Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamil232

#177 Postautor: Kamil232 » 7 lipca 2004, o 23:54

sting126 pisze:
1. Czy uważacie, ze nasza drużyna jest taka słaba i nie wyjdziemy z 30 ??
2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??
3. Wytypuj wynik niedzielnego spotkania ??
4. Jaki jest twój stosunek do Rzeszowa??
5. Ile przewidujesz wypadków w niedziele ??

Ad.1 Wyjdziecie, ale niewiele
Ad.2 Grzesiek na pewno, Jeleniowi tez raz sie uda.
Ad.3 54-36
Ad.4 do miasta i ludzi? czy do klubu i kibicow? do pierwszego jak najbardziej ok, do klubu niestety nie bardzo (dzieki kibicom glownie,zmienilo mi sie w tym sezonie)
Ad.5 no kilka niestety bedzie - obstawiam, ze ok.3, ale mam nadzieje ze zadnego.

ok , i poznalismy kolejne zdanie kibica z Lublina o Rzeszowie ;] Widac ze nie zabardzo nas ceni.... Tak sie zastanawiam, jak napisze przed mam nadzieje naszym meczem w czwórce, ze Miesiacowi tez raz sie uda objechac Karlssona, a ze Trojan go na bank zrobi to co byscie napisali ?? nie zna sie na zuzlu, a przede wszystkim co ??? bo mi sie wydaje ze NAPINACZ!!! kolejny raz udawadniam wam, bo na naszym forum nikt nie napisał, ze taki zawodnik robi waszego lidera.....
Ale cóz dzieki za odpowiedz, masz swoje zdanie jak widac nic tego nie zmieni ;] Prosiłbym o wiecej odpowiedzi kibiców Lubleskich ;]

Kamil232

#179 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 00:09

Gawrzyk pisze:
2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??

1. roznie to moze byc
2. do woli moze i nie. Grzesiek powinien sobie poradzic. Mordel i Jelen sa nieobliczalni, ale szanse maja...przeciez to ich tor.
3. 50:40
4. Dobry, bo kojarzy mi sie z wielkim pomnikiem slynnym na całą Polskę.
5. jesli Trojanowski, Baran i Kuciapa beda jechac jak Pan Bóg przykazal bedzie ok. U nas w tym sezonie nie było powaznego wypadku...Chlopaki jada czysciutko, fair wiec nie ma wypadkow. ale po rzeszowie wszystkiego mozna sie spodziewac...

Dzieki, tylko dopowiem, Widziałes kiedy walke Macka z kimkolwiek ??? jesli chodzi o niego i to sie juz ktos tu przyznal to do niego nie mozna nic sie przczepic!1 Pamietam jak rok temu walczyl w Gnieznie z Jensenem to zawsze sobie zostawialimi miejscie i obaj zgodnie stwierdzili a raczej pochwalili swoich przeciwników za szacunek na torze ;]
Wiec jesli chodzi o Macka to naprawde ten koles myśli na torze itd.

Kamil232

#181 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 00:18

Gawrzyk pisze:widzialem kilkanascie razy. to ze go wymienilem nie znaczy ze mam tam jakies pretensje do niego. Napisalem tylko o tym, że jest pojada z poszanowaniem przeciwnika bedzie ok. troche boje sie o Barana i Trojanowskiego. Pare reazy udowodnili ze są jeźdzcami bez głowy...a szkoda zeby znow ktos sie połamał <tfu>

Moze Baran rzeczywiscie czasami przesadza :P te blokowania :P ale
Trojan, poza tym Śledziem to nie widziałem jego nie przemyślanych akcji, lub jazdy na pograniczu faulu ;]
I zgadzam sie równiez mam nadzieje, ze w niedziele nie bedzie żadnych upadków itd ;]

sledzio

#182 Postautor: sledzio » 8 lipca 2004, o 00:41

powiem tyle ze meczyk będzie bardzo tródny i może też tak być ze przegramy abym się mylil bo popatrzec na wyniki stali i jak jeżdzą zawodnicy a my oslabieni brakiem piszczyka to naprawde bedzie tródno ale myśle ze chlopaki zapomnieli już o porażce z grudziadzem i w 100% przyłożą się do meczu z rzeszowem i wygrają a jeżeli nie to bedzie krócho stawiam 47 - 43 dla Tż

harry
Trener

#183 Postautor: harry » 8 lipca 2004, o 00:47

Gawrzyk! Cóż za przystojne zdjęcie!

Gość

#184 Postautor: Gość » 8 lipca 2004, o 01:18

WHO'S NEXT ? z własną fotą !
Nie wiem czego nie wklejacie własnych zdjęć , tylko jakieś śmieszne obrazki.

Jak są fotki , łatwiej sie później poznać np. na meczu.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#185 Postautor: kdsz » 8 lipca 2004, o 01:33

Hollywood pisze:WHO'S NEXT ? z własną fotą !

Ha ha. Holly, jesli to Twoja fotka w avatarze to mam tylko jedno skojarzenie - Marek Hlasko jak w morde strzelil :!: I ne obrazaj sie, bo to jak najbardziej komplement :!:
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#186 Postautor: Łoptymista » 8 lipca 2004, o 08:21

Hollywood pisze:WHO'S NEXT ? z własną fotą !

Jakbyś wiedział jak niektórzy forumowicze wyglądają to byś nie zgłaszał takich postulatów. Powaga :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#187 Postautor: Gelo » 8 lipca 2004, o 09:21

a to ty sie dałes chyba jako tak poznac całej polsce zawodników gdanska nazwyełs "odpadkami"

I dalej tak ich nazywam, co nie oznacza że to są słabi zawodnicy.
Czy uważacie, ze nasza drużyna jest taka słaba i nie wyjdziemy z 30 ??

1. Odpowiem Ci tak - to nie tyle Wasza druzyna jest słaba, co nasza NA SWOIM TORZE jest bardzo mocna (zwłaszcza w tym roku). Daję Wam w przedziale 35-40 punktów (to chyba nie jest napinanie), bo Wiem, że Wasi zawodnicy mają wielki potencjał.
2. Ja uważam, że Maciek sobie nie poszaleje w Lublinie. Nie powiem żebym nie chciał bo to tylko lepiej dla widowiska, ale Knappol w Lublinie od kilku meczów jest bardzo ciężki do pokonania. Mordel i Jeleń raczej z Maćkiem nie wygrają.
3. 52:38
4. obojętny
5. trzy, w tym dwa rzeszowian

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#188 Postautor: Antyprzydupas » 8 lipca 2004, o 09:23

Gawrzyk pisze: troche boje sie o Barana i Trojanowskiego. Pare reazy udowodnili ze są jeźdzcami bez głowy...a szkoda zeby znow ktos sie połamał <tfu>
Daj mi przyklady jazdy 'bez glowy' Barana i Trojana. Rafał oprocz glupiego ataku Sledzia nie mial praktycznie zadnego starcia i jezdzil bardzo czysto i co prodkrelam mysli na torze co stwierdzili nawet Gorzowscy kibice, ale tylko u Was sie spotkalem z taki okresleniem na nasz zespol.

pozdro

Ylipulli

Słowianki to najpiękniejsze kobiety na świecie !!!

#189 Postautor: Ylipulli » 8 lipca 2004, o 09:38

A w szczególności Polki!!!!!!!!! :D
Hollywood gratulujÄ™ kobiety !!!

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#190 Postautor: jacur78 » 8 lipca 2004, o 11:20

Co do Trojana!
To ja widzialem go w tym sezonie w 2 biegach... i 2 razy lezal! Jak widac ma 100% skutecznosc!
Co do Barana i Rempaly!
W meczu w Rzeszowie byly 3 takie biegi gdzie 2 razy baran 2 raz Rempala wiezli naszych w sam plot
Byl bieg chyba 10 w ktorym Wilk tak zablokowal na prostej Frankowa ze chlopak na przednim kole jechal!

