Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Kolejny mit, ktorego nie sposob potwierdzic. W dodatku Gelo liczacy klubowa kase - nie wierze:)
Ale zeby nie bylo, tez mnie wizja ktoregokolwiek z Niemcow w skladzie jakos szczegolnie nie rajcuje.
Ale zeby nie bylo, tez mnie wizja ktoregokolwiek z Niemcow w skladzie jakos szczegolnie nie rajcuje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
doskonale - i ostatnie zdanie powinno byc wyjsciowe do dyskusji:) chociaz ja najchetniej nie poruszalbym tematu Niemcow w naszym zespole. Jest wielu zawodnikow pewniejszych do wyboru.
...a oni będą głupi i się nie domysla o co biega
...przekroczyć granice w Świecku/Słubicach- bezcenne
...przekroczyć granice w Świecku/Słubicach- bezcenne
Teraz to już tylko pozostaje nam wycofać się z rozgrywek
A który to ten "przyzwoity"?
A który to ten "przyzwoity"?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Smirnek_
- Senior
Od Sweetmana Grajczonek jest raczej gorszy 
ktos wspominal ze chcialby zobaczyc Korneliussena w Lublinie...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ie-krakow/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ie-krakow/
METHANOL ADVENTURE TEAM
Tak ja go zaproponowałem do składu, ale skoro podpisał w Krakowie to mam wrażenie, że nasi działacze w ogóle z nim nie rozmawiali i szykują nam jeszcze lepsze drugoligowe petardy, czego wszystkim z okazji Świąt życzę
. Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
.
No, calkiem niezly transfer, szczegolnie jak na Krakow. Moze cos tam ciekawego zbuduja.
A ja tak sobie wlasnie patrze na sklady druzyn i tak sobie mysle ze najciekawsze bedzie jednak to czy wypali sklad Opola. Szczegolnie intryguja mnie nazwiska Gathercole i McGowan.
A ja tak sobie wlasnie patrze na sklady druzyn i tak sobie mysle ze najciekawsze bedzie jednak to czy wypali sklad Opola. Szczegolnie intryguja mnie nazwiska Gathercole i McGowan.
Coop Gathercole jest w Ostrowie, ale też ciekawe jak tam się mu poukłada. Ale ten skład może świetnie się sprawdzić, bo ci zawodnicy z wysp mogą wypalić, ale nie musza. Zobaczymy.
Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów i fanów żużla z naszych okolic
Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów i fanów żużla z naszych okolic
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Travis McGowan drugi zawodnik Premiere League 2010 po Ryanie Fischerze. Jak się Amerykanin zaprezentował w meczach barażowych z I ligowym Rybnikiem to każdy widział, sądzę że McGowan bez problemu sobie poradzi w rozgrywkach II ligi i stać go na 10 pkt w każdym meczu:). Jeden warunek aby miał sprzęt na polską ligę.
kibicLBN pisze:Coop Gathercole jest w Ostrowie, ale też ciekawe jak tam się mu poukłada.
Tak tak, myslalem glownie o McGowanie, a Gathercole mialem napisac w kontekscie Ostrowa:)
Tak ja go zaproponowałem do składu, ale skoro podpisał w Krakowie to mam wrażenie, że nasi działacze
A gdzie Rymel podpisał w zeszłym sezonie kontrakt przed sezonem?
Nie to żeby mnie interesował akurat ten Korneliussen, tylko chciałem zauważyć, że nie zawsze podpisanie kontraktu jest tożsame z późniejszą jazdą w danym klubie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Tak ja go zaproponowałem do składu, ale skoro podpisał w Krakowie to mam wrażenie, że nasi działacze
A gdzie Rymel podpisał w zeszłym sezonie kontrakt przed sezonem?![]()
Nie to żeby mnie interesował akurat ten Korneliussen, tylko chciałem zauważyć, że nie zawsze podpisanie kontraktu jest tożsame z późniejszą jazdą w danym klubie
Bo to prezesa Sprawki taktyka, zabrać Wandzie najlepszego zawodnika
ozzyman pisze:Travis McGowan drugi zawodnik Premiere League 2010 po Ryanie Fischerze. Jak się Amerykanin zaprezentował w meczach barażowych z I ligowym Rybnikiem to każdy widział, sądzę że McGowan bez problemu sobie poradzi w rozgrywkach II ligi i stać go na 10 pkt w każdym meczu:). Jeden warunek aby miał sprzęt na polską ligę.
