Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Matej pocisnął :)
Czym się kierował Wrocław oddając Curzytka na rzecz Panicza ? Wiem że to nie ta liga ale Panicz prezentuje się pokracznie.
A w Rybniku po staremu - "BURAK" za sterami i kwas na całą Polskę.
Druga liga dla Rybnika
Druga liga dla Rybnika
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Na pocieszenie w ten smutny po wczorajszym odwołaniu domowego meczu poranek, wrzucę Wam kolejną kreację koleżanki Anity z wczorajszej zapowiedzi kolejki z FB Eleven.
No jak ona śmiała ponownie zapomnieć założyć sukienki/spódnicy "cytując klasyka"...

No jak ona śmiała ponownie zapomnieć założyć sukienki/spódnicy "cytując klasyka"...

Heh - kto by słuchał co ona ma do powiedzenia?
Saint pisze:Czym się kierował Wrocław oddając Curzytka na rzecz Panicza ? Wiem że to nie ta liga ale Panicz prezentuje się pokracznie.
Nie no Curzytek był jednym z absolutnie najgorszych zawodników całej ligi w zeszłym sezonie. Chłop robił punkty głównie na trupach. Decyzja nie jest specjalnie dziwna. Widac uznali, że dalsze inwestowanie hajsu w niego nie ma wiekszego sensu. On wykręcił w biegach młodzieżowych średnią, UWAGA!, 0.600!
Wczorajszy występ Kurtza to jakieś kuriozum. Gość na 6 biegów raz skasował rywala, a trzy razy ścigał się głównie z kolegą z pary, a nie rywalami :D
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2023, o 08:20 przez Flagg, łącznie zmieniany 2 razy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja mam wrażenie, że Rybnik stał się klubem, gdzie idzie się na zesłanie, bo żadnej innej oferty nie było. Taki tam sezon na odjechanie i zapomnienie. Zero zaangażowania ze strony zawodników.
I zapewne wiele wspólnego ma z tym osoba prezesa. Alfa i omega z wężem w kieszeni.
I zapewne wiele wspólnego ma z tym osoba prezesa. Alfa i omega z wężem w kieszeni.
Gelo pisze:Heh - kto by słuchał co ona ma do powiedzenia?
:D
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Cooper pisze:Chodziło o to że Anita w magazynie Eleven niepotrzebna i na siłę :)
Proponuję obejrzeć ostatni odcinek Kolegium Żużlowego i zwrócić uwagę na wszystkie pytania do Pani Julii i jej odpowiedzi :) Anita wypada na tym tle moim zdaniem nie najgorzej.
Jeszcze co do karambolu w Rybniku. To jasne, że odpowiada za niego Trofimow, ale chyba trudno przypisać mu winę. Początkowo zwracał na to uwagę Cegielski (później jakby przestał), ale wyraźnie widać, że na końcu prostej Wiktor wjechał w tak przyczepne miejsce, że motocykl dostał strasznego szwungu. Jeźdźca przesunęło w kierunku tyłu i aby utrzymać się na motocyklu musiał wyprostować ręce - a to uniemożliwiło mu zamknięcie gazu. Moim zdaniem głównym winowajcą jest więc niebezpieczny tor.
Nawiasem mówiąc, ten motocykl wystrzelony na kilka (kilkanaście?!) metrów w górę... Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby to był pierwszy łuk, z trybuną tuż za torem, jak u nas.
Nawiasem mówiąc, ten motocykl wystrzelony na kilka (kilkanaście?!) metrów w górę... Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby to był pierwszy łuk, z trybuną tuż za torem, jak u nas.
Kiedyś fruwający motocykl Woffindena zniszczył kilka krzesełek na stadionie w Toruniu. W tym przypadku kiepska frekwencja na MotoArenie okazała się zbawienna, nikt nie zginął. W Lublinie było znacznie bezpieczniej dekadę temu, gdy trybuny były odgrodzone od toru kratami rodem z zoo.
Co do Trofimowa - pełna zgoda. Nie opanował motocykla na niejednorodnym torze, złamał rękę i dostał jeszcze żółtą kartkę od sędziego. Karę finansową powinni mu wlepić na dokładkę.