Ale wy rzeszowianie tylko biadolicie, zrzucacie wine za kontuzje waszych na pecha, a to kompletna bzdura. Jak sie czyta wasze posty to wychodzi na to ze stalowcy jezdza po dzentelmensku i tylko jakims dziwnym trafem lapia te kontuzje!
Ten kto jezdzi ostro, jest bardzo narazony na wszelkie urazy! Tomek piszcz nie odpuszcza, Tomek Piszcz miewa kontuzje! U was wszyscy jezdza ostro to i wszyscy miewaja kontuzje :)

A opinie 1 czy 2 kibicow z Gorzowa mnie zupelnie nie obchodza, bo to tylko odczucie ludzi ktorzy tylko raz w sezonie widza danego zawodnika na torze. Fakty, czytaj regularne kontuzje mowia co innego chocby o Trojanie!

Kamil232

#191 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 11:54

A opinie 1 czy 2 kibicow z Gorzowa mnie zupelnie nie obchodza, bo to tylko odczucie ludzi ktorzy tylko raz w sezonie widza danego zawodnika na torze.

A ty widziałes moze wiecej razy :shock: :shock: PIszesz od 2 biegach na poczatku sezonu i wyrazasz opinie, a teraz krytykujesz gosci którzy go widzieli w 6 biegach :shock: :shock: Logiczne to jest ???
a wiec Nie bede wracał do rzeczy sprzed kilku lat tylko przeanalizujmy 2 ostatnie lata
Trenig na poczatku sezonu Trojan wpada w koleine i zeby nie wpasc na MAcka Kuciape , próbuje go ominac jednak przerzuca go przez kierownice i upada, kontuzja na ponad 3 miesiące , cos podbnego do Piszcza wszyscy piszecie ze miał pechaa bo wpadł w koleine, dokładnie to samo miał Trojan!!
Ten sezon, jego wina ze Piszcz przedłuzył mu prostą lub poprostu go staranował?? i wpadał w bande
Trenig Fierlej hamsko wywozi Trojana w bande i ten upada, czyzby znowu jego wina ???
Stary takie są fakty, kazda konztuzja Trojana to nei było jego wina :/ a wy piszecie ze pojechał brutalnie i dlatego złapał kozntuzje BZDURA!!
Takie sa fakty jacurze!!

Gosia
Szkółkowicz

#192 Postautor: Gosia » 8 lipca 2004, o 11:55

1. Az taka słaba to wasza drużyna nie jest bo w koncu pokonaliście Gorzów ktory jezdzil z obcokrajowcem a wy w krajowym składzie
2.Rożnie to z Jeleniem i Mordelem może być Atutem jest ich własny tor Więc mogą mieć jakies przebłyski formy :) A co do Knappa to bez problemu objedzie Kuciape :)
3. 50-40 dla Lublina oczywiscie :)
4.Ja tam do Rzeszowa nic nie mam Może tylko niektorzy kibice na forum troche przesadzaja ale maja do tego prawo bo bronią swojej druzyny
5.Nie przewiduje bo nie po to chodze na zuzel zeby ogladać zawodnikow lezacych na torze Ale pewnie nie obejedzie się bez blizszego spotkania z nawierzchnią toru...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#193 Postautor: jacur78 » 8 lipca 2004, o 12:06

Kamil232 pisze:
A opinie 1 czy 2 kibicow z Gorzowa mnie zupelnie nie obchodza, bo to tylko odczucie ludzi ktorzy tylko raz w sezonie widza danego zawodnika na torze.

A ty widziałes moze wiecej razy :shock: :shock: PIszesz od 2 biegach na poczatku sezonu i wyrazasz opinie, a teraz krytykujesz gosci którzy go widzieli w 6 biegach :shock: :shock: Logiczne to jest ???
a wiec Nie bede wracał do rzeczy sprzed kilku lat tylko przeanalizujmy 2 ostatnie lata
Trenig na poczatku sezonu Trojan wpada w koleine i zeby nie wpasc na MAcka Kuciape , próbuje go ominac jednak przerzuca go przez kierownice i upada, kontuzja na ponad 3 miesiące , cos podbnego do Piszcza wszyscy piszecie ze miał pechaa bo wpadł w koleine, dokładnie to samo miał Trojan!!
Ten sezon, jego wina ze Piszcz przedłuzył mu prostą lub poprostu go staranował?? i wpadał w bande
Trenig Fierlej hamsko wywozi Trojana w bande i ten upada, czyzby znowu jego wina ???
Stary takie są fakty, kazda konztuzja Trojana to nei było jego wina :/ a wy piszecie ze pojechał brutalnie i dlatego złapał kozntuzje BZDURA!!
Takie sa fakty jacurze!!

