Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE
Czy wiadomo już coś kiedy będą czapki bo Gogłoza straszy śniegiem. Omena mrozem, a w temacie cicho???
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
- Egon
- Zawodowiec
Czekamy na wszystkie przelewy. Jak widać dwa tygodnie to za mało, ale kilka osób pisało już, że przelało lub w poniedziałek przeleje, więc koło wtorku idzie zamówienie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
już wcześniej pisałam, że przelew poszedł, ale mój komentarz się nie pokazał
poszło 40zł, poproszę 1 i 2 po jednej sztuce.
pisze tu, bo nie moge wysyłać PV niestety
poszło 40zł, poproszę 1 i 2 po jednej sztuce.
pisze tu, bo nie moge wysyłać PV niestety
Idzie zima, czapek ni ma....... 
- Egon
- Zawodowiec
Zasady są jasne..ja do tego nie będę dokładał, więc czekam na wszystkie przelewy i dopiero zamawiam. Jutro składam zamówienie i czekamy na paczkę. Na oko trwa to tyle co zawsze..nie dłużej nie krócej, rozumiem że nie każdy może zrobić od razu przelew, więc ja się nie stresuję i czekam spokojnie. Chociaż jest spory postęp, bo w tamtym roku rozdawałem czapki w Wigilię, a teraz będą w okolicach Mikołaja 
Motor! Motor! Tylko Motor!
to znaczy że wszyscy już zapłacili tak !!!
Egon, Szanowni Koledzy Buby i Troll zapłacili w końcu czy czekamy do wiosny aż się namyślą ? Pytam, ponieważ dalej nie są zaznaczeni jako "zapłacone" a pisałeś coś parę dni temu, że już składasz zamówienie.