Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Gość
Dlaczego poprostu nie uzyles opcji edytuj?
Kubbas
Z tego samego powodu, z którego nie zauważyłbym Twojej uwagi gdybym nie zajrzał do tego tematu coś sprawdzić
A tak naprawdę to chcę dogonić Mikasa w ilości postów
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ciekawe czy temat odżyje na nowo. Termin meczu jest już znany tylko ciekawe czy organizatorzy poprzedniego (niedoszłego) wyjazdu na nowo będą zbierać zapisy na nowy (stary) wyjazd na mecz. Ja osobiście nie mam nic przeciwko terminowi 15.04.2005r. ażeby pojechać sobie na mecz i opuścić ten jeden dzień szkoły. Ponownie będę musiał pójść i się zapisać na wyjazd jeżeli takowy będzie organizowany.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Wyjazd będzie organizowany bez względu na to czy mecz będzie w kwietniu czy w maju, w niedzielę czy "na tygodniu", więc nie ma stresu. Natomiast nie jest prawdą, że znany jest termin, gdyż póki co nie jest 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zaraz.....to juz na pewno jedziemy 15.04 ? Z tego co wiem taka była dla nas propozycja ale czy była odpowiedz to nie wiem....
ps. odswiezylem strone główna i faktycznie jedziemy 15.
ps. odswiezylem strone główna i faktycznie jedziemy 15.
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 2005, o 15:08 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.