jerry78 pisze:Oby nie dzielili się punktami z Ostrowem.
Tego się obawiam. Bo teraz Łódź pojedzie bez ciśnienia, do tego mają kontuzję Larsena. Ostrów natomiast będzie zmobilizowany tak jak u nas i mogą tam wygrać.
jerry78 pisze:Oby nie dzielili się punktami z Ostrowem.
Deri pisze:Ja osobiście modle się za 6,dosc mam już takiego Prezesa co nic nie może załatwić(taki ciepłe kluchy),mam nadzieje ze nie naraziłem się
jerry78 pisze:ps. wynik juniorów na naszym torze 2:10cóż więcej dodać.

harry pisze:Mam wrażenie, że mimo zapewnień, że walczymy o czwórkę tak naprawdę walczymy o piąte miejsce.
LEON1978 pisze:Witam wszystkich sympatykow Lubelskigo zuzla
,tydzien temu plan sie nie do konca udal bo po zachodzie bylo polane i tor zmienial sie na nasza korzysc.Wiec teraz Janek puscil oko i w zawodach wlano w tor szklanke wody ubito i 19 30 nic nie dala.Nie pamietam a widze zuzel od 90 roku zeby nie lac wody podczas meczu-fenomen..
grzesieck pisze:Lumpproletariacki pisze:Baran rzeczywiście przegrał z Jamrogiem w 5 wyścigu? Mogę nie pamiętać, ale czy polewaczka (lejąca wodę) zrobiła dzisiaj całe 1 kółko?
tez sie zastanawialem, Proszowski podjal decyzje po obejrzeniu 1 powtorki w itvl, wg mnie za szybko, kamera nie byla ustawiona na linii i ciezko bylo ocenic, kto pierwszy wpadl na kreske
mustafa pisze:Czy ktoś wierzy w zwycięstwo w Ostrowie?
rAdEk23 pisze:Mam pytanie do Harrego bądź do kogoś znającego się na przepisach itp Czego u nas się boja tego komisarza toru? Z tego co mówi Cegła w Tv jest to gość do pilnowania żeby tor był jednakowy na całej długości i szerokości ... No i przechodzę do drugiego pytania, nie da się przygotować przyczepnego toru równego na całej długości i szerokości ? Ps; dzisiaj w Lesznie była taka kopa ze serio ledwo niektórzy się składali w luk i nikt nie powie mi ze tor był przygotowany tak samo na całej szerokości i długości ... Patrz wyjście z pierwszego łuku