Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
WTS Sparta Wrocław
5 min
Mamy dla Was dwie wiadomości. Dobrą i złą…
Dobra jest taka, że Dan Bewley odzyskał skradziony rower
Zła jest taka, że dziś go przetestował i... miał upadek, którego konsekwencją jest złamana łopatka
leże...
5 min
Mamy dla Was dwie wiadomości. Dobrą i złą…
Dobra jest taka, że Dan Bewley odzyskał skradziony rower
Zła jest taka, że dziś go przetestował i... miał upadek, którego konsekwencją jest złamana łopatka
leże...
Za niego z/z nie mają. Będzie siedział w domu, przynajmniej covida nie zlapie
I cyk gościa można brać
Za Bewleya nie mogą brać dodatkowego gościa. Zresztą, nawet gdyby się zaraził to chyba by nie mogli, bo nie miał jednej z 5 najwyższych srednich
https://speedwayekstraliga.pl/zasady-fu ... stralidze/
papi pisze:Za Bewleya nie mogą brać dodatkowego gościa. Zresztą, nawet gdyby się zaraził to chyba by nie mogli, bo nie miał jednej z 5 najwyższych srednich
Weź podrzuć tego linka do Rusko, bo chłop ma spuchniętą głowę od myślenia kogo by tu wyhaczyć :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dawno nie widziałem czegoś równie żałosnego.
Błagam, niech ROW spuści w końcu tych wiochmenów z ligi...
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja rozumiem że są różne gusta... ale jakim cudem dorośli, poważni ludzie wzięli udział w czymś takim i na dodatek zgodzili się na publikację tego w internecie? Grzyb się rozkręca i niedługo Nawrocki przy nim będzie wyglądał na całkiem poważnego i przewidywalnego człowieka.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
I jeszcze ta muzyka z Piłkarskiego Pokera
Jak można motyw z przyzwoitego filmu używać do takich produkcji, cytując klasyka - to profanacja, policzek w twarz dla całej ekipy. Powinni dać jakieś disco polo, bo do tego Grzyba to pasuje idealnie. Irek Nawrocki ma godnego przeciwnika.
Jak ktoś zrozumiał, co autor miał na myśli to niech się podzieli.
Ge(L)o pisze:Jak ktoś zrozumiał, co autor miał na myśli to niech się podzieli.
Trzeci raz oglądam i nadal nie widzę jakiegokolwiek przesłania.
Piłkarski poker i wrzucenie filmu świeżo po decyzji KOL sugerują, że ktoś coś ustawia. Może Chomski i reszta to ci uczciwi i chcą wyprowadzić klub na szczyt mimo skorumpowanego układu przeciw nim?
Bez względu na to, co chcieli przekazać, szorują po dnie...
Bez względu na to, co chcieli przekazać, szorują po dnie...
Na forum Stali piszą, że to podobno był prezent na urodziny dla Grzyba.
Ale nic z tego nie rozumiem i tak. Na początku się zastanawiałem głównie kto to te Pyroki, bo RÓW to łatwo się domyślić, ale skojarzyłem, że przecież oni się śmieją z Unii Leszno. Trochę niesmaczne jednak.
Nie rozumiem całkowicie intencji tego filmu.
Ale nic z tego nie rozumiem i tak. Na początku się zastanawiałem głównie kto to te Pyroki, bo RÓW to łatwo się domyślić, ale skojarzyłem, że przecież oni się śmieją z Unii Leszno. Trochę niesmaczne jednak.
Nie rozumiem całkowicie intencji tego filmu.
Da się to odzobaczyć? To jest "poczucie humoru" na poziomie kartofla (nie ujmując nic pyrokom). Jeśli prezes ekstraligowego klubu bierze w czymś takim udział, a wtóruje mu menedżer drużyny to tylko pogratulować. Ciężko wymyślić gorszego gniota.
Stado kretynów.
Stado kretynów.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Ten film jest kwintesencją tego co się dzieje w Stali. Jest głupkowaty, idiotyczny i na niskim poziomie a jedyne co można o nim powiedzieć to, że jakby przyznawano nagrodę Darwina w dziedzinie public relations to byłby mocnym kandydatem do pierwszego miejsca.
Powiem krótko. Sponsorzy się na pewno ucieszą.
Powiem krótko. Sponsorzy się na pewno ucieszą.
Nie wiedziałem że można się do takiego poziomu zniżyć. To ma być profesjonalny klub?
Bardzo szkoda Bartosza Zmarzlika, że swoim nazwiskiem i pozycją sportową firmuje taką akcję. Powinien się oddalić z klubu, najlepiej jak najdalej na wschód :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
No właśnie. Mam nadzieję ostatni sezon. A Bartuś już powinien wygooglać trasę przez A2
Samego filmiku szkoda komentować, bo nawet jeśli było to w formie żartu na urodziny prezesa, to wyszło po prostu żałośnie.
Odnośnie Zmarzlika. Powiem coś kontrowersyjnego, ale nie mam 100% przekonania czy to jest aż tak rewelacyjny pomysł. Oczywiście wartości sportowej i marketingowej Bartka nawet nie śmiem podważać. Ale mam obawy, czy Ziółkowski z Kuciapą byliby w stanie ogarnąć chemie i atmosferę w zespole. Zmarzlik to jest mega gwiazda w okół której wszystko się w Stali kręci. Nie wiem, czy on sam domaga się takich warunków, czy po prostu w Gorzowie tak na niego dmuchają z obawy przed jego odejściem, ale mówi się, ze tegoroczne kwasy to w dużej części pokłosie właśnie tego, jak Zmarzlik jest traktowany i reszcie się to niekoniecznie podoba. Jakiś ogarnięty trenejro pewnie dałby sobie z tym radę, ale co do naszych obecnych mam wątpliwości.
