku profesjonalizmu pilkarzy a co swego czasu nie tak dawno prezentowal cieslak,lipniacki,nowoszynski,sitek,muszynski,michal dados,jacek adamczyk,kondratowicz,pasko,sekreta,kalinowski,oleszko,skoczylas -MIERNOTY 3LIGOWE.gdyby w zuzlu byloby 5 lig tam oni by jezdzili.taka jest prawda podniecanie sie ze tz jest w 2 lidze nie ma sensu .w polskim zuzlu mozna prezentowac tak mierny poziom jak krosno i jezdzic w 2 lidze.to tylko swiadczy o tym jak dennym i zasciankowym sportem jest zuzel ktorego sam jestem kibicem od kilkunastu lat.tu nie ma konkurencji wszystko toczy sie w w jednym bagnie w zasadzie bez zmian.gracie tu wielkich kibicow a na meczach jak byl lkz bywalo po kilkaset osob a teraz WIELCY KIBICE bo zespol jest wyzej.a jak nie idzie to was nie ma.sami nie umiecie stworzyc sobie fan lcubu tylko macie sponsorow na koszulkach i sie osmieszacie na cala polske.takie cieple kluchy chodzace na pasku wszystkich i odpalajce race po meczu(taki jest wasz poziom intelektu)