Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#176 Postautor: rob7 » 14 grudnia 2006, o 11:55

Pokemon nikt nie będzie jeździł dla "nas", wszyscy jeżdżą dla "kasy" bo to ich zawód i starają się wynegocjować jak najlepsze warunki dla siebie i dziwne byłoby gdyby było inaczej...
co do składu no to wiadomo że w tej chwili nie ma już kogo zakontraktować więc pozastaje podpisać kontrakty nawet z dużą punktówką ale zero za podpis z takimi zawodnikami jak Śledź, Świst, Bajerski, Baran zechcą podpisać i przepracować zimę i pokazać coś w przyszłym sezonie dobrze, nie będą punktować nie zarabiają, no można dodać sprzęt ale podstawiany przez klub tak jak robili to w Rzeszowie bo wymienieni jeździć potrafią tylko czy przygotują się do sezonu....
do tego Knapp, Jeleniewski, Klimek, Hansen i z Poznaniem, GrudziÄ…dzem
a nawet Gnieznem można wygrać...

max3
Zawodowiec

#177 Postautor: max3 » 14 grudnia 2006, o 12:17

1.Sledz
2.Knapp/Stachyra
3.Bajerski/Swist
4.Jeleniewski
5.Truminski
6.Hansen
7.Klimek
Optymalny sklad ,innego skladu nie widze na sezon 2007.
Njadrozszym zawodnikiem bedzie zapewne Knapp w ostatecznosci moze byc za Knappa Stachyra.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#178 Postautor: kdsz » 14 grudnia 2006, o 12:31

Tak, już to widzę, że Świst będzie tańszy od Grzecha :lol:

PS. Alden to już gdzieś podpisał czy wciąż wolny? A Steve Johnstone?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

rob7
Senior

#179 Postautor: rob7 » 14 grudnia 2006, o 12:38

zależy co rozumiesz przez "tańszy" jeżeli Świst będzie miał kontrakt że ma płacone nawet dużo ale za punkty to pewnie w rozliczeniu sezonu będzie droższy od Knappa ale to się opłaca

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#180 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2006, o 12:45

kdsz pisze:PS. Alden to już gdzieś podpisał czy wciąż wolny?

tez sie nad tym zastanawiam. Znajac zycie to pewno tak. Ale z reszta to co toza zawopdnik :/
PS A moze kogos ze wschodu Iwanow lub Edek Sz.?? :twisted:

peter_3

#181 Postautor: peter_3 » 14 grudnia 2006, o 13:32

Skład na sezon 2007:
Knapp
Jeleniewski
Trumiński
Piszcz
Stachyra
Hansen
Klimek

Danio

#182 Postautor: Danio » 14 grudnia 2006, o 13:47

Nie będe rozpisywał się na temat opcji składu. Na pewno w tej chwili według słów Siwka co do skłądu o walczącego na naszym torze to powinni być zakontraktowani
1. Knapp
2. Jeleniewski
3. Śledź z odpowiednio skonstruowanym kontraktem TYLKO!!!
Nad dalszym składem należą głebokie przemyślenia- bo to już loteria!
Ci trzej co wymieniłem na naszym torze robią 25-30 pkt.

o Bajerskim i Świście nawet nie chce słyszeć!!!!. To Cieniasy bez ambicji i kondycji. Twysty obrażony za dług naszego Klubu 8 tys zł. :D na śmierć podczas gdy Pietraszko ma większy ponad 20 tys od ponad roku i podchodzi do tego ze spokojem!ba nawet chce ugody gdzie Twysty nawet o tym nie chce słyszeć i nie ma za grosz samokrytyki i wyrozumienia.

Ge(L)o
Trener

#183 Postautor: Ge(L)o » 14 grudnia 2006, o 13:49

Pietraszko przez te wszystkie perturbacje rzucił wszystko w diabły i zakończył karierę.

Danio

#185 Postautor: Danio » 14 grudnia 2006, o 13:58

Świst to samo powinien uczynić!! Tylko ośmiesza siebie i plami swoją bogatą historię żużlowca. Kasę za podpis wziął, wyremontował trupy swoje i sądził że będzie liderem na dodatek :D Świst sam sobie jest winny, dopóki tego nie zrozumie i nie zechce postępować inaczej to nigdzie nie znajdzie zatrudnienia.

