Dragon_Juventino pisze:Właśnie miałem wklejać. Będzie ciekawie... Wilkom udało się coś, co co nie udało się nam po awansie.
Nam się udało Griszę wtedy przekonać :)
Dragon_Juventino pisze:Właśnie miałem wklejać. Będzie ciekawie... Wilkom udało się coś, co co nie udało się nam po awansie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Cooper pisze:Dragon_Juventino pisze:Właśnie miałem wklejać. Będzie ciekawie... Wilkom udało się coś, co co nie udało się nam po awansie.
Nam się udało Griszę wtedy przekonać :)

Kargolo pisze:Wilkom udało się zdobyć nienawiść środowiska jeszcze przed pierwszym wyjazdem na tor. Nam na tym etapie wszyscy współczuli
Jeśli chodzi o Milika, to może on być zastąpiony Matejem Zagarem. Słoweniec w jednym z klubów, z którym negocjował, już przekazał, że dziękuje za ofertę, bo idzie do Wilków. Być może temat został już więc nawet zamknięty.
Saeyl pisze:Jeśli chodzi o Milika, to może on być zastąpiony Matejem Zagarem. Słoweniec w jednym z klubów, z którym negocjował, już przekazał, że dziękuje za ofertę, bo idzie do Wilków. Być może temat został już więc nawet zamknięty.
Źródło Ostafy
No ładnie, ładnie. W Grudziądzu i Lesznie robi się ciepło.
Doyle, Lebedevs, Zagar, Świdnicki, Kasprzak, Świercz, Sadurski
Flagg pisze:Leszno ponoć chce iść w Zengotę.
Kołodziej, Smektała, Lidsey, Zengota, ?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Flagg pisze:A w lipcu były narzekania, że okienko transferowe już się skończyło ;)
Sebekmotor pisze:Myślę, że do tego czasu Unia Europejska przestanie istnieć. Wątpię, by europejskie państwa chciały żeby Niemcy wzięły odpowiedzialność za Europę. Także jest nadzieja, że jednak żużel przetrwa