Lubelski klub w sezonie 2016
Re: Lubelski klub w sezonie 2016
ktos ma jakies wiesci z klubu bo jakas cisza zapadla?
A co to jest klub i żużel w Lublinie?
A ktoś zgłosił upadłość albo likwidację?
Na mój nos Prezes kompletuje papiery i trzeba czekać. Ale bez dobrej woli Centrali to nic z tego nie będzie bo trzeba by na parę rzeczy przymknąć oko. Jeśli centrala będzie konsekwentna to będzie jeden zespół w lidze mniej...
Na mój nos Prezes kompletuje papiery i trzeba czekać. Ale bez dobrej woli Centrali to nic z tego nie będzie bo trzeba by na parę rzeczy przymknąć oko. Jeśli centrala będzie konsekwentna to będzie jeden zespół w lidze mniej...
- Łoptymista
- Trener
Centrala od lat pali głupa, wiec na ich rozsądek i konsekwencję w działaniu to bym nie liczył.
Łoptymista pisze:Centrala od lat pali głupa, wiec na ich rozsądek i konsekwencję w działaniu to bym nie liczył.
Nie znajduję kulturalnych określeń na tzw. centralę. Co roku to samo. Ogłoszenie nowych zasad (np. połączenia lig) w grudniu, a tym bardziej w styczniu to katastrofalna sytuacja dla klubów. Decyzje co do kształtu lig i zasad rywalizacji powinny być znane już we wrześniu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jeśli uda się wystartować, biorąc pod uwagę całokształt sytuacji, skład mógłby wyglądać teoretycznie jakoś tak:
9. Karol Baran
10. junior
11. Anders Thomsen
12. junior
13. Dawid Stachyra
14. junior
15. junior
Myślę, że byłoby nas stać a i kibice by przyszli.
9. Karol Baran
10. junior
11. Anders Thomsen
12. junior
13. Dawid Stachyra
14. junior
15. junior
Myślę, że byłoby nas stać a i kibice by przyszli.
Jednak 5-zespołowa II liga? Znowu mecze raz na miesiąc.
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,gk ... 1,281.html
2 zawodników bez zgody na ugody
http://www.lubsport.pl/aktualnosci/kmz- ... -na-ugody/
Co do składu to marzeniem były polski skład, na który niestety nas nie stać.
9. Miesiąc
10. K. Pulczyński
11. Stachyra
12. Mazur
13. Baran
14. Bober
15. szkółkowicz
9. Miesiąc
10. K. Pulczyński
11. Stachyra
12. Mazur
13. Baran
14. Bober
15. szkółkowicz
jerry78 pisze:Jednak 5-zespołowa II liga? Znowu mecze raz na miesiąc.
9. Miesiąc
10. K. Pulczyński
11. Stachyra
12. Mazur
13. Baran
14. Bober
15. szkółkowicz
Pobożne marzenie - Zdziwił bym sie jak po tegorocznych obiecankach i "zapominaniu" zgłaszania od jazdy w zawodach młodzieżowych Oskar będzie z tymi ludźmi rozmawiał
o matko, ale masz marzenia.
Mięsiąc - Gonie, gonie i nie mogę do gonić
Stachyra - Jak ja nie lubię lubelskiego toru
Baran - Gdzie moja zajawka
To ja już wolę oglądać młodych z KM Cross
Mięsiąc - Gonie, gonie i nie mogę do gonić
Stachyra - Jak ja nie lubię lubelskiego toru
Baran - Gdzie moja zajawka
To ja już wolę oglądać młodych z KM Cross
No to cyrk zaczyna sie na nowo. Licencja dla KMŻ to najgorsza wiadomość dla wszystkich kibiców. Oznacza nic innego jak blokadę do 2018 roku "konkurencję" tak przynajmniej traktują działania Burego i innych obecni rządzący tym co nazywają klub.
Chciałbym poznać nazwiska tych dwóch zawodników którzy woleliby pogrzebać klub niż poczekać na kaskę.
