Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Madsenowi cos w w glowie poprzestawialo. Ciagle ma o cos pretensje.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Madsen przed chwilą wykonał w stosunku do Thomsena ten sam gest co do Holdera.
Dla mnie to "pistolet".
Dla mnie to "pistolet".
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Oglądanie Thomsena to czysta przyjemność
KrzyczącyK1b1c pisze:No Mikkel pokazuje, że jest jednak bardzo topowym zawodnikiem. Wbrew temu, co niektórzy wieszczyli, że pojedzie słaby sezon.
To były pobożne życzenia, żeby się somsiadowi Passat zepsuł...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Najbardziej ekscytujący zawodnik na świecie aktualnie.
Zmarzlik też tak potrafi, ale jednak częściej od Thomsena prowadzi po prostu od startu do mety.
A Madsen zachowuje się jak naćpany bachor. A to pokazuje gest strzelania do Holdera, a to cieszy się jak głupek po przegranym meczu, a teraz klepie się po dupie po biegu. Ktoś wie o co tu chodzi? Może jakiś specjalista od głowy jest tu potrzebny?
Zmarzlik też tak potrafi, ale jednak częściej od Thomsena prowadzi po prostu od startu do mety.
A Madsen zachowuje się jak naćpany bachor. A to pokazuje gest strzelania do Holdera, a to cieszy się jak głupek po przegranym meczu, a teraz klepie się po dupie po biegu. Ktoś wie o co tu chodzi? Może jakiś specjalista od głowy jest tu potrzebny?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Madsen to jednak „burak” .. udowadnia to po raz kolejny. Czekam, aż ktoś temu „kozakowi” wsadzi ten palec … tam gdzie powinien. I to klepanie po tyłku - jakieś knajackie zwyczaje.. wprowadza „nową jakość”…
Nie jestem za tym, żeby karać nie wiadomo za co.
Ale takie chamskie gesty powinny być napiętnowane.
Ale takie chamskie gesty powinny być napiętnowane.
Ja w ogóle nie jestem za karaniem za takie gesty.
Niech pokazuje co chce, sam sobie wystawia świadectwo.
Niech pokazuje co chce, sam sobie wystawia świadectwo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Vacul tez na Kowalskim jezdzi?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Krasnal głupek bo sam z Thomsenem mocniej pojechał niż Thomsen z nim.
Michelsen dziś chyba na komplet idzie chociaż łatwe biegi miał do tej pory
Na wejściu w drugi łuk zacząłem się zastanawiać kiedy Woźniak wpuści Madsena pod łokieć i tylko okrążenie wytrzymał :/
Michelsen dziś chyba na komplet idzie chociaż łatwe biegi miał do tej pory
Na wejściu w drugi łuk zacząłem się zastanawiać kiedy Woźniak wpuści Madsena pod łokieć i tylko okrążenie wytrzymał :/
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2023, o 21:33 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Woźniak, który cale zycie przy kredzie jezdzi (15 bieg z GKMem to wyjątek), akurat w biegu z Madsenem idzie na szeroką :D
Nie mam pojecia o co chodzi z tym Madsenem, ze zawodnicy w biegach z nim głupieja
Nie mam pojecia o co chodzi z tym Madsenem, ze zawodnicy w biegach z nim głupieja
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
ale już paluchami Madsen nie machał jak go Thomsen pogonił, ponieśli i wilka. Dziwny typ.
szacun Thomsen, lata jak... Madsen?? ;)
szacun Thomsen, lata jak... Madsen?? ;)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2023, o 21:37 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pierd***e :D Kiedy jedziemy ze Stala? Chce zobaczyc Zmarzlik vs Thomsen :D
Ja poproszę Thomsena zamiast Vaculika ;) Thomsen nie z kwietnia ? ;)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2023, o 21:39 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
Flagg pisze:Ja pierd***e :D Kiedy jedziemy ze Stala? Chce zobaczyc Zmarzlik vs Thomsen :D
Za tydzień ?
Flagg pisze:Ja pierd***e :D Kiedy jedziemy ze Stala? Chce zobaczyc Zmarzlik vs Thomsen :D
u nas na torze mniej miejsca i w Gorzowie niewiele, może nie być takich fajerwerków ;) Ale chyba w końcu odtworzyli tor w Czewie z dawnych lat, ładnie latają
Tor serio mega przygotowany.
Thomson kozak... wrażenie z jego jazdy jest mega
Thomson kozak... wrażenie z jego jazdy jest mega
Flagg pisze:Vacul tez na Kowalskim jezdzi?
Jacek Rempała z tego co kojarzę
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Woryna zdaje się puchnąć. Też macie takie wrażenie? Ta kontuzja jeszcze chyba nie odpuściła.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Juz w drugim starcie momentami nim rzucało, jakby puszczał kierownice
Kiedyś już jechał z niezaleczoną kontuzją...
Miśkowiak robi jednak różnicę.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
To znaczy że jesteśmy bardzo mocni...
Drabik robi różnicę …. Z niektórymi może być ciekawa rozmowa po rewanżu u nas. Jakoś z kuchni z Motorem nie wyglądało, że jest poza drużyną. Nawet z Thomsenem mimo przegranej wyglądał dobrze. Jeszcze kilka osób tu może się wstydzić swoich postów…