JAG
Senior

#186 Postautor: JAG » 14 grudnia 2006, o 14:14

Łoptymista pisze: Edek Sz.?? :twisted:

w sumie czemu nie? jesli naszym celem bedzie jedynie utrzymanie sie w 1lidze to ja nie mam nic przeciwko Szajchulinowi-zna :wink: nasz tor, jest walecznym zawodnikiem,w tym sezonie osiągnął 4tą średnia w lidze rosyjskiej.sam pytał kiedys o mozliwość jazdy w naszym zespole:)

myśle że warto szukać zawodników za wschodnia granicą,czasami mozna znaleźć naprawde wartosciowego żużlowca.
:),czasami :(

Danio

#187 Postautor: Danio » 14 grudnia 2006, o 14:17

Sądze ze szkoda pisać o Świstach i Bajerskich. Powracając do kandydatów to tak na szybko oprócz Jelenia, Knappa, Rybki-jako trzon zespołu do następnej partii zawodników można zaliczyć:
Staszek Burza
Dawid Stachyra
Bohumil Brhel
Karol Baran
Piotr Dym
Kolejność przypadkowa a każda kandytatura warta przedyskutowania
Niestety na rynku jest już jak jest. Może ktoś zaproponuje jakiś stranieri?
Padło kiedyś nazwisko McGowan

rob7
Senior

#188 Postautor: rob7 » 14 grudnia 2006, o 14:40

peter_3 pisze:Skład na sezon 2007:
Knapp
Jeleniewski
Trumiński
Piszcz
Stachyra
Hansen
Klimek

no dobry składzik na środek... II-ligi,
Danio, Burza pewnie podpisze w Tarnowie, Brhel pewnie będzie jeździł w II-lidze w zespole z Pragi a co do Śwista i Bajerskiego tego nie wie nikt może już nie zaistnieją na torze ale mogą być czołówką I-ligi jeśli solidnie przepracują zimę, loteria więc chyba warto o nich rozmawiać, oczywiście zero za podpis.
PS
a że Świst chce należną kasę wynikającą z kontraktu dziwi Cię to? jak miał taką umowę i mu się należy to trzeba płakać i płacić

zarfe
Szkółkowicz

#189 Postautor: zarfe » 14 grudnia 2006, o 14:55

Ze stranieri proponuje Kargera o ile jeszcze chce mu sie jezdzic

Danio

#190 Postautor: Danio » 14 grudnia 2006, o 15:00

Rob7 napisał:
a że Świst chce należną kasę wynikającą z kontraktu dziwi Cię to? jak miał taką umowę i mu się należy to trzeba płakać i płacić

Skoro powracasz do tego tematu- muszę Ci odpisać. Nie dziwi mnie to że długi trzeba spłacać. Dziwi mnie jego beszczelność- biorąc kasę na przygotowanie sprzętu jak profesjonalista a zachowuje się jak gówniaż, teraz nie ma wyrzutów sumienia a tym bardziej że nie zdołał wkomponowac się do drużyny nie wspominając że obiecywał dużo a wyszło jak wiemy. Gdyby miał odrobiną honoru to te 8 tys zł to pestka w porównaniu co wziął przed sezonem a teraz poszedł na ugodę i nie stwarzał problemów Klubowi w uzyskaniu licencji warunkowej na starty w 2007 r.

janek
Kadrowicz

#191 Postautor: janek » 14 grudnia 2006, o 15:05

No niestety z Pieniacza Śwista ludzi się już nie zrobi.
Jest jaki jest, przyjaciół to on chyba nie ma :lol:
A tym bardziej po nieudanym sezonie jest podłamany psychicznie

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#192 Postautor: K.A.M.I.L. » 14 grudnia 2006, o 15:17

Miejmy nadzieje, że jutro dowiemy się czegoś więcej. Trzymam kciuki, żeby coś więcej drgnęło w sprawie SSA i sponsorów. Wracając do zawodników godnych uwagi, z których można zmontować skład dający utrzymanie:

Travis McGowan
Roman Iwanow
Stefan Andersson
Lars Hansen
Kenneth Hansen
Dariusz Śledź
Grzegorz Knapp
Sebastian Trumiński
Dawid Stachyra
Daniel Jeleniewski
Rafał Klimek