Otoz moja wypowiedz jest logiczna!
Ja widuje Trojana od ladnych paru sezonow! Ja analizuje fakty, a fakty sa takie ze co rok jest kontuzjowany! Fakty sa takie ze jak dany zawodnik jezdzi ostro to jego rywale jezdza ostro przeciw niemu! Fakt jest taki ze jak zawodnik wpada w koleine i przymyka gaz to lezy z wlasnej winy! Fakt jest taki ze Piszcz nie przedluzal prostej( bo to domena Barana i Rempaly) a jedynie po starcie zczepil sie motocyklami z Rafalem!
Fakt jest taki ze w Lublinie wszyscy wiedza ze Tomek nigdy nie odpuszcza i dlatego liczymy sie z jego kontuzjami!
Fakt jest taki ze rzeszowianie na forum to banda placzkow ktorzy narzekaja jedynie na pecha!

FAKT JEST TAKI ZE NIE SPOTKALEM SIE Z WASZEJ STRONY Z CHWILA REFLEKSJI I RZECZOWEGO ROZWAZENIA PRZYCZYN KONTUZJI WASZYCH ZAWODNIKOW. DZIECIARNIA!

tO SA FAKTY kAMILU!

Kamil232

#194 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 12:20

Zapewne obserwujesz od kliku sezonów :lol: Stary kilka sezonów temu to twoja druzyna jeźdźiła w drugiej lidze, i sie kłóciłes pewnie z kibcami wandy kraków..gadasz takie głupoty zapewne zaintereswał cie Trojan kilka lat temu kiedy smigaliscie z Krosnem :roll: :roll: :roll:

Fakt jest taki ze w zadnej z opisanych przezemnie kontuzji on nie zawinił to wszystko......

Dzieki za odpowiedzi ;]

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#195 Postautor: jacur78 » 8 lipca 2004, o 12:37

I kolejny raz wykazujesz sie niewiedza bo widialem Trojana jak jezdzil w II lidze jeszcze w barwach Stali II Rzeszow ( w meczu z nami w Rzeszowie zrobil 15 pkt :) , ale ty mozesz tego nie wiedziec bo wowczas pewnie bawiles sie w chowanego :)

Kolejny twoj wpis i kolejne potwiedzenie ze jestes dzieckiem!
Los sie uwazial na waszych bogu-ducha winnych zawodnikow! Przykre :)
Chlopak jedzie, przez nikogo nie atakowany, wywraca sie doznaje kontuzji ale winy w tym jego nie ma SMIESZNE!

Kamil232

#196 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 12:55

zapewne ;] jesli ci to ulzy, jesli dzieki temu poczujesz sie lepszy, to tak jestem dzieckiem ;] (zreszta jak my wszyscy;]jestesmy dziecmi naszych rodziców;])
Los sie uwazial na waszych bogu-ducha winnych zawodnikow! Przykre
Chlopak jedzie, przez nikogo nie atakowany, wywraca sie doznaje kontuzji ale winy w tym jego nie ma SMIESZNE!

po pierwsze, jechał kolo niego Maciek Kuciapa po drugie, wpadł w koleine po trzecie jak kontuzje złapał Piszcz czyzby to nie wpadł w koleine i go nie pociagneło na bande ??? czyby równeiz brak umiejetnosci ???

edit:
Jak poinformowaÅ‚ nas menadżer Tomasza Piszcza, Maciej Nyrka wypadek miaÅ‚ miejsce gdy „Piszczyk” prowadziÅ‚ w swoim pierwszym starcie. Niestety na jednym z wiraży upadÅ‚ i zostaÅ‚ odwieziony do szpitala.

