Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
to trzeba bylo napisac tak - bracia Jacek i Tomasz, byli zawodnicy tarnowskiej Unii podpisali kontrakty z KMZ. I wszystko sie zgadza 
Janek Stachyra w ubieglym roku jak Lublin kompletowal sklad powiedzial tak;Jak Dawid bedzie jezdzil w Anglii to w Polsce i 2 liga dobra.Przyleciec z Anglii na mecz, napykac punktow w 2 lidze i odleciec.Latwiej o punkty a kasa ta sama.Przyjezdza sie przewaznie z przodu co tez podbudowuje psychicznie zawodnika.Problem w tym, ze Janek nie zostal trenerem u nas.Jak zostanie w Rzeszowie to i Dawid tam zostanie.Dawid chce gwarancji startow w Rzeszowie i jak mu to dadza to zostanie a jak nie , to bedzie u Nas.
Marzenie ...
Marzenia czasami sie spelniaja.
W Gdansku na jazde za bardzo nie moze liczyc.Jesli Janek bedzie Dawida mechanikiem w Anglii to Dawidek bedzie nasz.Jak zostanie trenerem w Rzeszowie to wiadomo.Sprawa rozbija sie o to czy Janek zostanie trenerem i o gwarancje startow Dawida w Rzeszowie i dlatego to tak dlugo trwa.Janek ma tam nie tylko przyjaciol ale i wrogow.Jeszcze tydzien i wszystko wiadomo bedzie.Z Dawidem widac 1 lige w Lublinie przy szczescia odrobinie.
- MikeMistrz
- Senior
Mistrzu rozumiem, że chcesz sobie ponabijać posty, ale bez przesady. Jeśli sobie coś przypomnisz po napisaniu posta, wybieraj magiczną opcję edytuj, coby nie zaśmiecać forum
. A co do Stachyry, fakt że jednak zwleka trochę z podpisaniem kontraktu w Rzeszowie rozbudził we mnie nadzieję, że jednak do nas przyjdzie.
Mistrzu!!, to , ze w Jozefowie idzie walka o ,,fotel,, trenera,, jest wiadome kazdemu kto zna sie na tym sporcie i jego kulisach.Janek chce byc tam trenerem, ale.... jeszcze sa uklady,sympatie i antypatie i.. jeszcze dwoch kandydatow takich jak G. Dzikowski oraz F. Jaziewicz- watpie czy wiesz o tym. Ruda-jak ja nazywaja zaczela zozdawac spowrotem karty a Ona z Jasiem sporo na bakier.- , tez nie wiem i watpie czy wiesz o tym.Gdyby Janek nie zostal trenerem to uwazasz, ze Dawid tam zostanie jezdzic? Wtedy bedzie u nas na 88%.
wienio57 pisze:bedzie u nas na 88%.
Jak Ci sie udalo to wyliczyc?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:wienio57 pisze:bedzie u nas na 88%.
Jak Ci sie udalo to wyliczyc?
Ooo, to b. proste wyliczenie. Skoro David zostaje w Rzeszowie na 12% a nie bierzemy innych klubow pod uwage, to chyba latwo dojsc ze bedzie u nas na 88% baranie nie? Ech, meesha, meesha.. kiepski w rachunkach jestes
Proste Panowie.Janek ma 12% szans trenerki w Jozefowie ze wzgledu na Ruda, 8 % ma Jaziewicz a 80 % Dzikowski.Takie szacunki Jozefowiakow, wiec Dawidek moze byc nasz,ojjjj zeby byl.Dwie osemki to szczesliwy uklad-nie wiecie tego?
