Żużel w TV
Re: Żużel w TV
I nie w sytuacji gdy chłopaki nie prężą naoliwionych bicepsów i torsów w studiu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
InDorka pisze:I nie w sytuacji gdy chłopaki nie prężą naoliwionych bicepsów i torsów w studiu.
Loras w takiej konwencji mmm, sexy :D
Ae seriously, co ma program do tego? To nie meczet, że jest obowiązek zasłaniać nogi. Taki ma styl ubierania. Nie pokazuje jakiś części intymnych czy bielizny, nie łamie jakiegoś tabu, ani dress code'u. A jeśli kogoś tym gorszy, to problemem raczej nie jest jej ubiór, a osoba zgorszona.
Natomiast to, co wnosi merytorycznie do programu, to inna bajka. Przy obstawie jaką ma Eleven (Korościel, Kuźbicki, Musiał, Markowski, czy nawet Lorek + gość) jej obecność tam jest zbędna. Ewentualnie niech jej wydzielą jakiś segment, gdzie będzie prezentować czy to jakiś krótki reportaż, czy co innego i luz.
Natomiast to, co wnosi merytorycznie do programu, to inna bajka. Przy obstawie jaką ma Eleven (Korościel, Kuźbicki, Musiał, Markowski, czy nawet Lorek + gość) jej obecność tam jest zbędna. Ewentualnie niech jej wydzielą jakiś segment, gdzie będzie prezentować czy to jakiś krótki reportaż, czy co innego i luz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- tezetomaniak
- Trener
Skoro tak reklamujecie, to gdzie można obejrzeć powtórkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze ceniłam ją za elegancję. Spokojne kolory, bez ciapków, kwiatków i paseczków, dobre łączenia kolorów.
Elegancja to też dobór odpowiedniego ubrania do okazji. To co jest ok na imprezie, nie sprawdzi się w publicznych wystąpieniach w realiach studia tv.
Problem w tym, że nie ma wiele do powiedzenia, a czymś trzeba usprawiedliwić swoją obecność, więc wymyśliła nogi.
Panowie…nie macie gdzie oglądać nóg
Magazyn bez nóg traci na wartości ?
Powtarzam, dlaczego chłopaki nie kokietują? Bo nie muszą. Kropka
Elegancja to też dobór odpowiedniego ubrania do okazji. To co jest ok na imprezie, nie sprawdzi się w publicznych wystąpieniach w realiach studia tv.
Problem w tym, że nie ma wiele do powiedzenia, a czymś trzeba usprawiedliwić swoją obecność, więc wymyśliła nogi.
Panowie…nie macie gdzie oglądać nóg
Magazyn bez nóg traci na wartości ?
Powtarzam, dlaczego chłopaki nie kokietują? Bo nie muszą. Kropka
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
To w takim razie, co zrobimy z dopro... podprowadzającymi? Przecież nie tylko nogi, ale i ładne buzie i biusty i wyeksponowane pośladki jest gdzie oglądać :)
No mogę zawsze pójść do jakieś instytucji, urzędu, banku czy biura pierwszego lepszego korpo. Strój noszony przez Anitę jest w takich miejscach na porządku dziennymInDorka pisze:Panowie…nie macie gdzie oglądać nóg
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
podprowadzajace w zuzlu sa absolutnie zbedne moim zdaniem, chociaz nie zdziwilbym sie gdyby byly obowiazkowe, bo ekstraliga lubi sie bzdurami zajmowac
duzo fajniejszym (i innowacyjnym) rozwiazaniem bylyby 'podswietlane' pola startowe, fajnie by to wygladalo wieczorem i pewnie jest do ogarniecie przy pomocy jakichs swiatel/laserow/whatever umieszczonych na budzie
duzo fajniejszym (i innowacyjnym) rozwiazaniem bylyby 'podswietlane' pola startowe, fajnie by to wygladalo wieczorem i pewnie jest do ogarniecie przy pomocy jakichs swiatel/laserow/whatever umieszczonych na budzie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Z czesci sportow motorowych hostessy jako kwiatek do kozucha znikaja. Znikna niebawem i z zuzla.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
grzesieck pisze:podprowadzajace w zuzlu sa absolutnie zbedne moim zdaniem, chociaz nie zdziwilbym sie gdyby byly obowiazkowe, bo ekstraliga lubi sie bzdurami zajmowac
Te monsters girls na SGP robią wyjątkowo tanie wrażenie. Szczególnie że w turniejach indywidualnych, przy przypisaniu kasku do pola startowego, ich obecność na torze jest zupełnie bezsensowna.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ojtam ojtam :)
Podprowadzające pełnią funkcję nośników reklamowych. Ich tyłki i biusty prezentują loga sponsorów. Ot, cała tajemnica.