Co do Trofimowa - pełna zgoda. Nie opanował motocykla na niejednorodnym torze, złamał rękę i dostał jeszcze żółtą kartkę od sędziego. Karę finansową powinni mu wlepić na dokładkę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Wracając do tematu to dziś na otwarcie łez spowodowanym odwołaniem naszego meczu pozostaje nam obejrzeć starcie Częstochowy z Gorzowem.
Podobno zapadła decyzja że Kacper Woryna dziś wystąpi w tym meczu.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Rusek pisze:Wracając do tematu to dziś na otwarcie łez spowodowanym odwołaniem naszego meczu pozostaje nam obejrzeć starcie Częstochowy z Gorzowem.
Do godziny 20:00 hehe
Rusek pisze:Wracając do tematu to dziś na otwarcie łez spowodowanym odwołaniem naszego meczu pozostaje nam obejrzeć starcie Częstochowy z Gorzowem.
Ciekawe, czy Woryna o tym wie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Torsen pisze:Początkowo zwracał na to uwagę Cegielski (później jakby przestał), ale wyraźnie widać, że na końcu prostej Wiktor wjechał w tak przyczepne miejsce, że motocykl dostał strasznego szwungu.
A kim był współprowadzący studio? Na samym początku jak obwieścił że Motor nie jedzie z powodu nieprzygotowanego toru to mało się nie zes$%# z podniety, ehhh ta antypatia dla Lubelskiego Żużelka...
mundzio pisze:Torsen pisze:Początkowo zwracał na to uwagę Cegielski (później jakby przestał), ale wyraźnie widać, że na końcu prostej Wiktor wjechał w tak przyczepne miejsce, że motocykl dostał strasznego szwungu.
A kim był współprowadzący studio? Na samym początku jak obwieścił że Motor nie jedzie z powodu nieprzygotowanego toru to mało się nie zes$%# z podniety, ehhh ta antypatia dla Lubelskiego Żużelka...
To juz chyba fobia troche, zupełnie inaczej to odebrałem.
Może uda się Stali sprawić niespodziankę? Po cichu na to liczę ale będzie ciężko.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Może uda się Stali sprawić niespodziankę? Po cichu na to liczę ale będzie ciężko.
Oj nie wydaję mi się. Jak dla mnie Stal jedzie słabo.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Flagg pisze:Rusek pisze:Wracając do tematu to dziś na otwarcie łez spowodowanym odwołaniem naszego meczu pozostaje nam obejrzeć starcie Częstochowy z Gorzowem.
Ciekawe, czy Woryna o tym wie
Czekam z niecierpliwością na info po próbie toru, że jednak nie pojedzie. Czuję to w kościach
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja jestem lekko rozdarty. Z jednej strony zwyciestwo Gorzowa wprowadziłoby lekkie "urozmaicenie" w lidze. Gorzów 4 pkt, Włókniarz 1 pkt i to po dwóch meczach u siebie. Oczywiście prędzej czy później Czewa i tak się ogarnie i do PO wejdzie, ale "coś" by się przynajmniej działo.
Z drugiej strony, Włókniarz mi w żaden sposób nie wadzi, a Gorzowa nie lubię. Co ciekawe, do 2019 roku, to Stal była moją ulubioną drużyną w Elidze i zawsze im kibicowałem. Teraz są na przeciwległym biegunie :D
Z drugiej strony, Włókniarz mi w żaden sposób nie wadzi, a Gorzowa nie lubię. Co ciekawe, do 2019 roku, to Stal była moją ulubioną drużyną w Elidze i zawsze im kibicowałem. Teraz są na przeciwległym biegunie :D
Ja kiedyś kibicowałem Czewie i Gorzowowi ale takie typy jak: Komarnicki, Grzyb, Chomski czy Synowiec i cześć kibiców mnie szybko wyleczyły z kibicowaniu Stali.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dość szybko upada mit genialnych młodych z Częstochowy
Świącik to taki papierowy prezes się robi, niby buduje potęge, ale wyniku z tego nie ma, coś jak Zdunek a później Witek. Wszyscy mocno medialni ale bez sukcesów.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No Mikkel pokazuje, że jest jednak bardzo topowym zawodnikiem. Wbrew temu, co niektórzy wieszczyli, że pojedzie słaby sezon.
ALe Thomsen jest kozakiem na początku sezonu