Zaraz beda newsy na portalach "Dawid Stachyra blisko KMŻ Lublin"

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
za bloomberg.com

Kod: Zaznacz cały
Szanse na starty D. Stachyry w KMZ Lublin maja silna tendencje wzrostowa. Na fixingu o 14.00 osiagnely najwyzszy od 12 kwietnia 2007 roku poziom 89,34%. W zwiazku z prawdopodobna decyzja RPP o obnizeniu bazowej stopy procentowej mozliwe zatrzymanie tendencji wzrostowej.Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
[quote="bkapusta"]za bloomberg.com
Zboczeniec
Kod: Zaznacz cały
[...]. W zwiazku z prawdopodobna decyzja RPP o obnizeniu bazowej stopy procentowej mozliwe zatrzymanie tendencji wzrostowej.Zboczeniec
To ma byc kontrakt roku, wielki prezent P.Wojciechowskiego dla kibicow lubelskich.Awansem do 1 ligi zwiekszyc maksymalnie szanse Pana W. w nadchodzacych wyborach, heheheh -taka prawda.
wienio57 pisze:To ma byc kontrakt roku, wielki prezent P.Wojciechowskiego dla kibicow lubelskich.Awansem do 1 ligi zwiekszyc maksymalnie szanse Pana W. w nadchodzacych wyborach, heheheh -taka prawda.
Ja tam sie na polityce nie znam
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- MikeMistrz
- Senior
Wienio wypisujesz takie głupoty, że to nieporozumienie, byle tylko nabić posta jak już mówiłem... No dobra załóżmy, że Jasiek będzie trenerem w Rzeszowie i Dawid z tego powodu też tam będzie. Jeśli Jasiek nie będzie trenerem, skąd wiadomo, że Dawid wraz nie wybierze Józefów, albo co bardziej prawdopodobne Gdańska? A co do Wojciechowskiego, to niech sobie to robi z jakiego powodu mu się podoba, ja się cieszę, że mamy żużel i chwała mu (częściowo) za to.
Jasiek pojdzie na trenerke do Rzeszowa a Dawid wybierze Lublin

Te moje ,,glupoty,, wynikaja z glebszego i szerszego rozeznania sytuacji.Wybacz-nie obraz sie. Dawid wyraznie powiedzial;Liga jest mniej wazna,wazne jest duzo jazdy a tej jazdy nie bedzie tylko w Anglii szukal ale i w Polandii.Ty myslisz i taki naiwny jestes , ze Pan W. robi to bo kocha zuzelek? hahaha. Wybory!!! kochany-to jest cel dalekosiezny. Tak czy siak decydujace znaczenie ma kasa i jak Dawid dostanie dobrze za pkt w Lublinku to bedzie u nas smigal.Inne czynniki tez maja wplyw-nie bede ich juz wymienial.Tez sie ciesze , ze bedzie zuzelek i licze na to , ze bedzie tez Dawidek.Jeszcze raz Ci pisze, ze On chce w Jozefowie gwarancji startow ale tez czeka czy przyjdzie do nich Kylmakorpi ,czy Dryml i na jakich warunkach.Kto bedzie treneiro tez ma duzy wplyw.Bez gwarancji startow Dawid nie bedzie jezdzil w Rzeszowie.pozdrawiam serdecznie.
-
Speedway Fan
- Senior
Dobra niech przychodzi do Lublina tylko niech zmieni kevlar bo nie moge patrzeć na ten z marną folią 
wienio57 pisze:(...)Ruda-jak ja nazywaja zaczela zozdawac spowrotem karty(...)
Łone tamoj wśćkie rude
A cudzysłów to taki klawisz obok entera. Tylko shift przytrzymaj.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009, o 16:26 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mam dziwne wrazenie, ze wszyscy na tym forum wierza tylko Harremu. Nic do p. Siwka nie mam i po mimo, ze pisalem pare dni temu, ze Harry nie jest naszym zbawicielem (dalej tak uwazam i uwazal bede zawsze) to szanuje go za to co zrobil i dalej robi (wprowadzenie nas do 1 ligi, potem niezly wynik no i teraz pomaga nowej wladzy). Ale jak tylko ktos inny cos napisze to odrazu jest obraznie go i wysmiewanie. Tak naprawde nigdy nie wiemy kto siedzi przy klawiaturze pod danym nickiem (oprocz osob np. z bylego FK, ktore sie znaja i utrzymuja ze soba staly kontakt). Panowie, szanujmy sie nawzajem 
istred pisze:A co się dzieje z młodzikami ze szkółki? Był taki, Niedziela się chyba nazywał, miał już nawet podchodzić do egzaminu na licencję...
