Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Pomijając to, że szanse na transfer Kołodzieja do Motoru są pewnie rzedu 1%, to ja bym mniej patrzył się na jego wyczyny przy Z5, a bardziej na statystyki wyjazdowe. Na Zygmuntowskich punkty ma kto robić, a na obcych torach jednak Janusz jeździ troszkę lepiej niż Lindgren czy Hampel :)
A domowy tor zawsze można ogarnąć :)
Tak czy siak, patrząc na rynek chyba możemy bezpiecznie załozyć, że jedynym "nowym" seniorem w klubie będzie Mateusz Cierniak :)
A domowy tor zawsze można ogarnąć :)
Tak czy siak, patrząc na rynek chyba możemy bezpiecznie załozyć, że jedynym "nowym" seniorem w klubie będzie Mateusz Cierniak :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tegoroczna miss startu, to się mocno słabo prezentuje. Oczywiście mówię o ogóle kandydatek, ale szału nie ma.
Nie no w Motorze mamy Wiktorię, moim skromnym zdaniem bezkonkonkurencyjną, ale nie jest moja intencją rozpoczynanie dyskusji o gustach.
Sądzicie, że po tym co zrobił Tajski po meczu to mogą go zawiesić?
Jak ktoś nie widział filmów na Facebooku to kibic bodajże z Leszna przeskoczył przez płot, podbiegł do żużlowców Sparty, poskakał z szalikiem, po czym Tajski chwycił go za nogi, przewrócił i uderzał go.
Jak ktoś nie widział filmów na Facebooku to kibic bodajże z Leszna przeskoczył przez płot, podbiegł do żużlowców Sparty, poskakał z szalikiem, po czym Tajski chwycił go za nogi, przewrócił i uderzał go.
Saeyl pisze:Sądzicie, że po tym co zrobił Tajski po meczu to mogą go zawiesić?
Link?
Haron90 pisze:Saeyl pisze:Sądzicie, że po tym co zrobił Tajski po meczu to mogą go zawiesić?
Link?
https://www.facebook.com/10006156993472 ... 101451301/
Filmy są w prywatnej grupie, więc trzeba dołączyć.
Ja rozumiem, że chciał go obezwładnić jak mniemam, ale no od tego to chyba ochrona jest.
Taia ciągnie do wszystkiego tylko nie do żużla.
Dorzucam jeszcze z Twittera to samo co wyżej, tylko już na grupę nie trzeba się dopisywać żeby widzieć ten film ;)
https://twitter.com/dawidkulton/status/ ... 0479381506
Saeyl pisze:Dorzucam jeszcze z Twittera to samo co wyżej, tylko już na grupę nie trzeba się dopisywać żeby widzieć ten film ;)
Na SB podają, że prawdopodobnie kibic ma złamaną rękę hm
Kaman pisze:Saeyl pisze:Dorzucam jeszcze z Twittera to samo co wyżej, tylko już na grupę nie trzeba się dopisywać żeby widzieć ten film ;)
To pięknie. Jak nie będzie zawieszenia Taia do końca sezonu to kolejny skandal. Sprawa w sądzie też się należy.
Żeby nie było, kibol to pajac i idiota, ale od takich rzeczy to jest ochrona. Tai trochę MMA potrenował i nie wiadomo za jakiego kozaka się ma. Żenada.
Kaman pisze:Saeyl pisze:Dorzucam jeszcze z Twittera to samo co wyżej, tylko już na grupę nie trzeba się dopisywać żeby widzieć ten film ;)
W sumie nie zdziwię się, Tai go zaatakował od tyłu, powalając na ziemię, nawet się nie spodziewał tego pewnie, więc i do upadku nie był przygotowany.
Ja rozumiem, że kibic też nieźle odwalił, no ale Tai go zaatakował z jakiego powodu? Że kibic stanął tyłem do nich i zaczął skakać z szalikiem?
Wątpię, żeby mu coś zrobili. W SM ogólnie pochwała zachowania TW, co jest lekko szokujące, bo w sumie kibic nic nie zrobił agresywnego.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Byłoby słabo, żeby kwestia tytułu mistrzowskiego decydowała się przy stoliku. Ale tutaj nie ma żadnego usprawiedliwienia dla Woffindena. Kibic zachował się wbrew zasadom, ale od tego są służby porządkowe, żeby w takich sytuacjach reagować, a nie zawodnik. Nie widać tam, żeby ten kibic był agresywny i stanowił zagrożenie. Elipa zamiecie to pod dywan, najwyżej wlepi jakaś karę finansową, żeby stworzyć pozory.
Ale jeśli tam faktycznie doszło do złamania czy jakiegokolwiek urazu, to kibic może się ładnie obłowić. Bo jakby nie było to jest praktycznie napaść. Ale to może jakis obeznany prawnik by się wypowiedział
Ale jeśli tam faktycznie doszło do złamania czy jakiegokolwiek urazu, to kibic może się ładnie obłowić. Bo jakby nie było to jest praktycznie napaść. Ale to może jakis obeznany prawnik by się wypowiedział
Puka poinformował, że klub potwierdził złamanie ręki u tego kibica.
Gruby idiotyzm. Jeśli tak jak ktoś wyzej napisał gość trenuje te sztuki walki to powinien wiedzieć, że takie rzeczy można robić tylko na macie i powinien być absolutnie świadomy że na jakimś betonie moze doprowadzić zaskoczonego człowieka nawet do smierci, bo gdyby nie podłożył tej ręki to by mu pękła czaszka.
Wg mnie to było dużo bardziej niebezpieczne niż legendarny podwójny kopniak Cantony.
Wg mnie to było dużo bardziej niebezpieczne niż legendarny podwójny kopniak Cantony.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ze skrajności w skrajność. W mediach bagatelizują całkowicie zachowanie Taia, zaś tutaj jesteśmy bliscy krzyżowania. Zachowanie przede wszystkim nierozsądne. Nie róbmy z Woffindena wyczynowca, że skoro trenuje to jest maszyną do łamania kości. Odzywa się w nim czasami gówniarz i tyle, ja absolutnie nie uważam że powinien być zawieszony. Jakieś zadośćuczynienie pewnie będzie dla poszkodowanego, z którego poszkodowany pokryje karę za wtargnięcie i moim zdaniem to tyle.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Typ jakby głową walnął to śmierć na miejscu. Ciekawe, co wtedy.
Nie śmierć na miejscu tylko szycie głowy i pewnie wstrząs mózgu. Jakby był zawodnikiem Motoru, krytyka była by jakieś 10 razy mniejsza...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A kto z Motoru wpadłby na taki pomysł? Może Kubera albo Hampel? 
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2023, o 10:48 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:A to z Motoru wpadłby na taki pomysł? Może Kubera albo Hampel?
Sandał - niespodziewany atak na eunucha internetowego.
Bańbor trenuje judo.
Złamanie ręki, to obrażenia do wyleczenia przez dłużej niz 7 dni, a więc sprawa z urzędu trafi do prokuratury, która prowadzić będzie czynności wyjaśniające, które tutaj nie są jakieś skomplikowane. Zapewne Tai będzie mieć postawione zarzuty. Imho Rusko już powinien kombinować, jak załatwić żeby Tai pojechał w play offach.
Dla mnie ta sytuacja jest skandaliczna i nie świadczy najlepiej o rozgarnięciu TW.
Dla mnie ta sytuacja jest skandaliczna i nie świadczy najlepiej o rozgarnięciu TW.