Czyżby myśleli że Lublin tylko udaje Greka? A może aż tak bardzo im Lublin obrzydł?
GKSŻ dobrze kombinuje i rozumiem ich argumentację. Prezes widzę obrał dobry kurs. Zwrócę tylko uwagę na jedna kwestię (zanim będzie za późno): Panie Prezesie ostrożnie z budowaniem silnego składu żeby dogodzić kibicom. Znowu jedziemy o awans bez stabilnego zaplecza finansowego i sponsora tytularnego? Sezon 2016 jeśli wystartujemy powinien być przygotowaniem do utworzenia spółki z dobrym stabilnym kapitałem i wdrożenia pomysłów rozwojowych zaprezentowanych na konferencji Prezydenta (a może coś się pojawić w międzyczasie sezonu).
Oczywiście na skład papy nikt nie przyjdzie. Więc musi być nazwisko na które zwrócą uwagę kibice i dobrzy prowadzący parę. Nawet jak przegramy 30-60 po walce i widowisku nic się nie stanie. Pamiętam jak Mroczka męczył się z Michalakiem. Kibicom się podobało. Jeden zakończył karierę a drugi się rozwinął. Taki to sport. A rujnowaniem budżetów innych klubów bym się najmniej przejmował. W tym sezonie wygraliśmy wszystkie mecze z Krosnem a Krosno lepiej na tym wyszło niż my zwycięzcy!
Czyżby myśleli że Lublin tylko udaje Greka? A może aż tak bardzo im Lublin obrzydł?
GKSŻ dobrze kombinuje i rozumiem ich argumentację. Prezes widzę obrał dobry kurs. Zwrócę tylko uwagę na jedna kwestię (zanim będzie za późno): Panie Prezesie ostrożnie z budowaniem silnego składu żeby dogodzić kibicom. Znowu jedziemy o awans bez stabilnego zaplecza finansowego i sponsora tytularnego? Sezon 2016 jeśli wystartujemy powinien być przygotowaniem do utworzenia spółki z dobrym stabilnym kapitałem i wdrożenia pomysłów rozwojowych zaprezentowanych na konferencji Prezydenta (a może coś się pojawić w międzyczasie sezonu).
Oczywiście na skład papy nikt nie przyjdzie. Więc musi być nazwisko na które zwrócą uwagę kibice i dobrzy prowadzący parę. Nawet jak przegramy 30-60 po walce i widowisku nic się nie stanie. Pamiętam jak Mroczka męczył się z Michalakiem. Kibicom się podobało. Jeden zakończył karierę a drugi się rozwinął. Taki to sport. A rujnowaniem budżetów innych klubów bym się najmniej przejmował. W tym sezonie wygraliśmy wszystkie mecze z Krosnem a Krosno lepiej na tym wyszło niż my zwycięzcy!
@lombard
Ty naprawdę w to wierzysz czy tylko marzysz? Zarząd liczy na stworzenie składu z młodzieżowców aby tylko wystartować, wyżebrać z miasta z 300 tysi i zamknąć biznes a rokiem karencji najlepiej zrobić 2017 może wtedy Bury i spółka się rozmyślą bo kto będzie czekał do 2018.
Ty naprawdę w to wierzysz czy tylko marzysz? Zarząd liczy na stworzenie składu z młodzieżowców aby tylko wystartować, wyżebrać z miasta z 300 tysi i zamknąć biznes a rokiem karencji najlepiej zrobić 2017 może wtedy Bury i spółka się rozmyślą bo kto będzie czekał do 2018.
lombard pisze:W tym sezonie wygraliśmy wszystkie mecze z Krosnem ...
Oj, chyba nie wszystkie

lombard pisze:Pamiętam jak Mroczka męczył się z Michalakiem. Kibicom się podobało. Jeden zakończył karierę a drugi się rozwinął.
Ekhmm... Michalukiem.
Nawiasem mówiąc, Maciek pozostał chyba jednak przy żużlu w trochę innej roli. A Mroczka w E-lidze "gwiazdorzy" w TV.
od 1988 tylko SPEEDWAY