Jest też chyba takie wymaganie, że klub raz na parę lat musi wysłać jakiegoś zawodnika na licencje. Ile to jest lat? Nie będziemy mieć z tym problemu??
Zgadza sie był dokładnie nazywał się Sylwester Niedziela i nie powiem zapowiadal sie na gwiazde swiatowego formatu, czynił szybkie postępy, myślę, że byłby bardziej obiecującym zawodnikiem niż Klimek. Niestety na chwilę przed licencją odniósł bardzo poważna kontuzję po której nie wrócił do pełnej sprawności fizycznej i w chwili obecnej nie ma mowy o powrocie do sportu.
- MikeMistrz
- Senior
wienio57 pisze:Te moje ,,glupoty,, wynikaja z glebszego i szerszego rozeznania sytuacji.Wybacz-nie obraz sie. Dawid wyraznie powiedzial;Liga jest mniej wazna,wazne jest duzo jazdy a tej jazdy nie bedzie tylko w Anglii szukal ale i w Polandii.Ty myslisz i taki naiwny jestes , ze Pan W. robi to bo kocha zuzelek? hahaha. Wybory!!! kochany-to jest cel dalekosiezny. Tak czy siak decydujace znaczenie ma kasa i jak Dawid dostanie dobrze za pkt w Lublinku to bedzie u nas smigal.Inne czynniki tez maja wplyw-nie bede ich juz wymienial.Tez sie ciesze , ze bedzie zuzelek i licze na to , ze bedzie tez Dawidek.Jeszcze raz Ci pisze, ze On chce w Jozefowie gwarancji startow ale tez czeka czy przyjdzie do nich Kylmakorpi ,czy Dryml i na jakich warunkach.Kto bedzie treneiro tez ma duzy wplyw.Bez gwarancji startow Dawid nie bedzie jezdzil w Rzeszowie.pozdrawiam serdecznie.
Oświeć mnie co to za głębsze rozeznanie sytuacji? Nie obrażam się, bo mnie rozśmieszasz, ale za bardzo zaśmiecasz forum. A Dawid może spokojnie się zmieścić w składzie w Rzeszowie to raz. Po drugie powiedział, że czuje się na siłach, żeby walczyć w Gdańsku o 1 skład, więc chyba ma nieco wyższe ambicje niż 2 liga. A co do Pana W. nie zrozumiałeś mnie, mam gdzieś dlaczego to robi. Jest żużel i mi to wystarczy. Ah i w Gdańsku też nie będzie miał gwarancji startów, a jednak rozpatruje poważnie ich ofertę.
PS. Na 98,12357842 % Staszek w Lublinie. Dowiedziałem się tego z pewnych na 42,234672 % źródeł
MLSpeedy pisze:Mam dziwne wrazenie, ze wszyscy na tym forum wierza tylko Harremu. Nic do p. Siwka nie mam i po mimo, ze pisalem pare dni temu, ze Harry nie jest naszym zbawicielem (dalej tak uwazam i uwazal bede zawsze) to szanuje go za to co zrobil i dalej robi (wprowadzenie nas do 1 ligi, potem niezly wynik no i teraz pomaga nowej wladzy). Ale jak tylko ktos inny cos napisze to odrazu jest obraznie go i wysmiewanie. Tak naprawde nigdy nie wiemy kto siedzi przy klawiaturze pod danym nickiem (oprocz osob np. z bylego FK, ktore sie znaja i utrzymuja ze soba staly kontakt). Panowie, szanujmy sie nawzajem
O przepraszam sa osoby, ktore z FK nie mialy nic wspolnego a nie ukrywaja swojej tozsamosci. Zasadniczo jesli chodzi o starych forumowiczow wiadomo [mniej wiecej] kto jest kto.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
wienio57 pisze:Dwie osemki to szczesliwy uklad-nie wiecie tego?
88, czyli Heil Hitler? Szczęścia bym tu nie szukał raczej ;]