I czasem robią to nie najgorzej. I dopiero teraz to jest cała tajemnica.
InDorka pisze:Mam identyczne zdanie co do Anity. Nie pasuje do wesołych chłopaków.
Zdecydowanie robi za paprotkę, umie odpowiedzieć tylko na pytanie o GKM i co tam słychać prywatnie u Przyjemskiego.
Siedzi drętwa, spięta i pilnuje żeby nie wydało się, że zapomniała założyć spódnicę. Nie mam nic przeciwko takim stylizacjom, ale nie w takim programie.Wczoraj było za chłodno na gole nogi …albo się opamiętała.
Specjalnie obejrzałem jeszcze raz program … bo nie byłem pewien. Anita była w spodniach więc nie bardzo kumam o co ta afera o stroj… żeby dojrzeć jej gołe nogi trzeba by mieć rentgen w oczach albo troszke złej woli …;)
I to jest świet(l)ny pomysł! Mógłby to być np hologram zawodnika wyświetlony na odpowiadającym polu startowym. Jeśli nie jest to zabronione, i przeczyta to ktoś z Klubu, to Motor ma szansę wytyczyć kolejny pionierski szlak.grzesieck pisze:duzo fajniejszym (i innowacyjnym) rozwiazaniem bylyby 'podswietlane' pola startowe, fajnie by to wygladalo wieczorem i pewnie jest do ogarniecie przy pomocy jakichs swiatel/laserow/whatever umieszczonych na budzie
Brawo. Gratuluję pomysłowości :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Saint pisze:InDorka pisze:Mam identyczne zdanie co do Anity. Nie pasuje do wesołych chłopaków.
Zdecydowanie robi za paprotkę, umie odpowiedzieć tylko na pytanie o GKM i co tam słychać prywatnie u Przyjemskiego.
Siedzi drętwa, spięta i pilnuje żeby nie wydało się, że zapomniała założyć spódnicę. Nie mam nic przeciwko takim stylizacjom, ale nie w takim programie.Wczoraj było za chłodno na gole nogi …albo się opamiętała.
Specjalnie obejrzałem jeszcze raz program … bo nie byłem pewien. Anita była w spodniach więc nie bardzo kumam o co ta afera o stroj… żeby dojrzeć jej gołe nogi trzeba by mieć rentgen w oczach albo troszke złej woli …;)
Przeczytaj jeszcze raz.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Anita jeszcze sezon temu co nie dopowiedziała to do wyglądała a teraz chyba za dużo poprawiania
Podsumowując to maskotka jest , już wolałbym tam Olkowicza
Podsumowując to maskotka jest , już wolałbym tam Olkowicza
Raczejj pisze:Saint pisze:InDorka pisze:Mam identyczne zdanie co do Anity. Nie pasuje do wesołych chłopaków.
Przeczytaj jeszcze raz.
Zwracam honor:)
Mnie przed chwilą rozwaliło pytanie do Oskara … „Czy żelki mu pomogły jakoś ścigać Krakowiaka …?” To sie nie dzieje na prawde;)
Raczejj pisze:
Przeczytaj jeszcze raz.
Ale w niedziele tez była w spodniach, wiec dalej nie wiadomo do czego koleżance Indorce „gul” skacze :?
Ten Jasiński jest normalny? Robi świece, wpina drugiego w bande i dziwi się, że jest wykluczony? :D
Flagg pisze:Ten Jasiński jest normalny? Robi świece, wpina drugiego w bande i dziwi się, że jest wykluczony? :D
w tym wypadku nie jest, pachniało gipsem
Flagg pisze:Ten Jasiński jest normalny? Robi świece, wpina drugiego w bande i dziwi się, że jest wykluczony? :D
Może uznał, że to nie jego wina, bo go pociągło ;)
Pludra oszukał przeznaczenie, mało brakowało a Jasiński wbiłby go w bandę jak gwoździa.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!