Kto jechał sam przez nikogo nie atakowany to chyba widac po tym cytacie?? jaki pech Piscza , brak umiejetnosci , nie umie opanowac motocykla (wpis w twoim stylu)

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#197 Postautor: Erwin » 8 lipca 2004, o 13:04

Kamil232 pisze:Zapewne obserwujesz od kliku sezonów :lol: Stary kilka sezonów temu to twoja druzyna jeźdźiła w drugiej lidze, i sie kłóciłes pewnie z kibcami wandy kraków..gadasz takie głupoty zapewne zaintereswał cie Trojan kilka lat temu kiedy smigaliscie z Krosnem :roll: :roll: :roll:

Ty człeniu nie wracaj do przeszłości i do II ligi, bo teraz was jedziemy w dupe, ze aż miło, radziłbym ci skryć się pod spódnicę mamusi.
Szkoda że nie pamiętasz lat 90' Motoru Lublin tylko wspominasz II ligę :evil:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#198 Postautor: jacur78 » 8 lipca 2004, o 13:14

Kamil232 pisze:

zapewne ;] jesli ci to ulzy, jesli dzieki temu poczujesz sie lepszy, to tak jestem dzieckiem ;] (zreszta jak my wszyscy;]jestesmy dziecmi naszych rodziców;])
Los sie uwazial na waszych bogu-ducha winnych zawodnikow! Przykre

po pierwsze, jechał kolo niego Maciek Kuciapa po drugie, wpadł w koleine po trzecie jak kontuzje złapał Piszcz czyzby to nie wpadł w koleine i go nie pociagneło na bande ??? czyby równeiz brak umiejetnosci ???

edit:
Jak poinformowaÅ‚ nas menadżer Tomasza Piszcza, Maciej Nyrka wypadek miaÅ‚ miejsce gdy „Piszczyk” prowadziÅ‚ w swoim pierwszym starcie. Niestety na jednym z wiraży upadÅ‚ i zostaÅ‚ odwieziony do szpitala.

Kto jechał sam przez nikogo nie atakowany to chyba widac po tym cytacie?? jaki pech Piscza , brak umiejetnosci , nie umie opanowac motocykla (wpis w twoim stylu)

Chlopcze czy ty rozumiesz cczytany tekst? Z kim ta polemika?
Ja zawsze pisalem ze licze sie z kontuzjami Tomka bo on nigdy nie odpuszcza! Ty na zarzuty ze Trojan jezdzi niebezpiecznie odbijasz pileczke i piszesz zupelnie o czyms innym!

W tej calej dyskusji o to tylko bowiem chodzi, ze wy twierdzicie ze wasi zawodnicy zawsze jezdza fair, a coroczne kontuzje mowia zupelnie o czyms innym! My mowimy ze Piszcz jezdzi ostro a przy takiej jezdzie o kontuzje latwo! TO zasadnicza roznica miedzy nami!

Kamil232

#199 Postautor: Kamil232 » 8 lipca 2004, o 13:18

Erwin pisze:
Kamil232 pisze:Zapewne obserwujesz od kliku sezonów :lol: Stary kilka sezonów temu to twoja druzyna jeźdźiła w drugiej lidze, i sie kłóciłes pewnie z kibcami wandy kraków..gadasz takie głupoty zapewne zaintereswał cie Trojan kilka lat temu kiedy smigaliscie z Krosnem :roll: :roll: :roll:

Ty człeniu nie wracaj do przeszłości i do II ligi, bo teraz was jedziemy w dupe, ze aż miło, radziłbym ci skryć się pod spódnicę mamusi.
Szkoda że nie pamiętasz lat 90' Motoru Lublin tylko wspominasz II ligę :evil:

Moze i nie pamietam, ale wiem kto u was jeźdźił i jakie mieliscie sukcesy....
i pamietam co było potem, nazywacie nasz klub bagnem, ale to nie my zmienialismy nazwy, podmioty zeby uciec od długów :| Kilka osób wtedy nei miało co zrobic :| pewnie do dzis czekaja na kase......

