Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE

#1751 Postautor: meesha » 28 grudnia 2011, o 19:11

No pieknie, a ja tu siedze i czekam :( Mani wezme Ci rachunek do rozliczenia :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#1752 Postautor: Blinki » 28 grudnia 2011, o 19:16

Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

arczi73

#1753 Postautor: arczi73 » 28 grudnia 2011, o 19:38

Egon pisze:Najchętniej Ci którzy nie mogą przyjść sami niech napiszą mi na PW swój nr tel który później poda mi ktoś, przy odbiorze czapki.

"Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Możliwe że dopiero się zarejestrowałeś i dopiero po dłuższym uczestnictwie w życiu forum będziesz mógł ją wykorzystać."

To tyle w temacie PW i nr telefonu. Przypominam tylko moją prośbę abyś moje czapeczki oddał listonoszowi jeżeli o nie poprosi.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1754 Postautor: Egon » 28 grudnia 2011, o 20:51

meesha pisze:No pieknie, a ja tu siedze i czekam :( Mani wezme Ci rachunek do rozliczenia :)
No mnie też to wkurza już. Na różne rzeczy długo czekaliśmy, ale teraz to już śrubujemy rekord.
Blinki pisze:Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
Jeśli ktoś nie może wysyłać PW, to proszę o sms ze swojego numeru i wpisać w nim nick z forum. Edytka przypomina mój numer jakby ktoś jeszcze nie znał ;) (0-700) 511 911 989 :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1755 Postautor: Egon » 29 grudnia 2011, o 15:41

A listonosza jak nie było tak nie ma. Kolejny dzień obsuwy. Hmm..paczka idzie już czwarty dzień (piątek, wtorek, środa, czwartek). Jak na priorytetową i to z niezbyt daleka to już raczej długo..

Meesha może Ci napisze jeszcze smsa bo Mani nie wyrobi w końcu na Twoje rachunki :D

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

meesha
Trener
Kontakt:

#1756 Postautor: meesha » 29 grudnia 2011, o 15:44

Spoko, dzisiaj miałem być "planowo" więc rachunki biorę na siebie ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1757 Postautor: Egon » 30 grudnia 2011, o 14:58

Houston we have a problem.

Sprawa ma się następująco. Paczuszka dziś do mnie dotarła i wszystko było fajnie, dopóki jej nie otworzyłem. Oczom mym ukazały się czapeczki w kolorze szarym. Z czapkami w kratę nie ma problemu, wszystko jest z nimi ok. Natomiast czapki czarne są..ciemnoszare. Przejrzałem swoją korespondencję z firmą, gdzie kilkakrotnie pisałem, jakie mają być kolory, wysłałem projekty, ba, gość jeszcze raz zapytał czy mają być czarne i szare w kratę. I gówno z tego, jak przyszły szare. Proszę od razu mi pisać kto zamawiał czapki czarne czy sprawia mu to różnicę, że czapka będzie ciemnoszara. Już interweniowałem, pisałem, dzwoniłem okazało się, że gość jest w Egipcie ale na maila odpisze. Więc czekam. Normalnie apogeum... Jeśli chodzi o same czapki to wg mnie wyglądają lepiej niż czarne, no ale, nie takie zamawialiśmy. Przydałaby się jakaś konkurencja, chociaż największym do tej pory ich grzechem były mniejsze lub większe opóźnienia, to już delikatna przesada.

Raz już coś tam reklamowałem i po tygodniu dostałem kolejną paczkę, wiec tyle to mniej więcej trwa.

Tak czy inaczej dziś o 18 zbiórka w H2O.

meesha
Trener
Kontakt:

#1758 Postautor: meesha » 30 grudnia 2011, o 15:03

Będę :lol:

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1759 Postautor: Egon » 30 grudnia 2011, o 15:07

Nie ma się z czego śmiać ;) Zagotowałem się. Następną akcję przekazuję w ręce Keslleya czy chce czy nie chce, bo ja mam już na jakiś czas dosyć. Sytuację stawiam na równi z tą, gdzie dostałem z Regio koszulki z żółtym koziołkiem.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1760 Postautor: Cooper » 30 grudnia 2011, o 15:08

meesha pisze:Będę :lol:

Plissssnołłłłł!:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
rosethorn

#1761 Postautor: rosethorn » 30 grudnia 2011, o 21:26

Nie mogłem dzisiaj być w H2O ale odezwę się do Ciebie telefonicznie po weekendzie. Zamawiałem czarną ale szara nie będzie chyba wielkim problemem. :)
Egon jak masz możliwość zrobić zdjęcie tej szarej czapki i wrzucić na forum to było by mi i innym zainteresowanym łatwiej podjąć decyzję choć ja raczej biorę szarą.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec