Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Żużel w TV

#15726 Postautor: RadeKas » 12 listopada 2022, o 16:50

Ja nie znam.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Sebekmotor
Kadrowicz

#15727 Postautor: Sebekmotor » 12 listopada 2022, o 16:57

Emil z Artiomem wracają, więc jak się powiedziało A to trzeba być konsekwentnym i wdrożyć bojkot w życie.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#15728 Postautor: Perez » 12 listopada 2022, o 20:03

Może i będzie bojkot o ile wojna do sezonu się nie skończy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

mema
Senior

#15729 Postautor: mema » 12 listopada 2022, o 20:42

Wystarczy że nie przydzielą mu komentowania spotkań Torunia i Wrocławia a dostanie więcej pierwszej ligi.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#15730 Postautor: Perez » 12 listopada 2022, o 21:44

RadeKas pisze:Ja nie znam.

https://youtu.be/qM1Nvc3S5k4
1:07:25
Od 54minuty wlatują pytania od kibiców akurat z Torunia.

Sebekmotor
Kadrowicz

#15731 Postautor: Sebekmotor » 12 listopada 2022, o 22:07

mema pisze:Wystarczy że nie przydzielą mu komentowania spotkań Torunia i Wrocławia a dostanie więcej pierwszej ligi.

Można i tak :)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#15732 Postautor: RadeKas » 12 listopada 2022, o 22:14

Perez pisze:

Dzięki. Moim zdaniem bardzo dobra odpowiedź Dryły.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#15733 Postautor: Hayden » 12 listopada 2022, o 22:51

Ale przecież jakim skończonym debilem i bezmózgiem trzeba być, żeby komuś wyjeżdżać z argumentem "a 8 lat temu o tym nie mówiłeś" :D
Motor mocny

Sebekmotor
Kadrowicz

#15734 Postautor: Sebekmotor » 12 listopada 2022, o 23:13

RadeKas pisze:
Perez pisze:

Dzięki. Moim zdaniem bardzo dobra odpowiedź Dryły.

Ten wypowiedź to jest zwykły żart :) noo yy kiedyś byłem debilem, a no yy dziś jestem super fajnym zuzlowym celebryta, noo rzecz jasna moralnie uroslem , (wiem co to cebularz) więc yyy dzis mnie oceniać to yyy no nie yyy stałem się dojrzały, następny telefon!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#15735 Postautor: RadeKas » 12 listopada 2022, o 23:54

Jeżeli tak tę wypowiedź widzisz to nic na to nie poradzę.
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#15736 Postautor: niespokojny » 13 listopada 2022, o 00:35

Czarek pisze:Jego komentarz miał wagę. Był cytowany i powoływano się na niego tłumacząc wykluczenie Rosjan. Niech teraz weźmie odpowiedzialność za swoje słowa.

Smieszny typ z Ciebie. Dopiero co broniles ruskich ze ich wyrzucono z pracy a teraz sam chcesz wyrzucac lubelaka za to ze powiedzial co o nich mysli. Smierdzi wiadomo kim. Za raczke z Sebikiem. Na marginesie zakaz startu dla dla Rosjan nie zostal zniesiony.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Ge(L)o
Trener

#15737 Postautor: Ge(L)o » 13 listopada 2022, o 09:10

niespokojny pisze:Na marginesie zakaz startu dla dla Rosjan nie zostal zniesiony.

Nie wiem, czy jeszcze to w internecie obowiązuje, ale kiedyś pisało się LOL.

Sebekmotor
Kadrowicz

#15738 Postautor: Sebekmotor » 13 listopada 2022, o 09:56

niespokojny pisze:
Czarek pisze:Jego komentarz miał wagę. Był cytowany i powoływano się na niego tłumacząc wykluczenie Rosjan. Niech teraz weźmie odpowiedzialność za swoje słowa.

Smieszny typ z Ciebie. Dopiero co broniles ruskich ze ich wyrzucono z pracy a teraz sam chcesz wyrzucac lubelaka za to ze powiedzial co o nich mysli. Smierdzi wiadomo kim. Za raczke z Sebikiem. Na marginesie zakaz startu dla dla Rosjan nie zostal zniesiony.

Pytanie czy nadal myśli to samo :) czy może skończy się radosnym oberkiem :)

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#15739 Postautor: Perez » 13 listopada 2022, o 10:59

Nie wiem czy myśli to samo ale masz odpowiedź na podobne pytanie w 1:06:50.