Dobra ja juz kończe, my sie napinamy :shock: "jedziemy was w dupe az miło"
:shock:

Zegnam was , widze, ze nic tu po mnie(obelgi, wyzwiska) ;]
Mimo wszystko
Pozdrowienia dla kibiców z Lublina ;] OBy w niedzile był zaciety mecz i niech wygra lepszy (Stal :P)

Cześć

rayallen

#200 Postautor: rayallen » 8 lipca 2004, o 13:42

Ehh, ludzie....

1. Czy Wy naprawdę nie macie o czym dyskutowac, tylko po raz 10 wałkujecie temat kontuzji i niebezpiecznej jazdy zawodników z Rzeszowa oraz Tomka Piszcza? Gdzie się nie spojrzy na topic Lubelsko - rzeszowski tam przez kilka stroin ciągle to samo. Może pomówmy o samym meczu, szansach obu drużyn, pogodzie jaka będzie w niedzielę i innych czysto sprtowych sprawach.

2. To że Rzeszów ma ogromnego pecha do kontuzji to sprawa powszechnie wiadoma i tyle. Gdyby od początku sezonu jeździli w pełnym skłądzie, to pewnie teraz razem z Gdańskiem, Gorzowem i nami walczyliby o e-ligę i wcale nie byliby na straconej pozycji. co więcej, podejrzewam, że mieliby wieksze szanse w tej walce od nas i Gorzowa. A twierdzenie, że kontuzje są wynikiem braku umiejętności Kuciapy, Trojana, rempały czy winiarza są śmieszne. Wystarczy choć trochę interesować się żużelm, by wiedzieć, ze sa to czołowi zawodnicy jak na pierwszą ligę, a Kuciapa spokojnie radziłby sobie i w e-lidze. A nie pamiętacie już zeszłego sezonu i serii kontuzji w naszym zespole?? One też były wynikiem braku umiejętności??

3. Kwestia czy lepszy jest Knapp i Kuciapa też jest prosta do rozwiązania. Na Lubelskim torze obaj zawodnicy prezentują podobna klasę i zarówno Grzesia stać na pokonanie Maćka, jak i odwrotnie. Ale jeśli chodzi o ogólne umiejętności i osiągniecia to lepszy jest Kuciapa i nie ma sensu się z tym stwierdzeniem kłócić.

4. śledze wątek Lublin - Rzeszów na forum Stali i jakoś nie zauważyłem, żeby kibice tam się napinali. Owszem wszędzie znajdzie sie kilku idiotów, którzy wygłaszają idiotyczne tezy, ale w Lublinie też takich nie brakuje. Na forum S.RZ. przygniatająca większość użytkowników pisze, że faworytem jest TŻ, a oni licza po prostu na walkę swojego zespołu. A że niektórzy twierdzą, iż mają szansę wygrać? takie ich prawo, bo sa kibicami i wierzą w swoiją drużynę. Już chbyba niektórzy zapomnieli, jak niemal cały Lublin krzyczał, że TŻ jedzie do Grudziądza po zwycięstwo, że jest tam szansa powalczyć. To też było napinanie się?

5. Co do wyniku spotkania: Ja wcale nie jestem hurraoptymista przed meczem. Rzeszów jest na fali, Kuciapa to zawodnik najwyższej klasy jak na pierwszoligowe tory, Baran ostatnio leje wszystkich jak chce machając trójke za trójką. Do tego Rempałą, trojanowski i ewentualnie Gjedde bądź ZZ. My jedziemy bez Piszcza, z chimerycznymi juniorami, po których bóg jeden wie, czyego się spodziewać.
Jeśli nasi zawodnicy pojadą na miarę swoich możliwości na lubelskim torze, czyli Karlik wykręci coś koło kompletu, Śledź, Knapp i Franków uzbierają razem koło 30 punktów, a swoje kilka oczek dorzucą juniorzy i Mordel to powinniśmy wygrać w granicach 50-40. Ale gwarancji na to nie ma nikt i wcale tak być nie musi. Generalnie szansę oceniam 60-40 dla Lublina.
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2004, o 14:02 przez rayallen, łącznie zmieniany 1 raz.