Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Już widzę te kolejki do wejścia jak dojdzie jeszcze sprawdzanie dowodów, to 3h przed meczem będzie mało :-(
Swoją drogą, co do dyskusji o numerowanych miejscach - to tak jak jestem tego gorącym zwolennikiem, to jednocześnie jestem więcej niż pewny, że 80% ludzi przyszłoby na mecz 10 minut przed jego rozpoczęciem i 3/4 z nich nie zdążyłoby wejść na stadion przed rozpoczęciem zawodów.
dannie pisze:Swoją drogą, co do dyskusji o numerowanych miejscach - to tak jak jestem tego gorącym zwolennikiem, to jednocześnie jestem więcej niż pewny, że 80% ludzi przyszłoby na mecz 10 minut przed jego rozpoczęciem i 3/4 z nich nie zdążyłoby wejść na stadion przed rozpoczęciem zawodów.
Na Anfield na mecze Liverpoolu 3/4 przychodzi na 10-15 minut przed rozpoczeciem zawodow i wszyscy siedza na dupie przed pierwszym gwizdkiem, a mowimy o troche wiekszej liczbie osob niz na Z5 :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:dannie pisze:Swoją drogą, co do dyskusji o numerowanych miejscach - to tak jak jestem tego gorącym zwolennikiem, to jednocześnie jestem więcej niż pewny, że 80% ludzi przyszłoby na mecz 10 minut przed jego rozpoczęciem i 3/4 z nich nie zdążyłoby wejść na stadion przed rozpoczęciem zawodów.
Na Anfield na mecze Liverpoolu 3/4 przychodzi na 10-15 minut przed rozpoczeciem zawodow i wszyscy siedza na dupie przed pierwszym gwizdkiem, a mowimy o troche wiekszej liczbie osob niz na Z5 :)
Bo w piłce nożnej bramki są dwie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
grzesieck pisze:dannie pisze:Swoją drogą, co do dyskusji o numerowanych miejscach - to tak jak jestem tego gorącym zwolennikiem, to jednocześnie jestem więcej niż pewny, że 80% ludzi przyszłoby na mecz 10 minut przed jego rozpoczęciem i 3/4 z nich nie zdążyłoby wejść na stadion przed rozpoczęciem zawodów.
... ale ... nie mieszajmy różnych systemów walutowych

Tylko tam jest osobna bramka do każdego sektora i ruch się rozkłada. Wiele małych kolejek a nie 3 wielkie. I każdy "zdanża". ;-)
-
kendallbechtel86
Sober pisze:Ktos posiada jakas informacje odnosnie dostepnosci biletow w salonach Empik albo w MediaMarkt?
Wczoraj gdy kupowałem w empiku około 19 dostępnych było jeszcze niecałe 100 biletów.
rafir pisze:Tylko tam jest osobna bramka do każdego sektora i ruch się rozkłada. Wiele małych kolejek a nie 3 wielkie. I każdy "zdanża". ;-)
no wiem wiem, ale zachowujac proporcje te roznice wcale nie sa wielkie, na Anfield jest 20 bramek na ok. 50k osob, czyli 2.5k osob na bramke, na Z5 sa 3 bramki na ok. 10k osob, wiec 3.3k osob na bramke, wiec roznica najwyrazniej polega na tym jak dlugo zajmuje jednej osobie wejscie przez bramke, nie pamietam ile to trwa na Z5 ale na Anfield, z szybkim macaniem po kieszeniach, zajmuje mi to jakies 10 sekund, bez macania niecale 5s.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ostatnio na mecz z Toruniem wchodziłem na 15 minut przed meczem. 5 sekund, zero kolejek.
Ja na mecz z Toruniem wchodziłem jakieś pół godziny przed meczem. Z przyzwyczajenia szukałem kolejki i jej nie znalazłemGe(L)o pisze:Ostatnio na mecz z Toruniem wchodziłem na 15 minut przed meczem. 5 sekund, zero kolejek.
Za to na sektorze nawet nie bardzo było gdzie stanąć...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze: Z przyzwyczajenia szukałem kolejki i jej nie znalazłem
.
Trzeba było wpaść na 4 godziny przed. Wypatrzyłbyś kolejkę bez problemu nawet spod Areny pewnie :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Kargolo pisze: Z przyzwyczajenia szukałem kolejki i jej nie znalazłem
.
Trzeba było wpaść na 4 godziny przed. Wypatrzyłbyś kolejkę bez problemu nawet spod Areny pewnie :D
Przed Lesznem przyjechałem jakieś 4,5 godziny przed meczem po program i już ludzie stali. Myślałem, że tak jak ja chcą kupić program, a oni stali już w kolejce do wejścia na stadion
Zdążyłem obejrzeć wcześniejszy mecz, przyjąć kilka piwek i dojechać MPK pod stadion, a tymczasem januszowy tłuszcz skwierczał w upale, ale co się nasiedzieli w trakcie meczu to ich
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Całe życie wchodziłem na mecz na styk, oczywiście kupowałem bilet i szedłem np do ludowego, na znak sygnał próby toru szliśmy na mecz, działa nawet teraz w czasach stadionu pękającego w szwach :)
Czy można odstąpić komuś karnet na jeden mecz ?
Karnety są imienne, ale to chyba nie jest problem na wejsciu?
Karnety są imienne, ale to chyba nie jest problem na wejsciu?
A gdzie masz imię na karnecie? Są na okaziciela, wchodzi ten co trzyma w ręce.
Ja mam normalnie imię i nazwisko na karnecie.
Ja też mam imieniny karnet. Jak nie możesz przyjść to bez problemu możesz go na mecz komuś podarować.
Ja kupowałem w Cartmaxie i po prostu wzięli z kupki, bez drukowania czy wpisywania czegokolwiek, a skoro część jest podpisywana (domyślam się, że te zamawiane przez sklep internetowy) a część nie to ja bym się nie przejmował
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja mam ze sklepu internetowego i nie jest imienny.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Imienne są z firm. Ja mam np. karnet od Bogdanki.
Jakby miał ktoś bilet dziecięcy to proszę o info.
Sprzedam 2 normalne.
Edit: Nieaktualne
Edit: Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2019, o 12:10 przez Barti, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mam wolny bilet (wejscie z karnetem) 40zł tel. 693 105 545
10 min po otwarciu bram.. 
Prawie półtorej godziny w kolejce do wejścia i miejsca w 6tym rzędzie od dołu na wyjściu z pierwszego łuku, bez numeracjo miejsc to koszmar...
Prawie półtorej godziny w kolejce do wejścia i miejsca w 6tym rzędzie od dołu na wyjściu z pierwszego łuku, bez numeracjo miejsc to koszmar...