Teza może i mocno naciągana, ale jakies ryzyko zawsze jest.
Odnośnie Zmarzlika. Powiem coś kontrowersyjnego, ale nie mam 100% przekonania czy to jest aż tak rewelacyjny pomysł. Oczywiście wartości sportowej i marketingowej Bartka nawet nie śmiem podważać. Ale mam obawy, czy Ziółkowski z Kuciapą byliby w stanie ogarnąć chemie i atmosferę w zespole. Zmarzlik to jest mega gwiazda w okół której wszystko się w Stali kręci. Nie wiem, czy on sam domaga się takich warunków, czy po prostu w Gorzowie tak na niego dmuchają z obawy przed jego odejściem, ale mówi się, ze tegoroczne kwasy to w dużej części pokłosie właśnie tego, jak Zmarzlik jest traktowany i reszcie się to niekoniecznie podoba. Jakiś ogarnięty trenejro pewnie dałby sobie z tym radę, ale co do naszych obecnych mam wątpliwości.
Teza może i mocno naciągana, ale jakies ryzyko zawsze jest.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mając możliwość zakontraktowania Zmarzlika nikt nie będzie się nad takimi pierdołami jak atmosfera w zespole zastanawiał. To jest okazja jedna na milion. Zresztą Kępa już pokazał, że nie myśli takimi kategoriami biorąc Hampela.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I to jest właśnie błąd, który bardzo często popełniają budujący dream teamy. Płacą za nazwiska nie przejmując się tym, w jaki sposób wkomponują się one w drużynę. A potem jest zdziwienie, że team składający się z samych mistrzów świata i okolic nie łapie się na pudło. Tak właśnie zrobili w Grudziądzu (zachowując proporcje). Popatrzyli na nazwiska i statystyki i uznali, że 2.0 Pedersena jest fajniejsze niż 1.6 Lindbaecka. No ale nie pykło i wcale mnie to nie dziwi.
A takie Leszno ma w składzie jednego uczestnika SGP i leje całą ligę od 3 lat z uśmiechem na ustach
Nie zrozum mnie źle, ja akurat Bartka lubię i nie mam nic przeciwko, żeby go oglądać w kevlarze Motoru. Ale chciałbym, żeby ten transfer (o ile w ogóle jest na to jakakolwiek szansa) był zrobiony z głową, a nie właśnie na zasadzie: "jeb***c wszystko, wyciągamy walizke kasy i bierzemy Zmarzlika".
A takie Leszno ma w składzie jednego uczestnika SGP i leje całą ligę od 3 lat z uśmiechem na ustach
Nie zrozum mnie źle, ja akurat Bartka lubię i nie mam nic przeciwko, żeby go oglądać w kevlarze Motoru. Ale chciałbym, żeby ten transfer (o ile w ogóle jest na to jakakolwiek szansa) był zrobiony z głową, a nie właśnie na zasadzie: "jeb***c wszystko, wyciągamy walizke kasy i bierzemy Zmarzlika".
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2020, o 11:45 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- tezetomaniak
- Trener
A taka "zgoda" była ze Stalą Gorzów. Wystarczyło, że jest iskierka na wyciągnięcie Zmarzlika i Stal Gorzów to nie jest polski klub 
tezetomaniak pisze:A taka "zgoda" była ze Stalą Gorzów. Wystarczyło, że jest iskierka na wyciągnięcie Zmarzlika i Stal Gorzów to nie jest polski klub
E tam. Przecież wiesz, że to nie o to chodzi.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Wydaje mi się że w Grudziądzu większym problemem jest postawa Buczkowskiego i Pawlickiego, a nie to czy ktoś lubi Pedersena i jak jeździ on para. W zeszłym roku Falubaz z Nickim był groźny dla każdego, nawet mimo konfliktów, a jak było w PO bez Dunczyka to chyba pamiętamy
ravajas pisze:tezetomaniak pisze:A taka "zgoda" była ze Stalą Gorzów. Wystarczyło, że jest iskierka na wyciągnięcie Zmarzlika i Stal Gorzów to nie jest polski klub
E tam. Przecież wiesz, że to nie o to chodzi.
Wie doskonale.
Ja na przykład chciałbym spadku Gorzowa z trzech powodów:
- degradacja prezesa, irytującego cwaniaczka, taka blacha w czoło dla niego,
- kolejny powiew świeżości dla tej skamieniałej ligi, z której głównie beniaminkowie spadają, nasz przykład pokazał jak bardzo było to potrzebne dla ligi i dla samej kolejnej ekipy w Ekstralidze,
- lampka ostrzegawcza dla reszty drużyn - halo, drugi sezon z rzędu beniaminek się utrzymuje.
Za Bartkiem nie przepadam, złożyło się na to wiele sytuacji torowych i okołotorowych w czasie jego kariery. Trudniej by mi było oklaskiwać Zmarzlika niż nawet Zagara, dlatego nie chciałbym go w Motorze.