Sebekmotor
Kadrowicz

#15740 Postautor: Sebekmotor » 13 listopada 2022, o 11:21

To odejście Majewskiego z C+ nie będzie chyba ostatnim.

Czarek
Trener

#15741 Postautor: Czarek » 13 listopada 2022, o 13:02

niespokojny pisze:

Smieszny typ z Ciebie. Dopiero co broniles ruskich ze ich wyrzucono z pracy a teraz sam chcesz wyrzucac lubelaka za to ze powiedzial co o nich mysli.

Po pierwsze to nie chcę nikogo wyrzucać z pracy. Oczekuję jednak, że ktoś kto ma bardzo dużo do powiedzenia na temat żużla i moralności, absorbując tym opinię publiczną, zachowa się honorowo i przynajmniej w zgodzie swoimi deklaracjami. Po drugie taki z niego lubelak, że zaszczuł naszego zawodnika. Po trzecie: Wy potraficie w czasie wojny pochwalić się na facebooku, że przedłużyliście umowę ze sponsorem i dalej będziecie jeździć mercedesem. W drugim dniu nalotów! Tomasz Dryła przez kilka miesięcy rosyjskich nalotów udokumentował swoją "zwyczajną" aktywność licznymi tekstami, zdjęciami i nagraniami.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#15742 Postautor: InDorka » 13 listopada 2022, o 15:08

Ale jego komentarz tez mnie ostatnio irytuje. Nafaszerowany do granic tymi porownaniami i metaforami. Nie moze wypowiedziec slowa zeby go do czegos nie porownac. Przesadza

Dla mnie właśnie z tego powodu jest ciekawy, kolorowy, z wielką wyobraźńią.

T. Dryla jest typem gawędziarza z wielka wiedzą, ale w odróżnieniu od P. Olkowicza i T. Lorka gawędzi na temat.
Lubię jego porównania, które bardzo fajnie poruszają moją własną wyobraźnię, a i śmieszą nierzadko.
I tak.np:
...piękne rosyjskie czupiradło ( o Czugunowie)
...gdyby zsumować punkty rezerwowych to by weszli do finału
...bieg został wymachany na czerwono
...minuta ścigania nam została w tym roku
...działo się więcej niż wszystko
...to był piękny koncert, chociaź jedna struna pękła w finale (spadek Dudka z 1 na 4 miejsce)
...36 tys ludzi, a jakby nikt nie przyszedł ( o zawodach motocyklowych w Australii, nie żużlowych, że spada zainteresowanie)
...motory skaczą nad Dudkiem ( Grand Prix Malila 2019)
...Max Drabik takim szczurem dojechał do 15 metra
...fizyka musi go wynieść szerzej
...on to zrobi, nie wiem jak, ale zrobi i dziabnie trzykrotnego mistrza świata ( o Zmarzliku wyprzedzającym Woffindena)
...Aerofłot przeleciał obok British Airwais ( Artiom wyprzedził Tai'a - GP Lublin 2021)
...Jarkowi Hampelowi oczy wyszły przed okulary

Nie sposób zapamiętać wszystkiego, ale to są moje ulubione.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#15743 Postautor: kibicLBN » 13 listopada 2022, o 16:50

Czarek pisze: Po drugie taki z niego lubelak, że zaszczuł naszego zawodnika

A ja na przykład nigdy nie oklaskiwałem tego ,,naszego" zawodnika i cieszyłem się z jego wykluczenia, nawet jeśli nie było by za niego ZZ. Poczułem olbrzymią ulgę na myśl, że nikt nie użyje tego imienia i nazwiska w kontekście lubelskiej drużyny. I o tym, że ktoś o przyzwoitych umiejętnościach go zmieni marzyłem od momentu zapewnienia utrzymania w 2019r. I mam do tego prawo.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Czarek
Trener

#15744 Postautor: Czarek » 13 listopada 2022, o 18:21

kibicLBN pisze:
Czarek pisze: Po drugie taki z niego lubelak, że zaszczuł naszego zawodnika

A ja na przykład nigdy nie oklaskiwałem tego ,,naszego" zawodnika i cieszyłem się z jego wykluczenia, nawet jeśli nie było by za niego ZZ. Poczułem olbrzymią ulgę na myśl, że nikt nie użyje tego imienia i nazwiska w kontekście lubelskiej drużyny. I o tym, że ktoś o przyzwoitych umiejętnościach go zmieni marzyłem od momentu zapewnienia utrzymania w 2019r. I mam do tego prawo.

Tymczasem okazał się być najbardziej przyzwoitym z rosyjskich żużlowców startujących w Polsce.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Sebekmotor
Kadrowicz

#15745 Postautor: Sebekmotor » 13 listopada 2022, o 18:55

Też tak uważam.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#15746 Postautor: Kargolo » 13 listopada 2022, o 20:09

Po 7 odcinku "To jest żużel" stwierdzam, że sympatyczne te Paluchy :)

Nasuwa się też pytanie: czy łzawa historyjka Meyzego sprawi, że poziom sędziowania się poprawi czy panowie z wieżyczki będą jeszcze świętszymi krowami?
Pytanie oczywiście retoryczne.

Chciałoby się aby sędziowie ponosili za swoje błędy większe konsekwencje niż kolejka przerwy od sędziowania, ale prędzej wsadzą żużlowcom elektryczne silniki pod siodła niż ktoś te konsekwencje będzie wyciągał.

Oczywiście też uważam, że te żółwie łby, które życzyły mu śmierci czy próbowały zniszczyć drewniany biznes srogo przesadziły.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
Rusek
Zawodowiec

#15747 Postautor: Rusek » 13 listopada 2022, o 20:43

Hejt w sporcie jest bardzo duży. W zapowiedzi odcinka 8 widzimy że będzie o tym od strony zawodników... Ogólnie bardzo sympatycznie ogląda się ten serial. Mi bardzo się podoba.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#15748 Postautor: Kargolo » 13 listopada 2022, o 22:15

Był, jest i będzie. Teraz "dzięki" mediom społecznościowym hejt ma większe możliwości przebicia. Poza stadionem czy przypadkowymi spotkaniami hejterzy mogą się uzewnętrzniać w internecie. Trzeba przywyknąć albo wybrać inną ścieżkę kariery.

Bardziej uderzyło mnie to jak Meyze mówił o swojej decyzji. "Miałem wrażenie jakby dla niektórych świat się skończył", "Nie możemy w ten sposób patrzeć na sport".
Dla niego to tylko wciśnięcie guzika, ale ładunek emocjonalny i finansowy w sporcie zawodowym jest tak ogromny, że dla wielu ludzi to coś więcej. Jeśli reszta sędziów ma podobne podejście to po części wyjaśniałoby poziom jaki prezentowali przez cały sezon 2022.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#15749 Postautor: Cooper » 14 listopada 2022, o 08:52

Korościel i Kuźbicki dobre show robią czasem podczas ligi szwedzkiej gdzie czuć, że mają więcej swobody i prowadzą ciekawe dialogi :)Dla mnie top wiedzy i wyczucia. Dryła ma po prostu bardzo dobre rzemiosło i barwę głosu, ale zgadza się że za bardzo w filozofie ucieka (w studio i poza nim).

Z Noskowiczem mam ten problem, że na początku jak był nowy to był całkiem spoko (czuć było, że to gość z radia), ale teraz odpłynął za daleko.

Ciekawe co zrobi Kołodziejczyk w C+, nie zanosi się, żeby Daria została szefem, ale moim zdaniem nie wyklucza to jej powrotu choćby do prowadzenia studia. A o wywaleniu Majewskiego można powiedzieć tylko jedno - czemu tak późno. Gość nawet nie był kontrowersyjny, on po prostu nie miał w ogóle fanów :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#15750 Postautor: Kargolo » 14 listopada 2022, o 09:35

Cooper pisze:A o wywaleniu Majewskiego można powiedzieć tylko jedno - czemu tak późno. Gość nawet nie był kontrowersyjny, on po prostu nie miał w ogóle fanów :)

Zgadza się. Pod postem o rezygnacji dominuje radość i pytania "dlaczego tak późno" :D
Powrót Darii do studia to by było coś. Odpuściłbym też publiczne ocenianie swoich podwładnych przez Demskiego na rzecz zaproszenia jakiegoś emerytowanego sędziego. Szef sędziów powinien raczej pomyśleć o wyciąganiu faktycznych konsekwencji, bo robić takie błędy jak w ubiegłym sezonie, przy 5 tysiącach powtórek z 99 ujęć i właściwie bez presji czasu to gruba przesada.