KrzyczącyK1b1c pisze:Ale co się dziwić prezesom, jak my na forum mamy pewnego użytkownika, który uważa, że gdyby nie Kępa, to niektórzy by dziś jeździli na wózku :)
wozek jak wozek, ale jeden to stopy by nie mial.
KrzyczącyK1b1c pisze:Ale co się dziwić prezesom, jak my na forum mamy pewnego użytkownika, który uważa, że gdyby nie Kępa, to niektórzy by dziś jeździli na wózku :)
Haron90 pisze:w dodatku nic nie znaczącego żużlowca.
Flagg pisze:Haron90 pisze:w dodatku nic nie znaczącego żużlowca.
Ale Roberta to Ty szanuj!![]()
Ja jestem wielkim fanem Chmiela i życzę mu jak najlepiej.
ezbeg pisze:AŁ jakoś u nas nie widzę. Ale może się nie znam.
Ale faktem jest, że mówi się głośniej o BZ w Sparcie. I jeśli to będzie miało miejsce, to uznam za błąd naszego zarządu.
Może pomysł jest taki, żeby przewietrzyć skład trochę bardziej i pozbyć się też Janowskiego - to on im od kilku sezonów najbardziej ciąży (zakładam, że nie tylko na torze, ale i finansowo). Wówczas Zmarzlika za Janowskiego, a za Lagute wezmą sobie takiego drugiego Kurtza czy Bewleya, żeby im się finanse spięły.Gelo pisze:Zmarzlik w jednej drużynie z Kurtzem? Nie wydaje mi się. Z punktu widzenia Sparty taka zamiana też nie ma większego sensu, bo Łaguta jeżeli jest słabszy w lidze od Zmarzlika to bardzo nieznacznie. Musieliby się ostro pokłócić z Ruską, żeby Artiom odszedł. I to raczej nie Lublina, bo jego naturalnym kierunkiem jest Bydgoszcz. No i do takiej zamiany nie klei mi się ten Vaculik. Ściągać go tu po to, żeby pojeździł sobie jeden sezon ze swoim kumplem? A podsumowując - Artiom w Lublinie to dla mnie ostateczne zobrzydzenie żużla. To już wolę metalkas.
tak to mniej więcej wygląda :) No i Zmarzlik od miesiąca nie daje Kępie żadnych informacji :)blajar pisze:Sądząc po tytułach sami wywołali temat, a teraz sami ze swoimi tezami bohatersko walczą.