nie ma takiego zawodnika
chyba, ze chodzi Ci o bylego biathloniste, ale to wtedy Sven, a nie Ryan
METHANOL ADVENTURE TEAM
Sven Fischerze? Sprawdzałem, też nie ma 
Bo to się odmienia "Fischeru" 
- kmzlublinfan
- Senior
ozzyman pisze:Travis McGowan drugi zawodnik Premiere League 2010 po Ryanie Fischerze. Jak się Amerykanin zaprezentował w meczach barażowych z I ligowym Rybnikiem to każdy widział, sądzę że McGowan bez problemu sobie poradzi w rozgrywkach II ligi i stać go na 10 pkt w każdym meczu:). Jeden warunek aby miał sprzęt na polską ligę.
Tylko że jeździł na furach Maćka Kuciapy. A na swoich to ciekawe co by było. Więc nie ma co tutaj porównywać.
I Love Speedway
No dobra a powie ktoś jak naprawdę jest z Rayanem?? oto skład Grudziądza :
Seniorzy:
Tomasz Chrzanowski - 9,05
Krzysztof Buczkowski - 8,86
Davey Watt (Australia) - 7,35
Kamil Brzozowski - 6,38
Oliver Allen (Wielka Brytania) - 4,75
David Ruud (Szwecja) - 4,48
Juniorzy:
Joe Haines (Wielka Brytania) - 6,50
Andriej Kudriaszow (Rosja) - 5,56
Mateusz Lampkowski - 2,50
Karol Szychowski - 2,50
Trener:
Robert Kempiński
Przyszli:
Andriej Kudriaszow (Kraków), David Ruud (Gorzów), Ryan Fisher (Lublin), Mateusz Lampkowski (Gdańsk)
niby przyszedł ale w składzie go nie ma...błąd czy jak to wygląda naprawde?
Seniorzy:
Tomasz Chrzanowski - 9,05
Krzysztof Buczkowski - 8,86
Davey Watt (Australia) - 7,35
Kamil Brzozowski - 6,38
Oliver Allen (Wielka Brytania) - 4,75
David Ruud (Szwecja) - 4,48
Juniorzy:
Joe Haines (Wielka Brytania) - 6,50
Andriej Kudriaszow (Rosja) - 5,56
Mateusz Lampkowski - 2,50
Karol Szychowski - 2,50
Trener:
Robert Kempiński
Przyszli:
Andriej Kudriaszow (Kraków), David Ruud (Gorzów), Ryan Fisher (Lublin), Mateusz Lampkowski (Gdańsk)
niby przyszedł ale w składzie go nie ma...błąd czy jak to wygląda naprawde?
Według mnie zapomnieli po prostu. O Z.Sucheckim napisali ale nie od razu dopisali go do naszego składu na przykład.
Była mowa niegdyś
o C.Gjedde jeśli nawet by przyszedł to pożytek byłby z niego taki jak ze Sweetman'a bo poszedł do Berwick. Mamy 3 polskich seniorów, więc wystarczy nam jeszcze jeden Polak, a potem dołożyć 1-2 zagranicznych. Jeden z nich mógłby być nawet wynalazkiem, a nóż by się sprawdził
a ciśnienia by na niego nie było. Ponoć jeszcze z jakimiś juniorami rozmawiają. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pytanie mam: Czy ktoś wie co u Adriana R.
Jak zdrowie, rehabilitacja
Jakie ma widoki na przyszłość 
Była mowa niegdyś
Pytanie mam: Czy ktoś wie co u Adriana R.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Rymel w tym sezonie raczej nie wroci do scigania, jesli w ogole wroci. Mowil o tym bodajze Wilk albo Wojciechowski.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Mi nie tylko o ściganie chodziło
Dlatego czekam nadal.