Do tego można dopisać Śwista jednak nie wydaje mi się żeby zgodził się na przytaczany już kontrakt taki jak miał być ze Śledziem. Bajerski (hmm) jakoś nie mam zdania co do tego zawodnika, jednak porozmawiać można. Co do Piszcza, ciekawy jestem czy jest zainteresowany startami u nas, zapytać można, ale wydaje mi się, że dalej ma kosmiczne wymagania. Baran, chyba Gawrzyk pisał, że to niemożliwe. Sawina chyba gdzieś czytałem, że albo znajdzie sponsorów i podpisze z Bydgoszczą albo kończy karierę.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#194 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2006, o 15:28

Napisz tez, ze klub nie bierze pod uwage Staszka Burzy.
Prosze.

Mateusz111
Junior

#195 Postautor: Mateusz111 » 14 grudnia 2006, o 15:32

Gawrzyk pisze:dajcie spokoj z tym świstem, bo to staje sie nudne
on nie chce tu jezdzic, tutaj tez nikt nie pala do niego miloscia.
nie ma tematu.

:lol: a kto chce :?:
Myślę, że w takiej sytuacji dobrym rozwiązaniem mógłby być indywidualny mistrz Szkocji (czy jakoś tak :wink:), oprócz tego: Kanpp, Jeleniewski, Śledź, Stachyra, Hamill może Trumiński

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#196 Postautor: Dobromir » 14 grudnia 2006, o 16:15

Z obcokrajowcó to zainteresował bym sie Freddy Erikssonem choć nie jestem pewien czy gdzieś już nie podpisał.

rob7
Senior

#197 Postautor: rob7 » 14 grudnia 2006, o 16:43

Klecha jeszcze jest do "wzięcia" jeśli finanse pozwolą;
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=163983

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#198 Postautor: jataman21 » 14 grudnia 2006, o 17:49

Sądze ze szkoda pisać o Świstach i Bajerskich. Powracając do kandydatów to tak na szybko oprócz Jelenia, Knappa, Rybki-jako trzon zespołu do następnej partii zawodników można zaliczyć:
Staszek Burza
Dawid Stachyra
Bohumil Brhel
Karol Baran
Piotr Dym
Kolejność przypadkowa a każda kandytatura warta przedyskutowania
Niestety na rynku jest już jak jest. Może ktoś zaproponuje jakiś stranieri?
Padło kiedyś nazwisko McGowan

Danio... o Świscie i Bajerskim nie chcesz nawet rozmawiać a podajesz kandydaturę Dyma ?? Nie bądzmy smieszni... Ci dwaj w najgorszej formie z Dymem sobie poradzą...

Jest jaki jest, przyjaciół to on chyba nie ma

Gołąbki go kochają :wink:

Z obcokrajowcó to zainteresował bym sie Freddy Erikssonem choć nie jestem pewien czy gdzieś już nie podpisał.

Ten zawodnik nie gwarantuje nam 3pkt w meczu...

Na obecną chwilę ja bym postawił na taki skład:
1.Klecha
2.McGowan
3.Jeleniewski
4.Åšledz
5.Åšwist
6.Hansen
7.Klimek
8. bez różnicy
W obwodzie Trumna Stachyra Ivanow

Takim skłądem możemy powalczyc o utrzymanie.

Ja mam pytanie do osób z zarządu, w ogóle były jakies kontakty z McGowanem czy nawet nie ma co tego zawodnika wymieniać ??

Skład na sezon 2007:
Knapp
Jeleniewski
Trumiński
Piszcz
Stachyra
Hansen
Klimek

Misiu jedziemy w 1 lidze a nie w 2 i takim skłądem to conajwyżej mozemy zrobić z siebie posmiewisko... a Piszcz w skłądzie... pożal sie boże...

Co do Piszcza, ciekawy jestem czy jest zainteresowany startami u nas, zapytać można, ale wydaje mi się, że dalej ma kosmiczne wymagania.

Ja mam nadzieje, że my nie jestesmy zainteresowani jego startami... pewnie juz zszedł na ziemię, co nie zmienia faktu że ten chłopak rozmienił się na drobne i jego miejsce jest w 2 lidze.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#200 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2006, o 18:19

Ale nie ma tam Staszka Burzy :?: