Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
wszyscy zgadzają się ze sobą a będzie nadal tak jak jest...efekty działań Dariusza widać jak na dłoni ale niektórzy nadal są ślepi...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z wypowiedzi prezesa wynika, że szału w sezonie 2013 nie będzie. Szkoda, że raczej nie wypalą plany DS walki o awans do e-ligi i że skład będzię "bez asów". Chciałoby się chociaż żeby w składzie znalazł się Troy Batchelor, ale jak sam podkreśla chce startować w Ekstralidze i nie chce się cofać startując w pierwszej lidze. Jeżeli udałoby się zakontraktować Australijczyka byłoby świetnie. Wróćmy do składu, bez asów chętnie zobaczyłbym taki skład:
Karol Baran
Dennis Andersson
Daniel Jeleniewski
Paweł Miesiąc
Troy Batchelor
Damian Michalski
jakiś junior - no chyba, że podpiszą z Łukaszewskim
Adamczak - przydałby się do rywalizacji o skład, może wypaliłby mu sezon tak jak w tym roku.
KSM = 36,76
Pozdrawiam
Karol Baran
Dennis Andersson
Daniel Jeleniewski
Paweł Miesiąc
Troy Batchelor
Damian Michalski
Adamczak - przydałby się do rywalizacji o skład, może wypaliłby mu sezon tak jak w tym roku.
KSM = 36,76
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Troy Batchelor w Lublinie...hmmm......pomyślmy chwilę...nie ma kasy na Miśkowiaka, nikt nie gada ze Stachyrą, trener nie podpisał jak dotąd, Borowicz uciekł, miasto woli dotować kopaczy więc może rzeczywiście Batchelor na uratuje...

K.A.M.I.L. pisze:Z wypowiedzi prezesa wynika, że szału w sezonie 2013 nie będzie. Szkoda, że raczej nie wypalą plany DS walki o awans do e-ligi i że skład będzię "bez asów". Chciałoby się chociaż żeby w składzie znalazł się Troy Batchelor, ale jak sam podkreśla chce startować w Ekstralidze i nie chce się cofać startując w pierwszej lidze. Jeżeli udałoby się zakontraktować Australijczyka byłoby świetnie. Wróćmy do składu, bez asów chętnie zobaczyłbym taki skład:
Karol Baran
Dennis Andersson
Daniel Jeleniewski
Paweł Miesiąc
Troy Batchelor
Damian Michalski
KSM = 36,76
Pozdrawiam
mają ludzie fantazję... 
K.A.M.I.L. pisze:Z wypowiedzi prezesa wynika, że szału w sezonie 2013 nie będzie. Szkoda, że raczej nie wypalą plany DS walki o awans do e-ligi i że skład będzię "bez asów". Chciałoby się chociaż żeby w składzie znalazł się Troy Batchelor, ale jak sam podkreśla chce startować w Ekstralidze i nie chce się cofać startując w pierwszej lidze. Jeżeli udałoby się zakontraktować Australijczyka byłoby świetnie. Wróćmy do składu, bez asów chętnie zobaczyłbym taki skład:
Karol Baran
Dennis Andersson
Daniel Jeleniewski
Paweł Miesiąc
Troy Batchelor
Damian Michalski
KSM = 36,76
Pozdrawiam
Troy Batchelor to akurat AS jak na I lige
Ja jeszcze widze Puzona w miejcu Anderssona.
Skąd takie oburzenie? Miasto wspiera swoje spółki. Może mieć pretensje Sprawka tylko do siebie, że nie powołał spółki, tylko gada już tym 3 rok. Miasto wykupi od Kmz reklamę w ramach promocji miasta i tyle. Nie rozumiem o co mieć pretensje do miasta.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
nikt nie ma pretensji do miasta, pretensje są do prezessa że jak do tej pory nic i z nikim nie załatwił...
Hela pisze:Skąd takie oburzenie? Miasto wspiera swoje spółki. Może mieć pretensje Sprawka tylko do siebie, że nie powołał spółki, tylko gada już tym 3 rok. Miasto wykupi od Kmz reklamę w ramach promocji miasta i tyle. Nie rozumiem o co mieć pretensje do miasta.
Ale gdzies mi sie obilo, ze w [przypadku promocji miasta Sprawka wspominal, ze nie moze przeznaczyc tych pieneidzy na zakup sprzetu, opon itp. ani na garze dla zawodnikow.
Zreszta jak powiedzial prezes Bogdanki, kopalnia wspiera szkolenie mlodziecy. Na pewno latwiej jest u pilkarzy Bogdanki, bo wiecej przyjdzie maluchow na pilke, aniozeli zuzel, ale mimo wszystko uwazam, ze powinno sie mocno postawic na ten aspekt i jezeli Wardzala zostanie trenerem, to niech klub mocno sie zaangazuje w szkolenie. To moze nie jest inwestycja "na zaraz", ale moze to przyniesc spore korzysci za 3-4 lata. Dobrze jak by klub opieral sie na swoich zawodnikach, anizeli na talentach, ewentualnie emerytach z innych klubow. Przeciez jak by w Lublinie wyrosla taka para jak niegdys Dados-Staszek, ewentualnie blizej Jeleniewski-Stachyra, to klub nie dosc ze bylby dumny ze swoich wychowankow, to na pewno i Bogdanka patrzylaby przychylniej na sponsoring.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32972 ... o-swietach
jak zwykle nic nie wiadomo co i jak i tak bedziemy zwlekac, az po Nowym Roku przestawia ze Tomek Piszcz jest zakontraktowany.
jak zwykle nic nie wiadomo co i jak i tak bedziemy zwlekac, az po Nowym Roku przestawia ze Tomek Piszcz jest zakontraktowany.
aaahhh ten nasz oszczędny skład 2012;) aaa Gniezno i Grudziądz mają się dobrze...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Do świąt na pewno nie podpiszemy jeszcze umów, ale być może uda się to zrobić pomiędzy Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem - poinformował Sprawka.
haha najlepiej poczekajmy jeszcze do marca, wtedy to dopiero beda okazje
Przynajmniej wiemy, że Żuk zadeklarował wsparcie. Pewnie okrągłą bańkę 
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
zaraz wpadnie jakiś miłośnik taktyki prezesa i nawinie że czekamy długo bo bierzemy żużloków na przetrzymanie i około marca zejdą z ceny o 90%...Dariusz znany jest z tego że nie przepłaca, podpisuje realne kontrakty i działa rozsądnie i może dlatego tak dużo sukcesów jest na jego koncie i biją się o niego wszystkie kluby z e-ligi...
O tym czy klub dostanie jakąś kasę z miasta będzie wiadomo być może za klika miesięcy. Proponuję przestać się oszukiwać i zgłosić klub do rozgrywek II ligi. Tam finansowo jest nasze miejsce.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32972 ... w-ostrowie no cóż powoli nam się zawodnicy klasy "średniej" kończą.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/329722/karlsson-kolejny-sezon-w-ostrowie
to jest akurat dobra nowina, po co nam zawodnik, ktory na jakikolwiek progres nie ma zadnych szans?
jak ma byc sezon ze skladem 'oszczednosciowym' to widze nasza druzyne tak:
Jeleniewski
Baran
Adamczak/Jamrog
Miesiac
Woodward czy inny Kildemand
ogorek
kelner
i ciezka batalia o utrzymanie z Ostrowem
Motor mocny
Póki co nie ma żadnego info o tym, że Misiek gdziekolwiek podpisał więc... Jest nadzieja. Tyle, że możliwości pozyskania innych wartościowych zawodników kurczą się w ekspresowym tempie.
A może Dariusz wyszedł z założenia, że skoro jutro i tak będzie koniec świata to po co się męczyć
A może Dariusz wyszedł z założenia, że skoro jutro i tak będzie koniec świata to po co się męczyć
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
jack08
Maxx pisze:Póki co nie ma żadnego info o tym, że Misiek gdziekolwiek podpisał więc...
... więc jutro będzie.
Nie wiem na ile to prawda, ale mam info, że klub prowadzi rozmowy z Batchelorem, Bublem i z Adamczakiem. Z tym drugim jest podobno najbliżej porozumienia.
z Batchelorem 
Rozmowa Darka z Troy'em:
T.B - Halo Darku, moja propozycja to 500tys za podpis + 3 tys. za punkt. Co Ty na to.
D.S - ...
T.B. - Halo?
D.S. - ...nie.
T.B. - No to zaproponuj coś bo mam oferty z Wrocławia jeszcze i z Grudziądza.
D.S. - ...
T.B. - Halo, halo Darku?
D.S. - przyjdź w styczniu, nie znam budżetu.
A potem w prasie:
Troy Batchelor - Cieszę się z podpisania kontraktu w Gdańsku, bardzo kocham tutejszych kibiców i zawsze marzyłem aby tu jeździć. Rozmawiałe jeszcze z klubem z Lublina ale nie dostałem od nich żadnej konkretnej propozycji.
Dariusz Sprawka - Kontrakty z zawodnikami to złożona sprawa. Rozmawiamy z wieloma zawodnikami ale zanim coś podpiszemy musimy wiedzieć jakim budżetem będziemy dysponować. To bardzo ważne aby nie tworzyć wirtualnych kontraktów , chcemy być klubem w pełni wiarygodnym - dlatego z ostatecznymi decyzjami wstrzymujemy się do 20 stycznia.
Batchelor
Rozmowa Darka z Troy'em:
T.B - Halo Darku, moja propozycja to 500tys za podpis + 3 tys. za punkt. Co Ty na to.
D.S - ...
T.B. - Halo?
D.S. - ...nie.
T.B. - No to zaproponuj coś bo mam oferty z Wrocławia jeszcze i z Grudziądza.
D.S. - ...
T.B. - Halo, halo Darku?
D.S. - przyjdź w styczniu, nie znam budżetu.
A potem w prasie:
Troy Batchelor - Cieszę się z podpisania kontraktu w Gdańsku, bardzo kocham tutejszych kibiców i zawsze marzyłem aby tu jeździć. Rozmawiałe jeszcze z klubem z Lublina ale nie dostałem od nich żadnej konkretnej propozycji.
Dariusz Sprawka - Kontrakty z zawodnikami to złożona sprawa. Rozmawiamy z wieloma zawodnikami ale zanim coś podpiszemy musimy wiedzieć jakim budżetem będziemy dysponować. To bardzo ważne aby nie tworzyć wirtualnych kontraktów , chcemy być klubem w pełni wiarygodnym - dlatego z ostatecznymi decyzjami wstrzymujemy się do 20 stycznia.
Batchelor
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 22:10 przez klops, łącznie zmieniany 1 raz.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Oskarinho pisze:Nie wiem na ile to prawda, ale mam info, że klub prowadzi rozmowy z Batchelorem, Bublem i z Adamczakiem. Z tym drugim jest podobno najbliżej porozumienia.
Wolalbym z tym 1
- Łoptymista
- Trener
sami zawodnicy z poczatku alfabetu
przypadek?
przypadek?
dzwonią z listy wolnych po kolei
do Watta nie dojda 
- niespokojny
- Trener
Hayden pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/329722/karlsson-kolejny-sezon-w-ostrowie
to jest akurat dobra nowina, po co nam zawodnik, ktory na jakikolwiek progres nie ma zadnych szans?
jak ma byc sezon ze skladem 'oszczednosciowym' to widze nasza druzyne tak:
Jeleniewski
Baran
Adamczak/Jamrog
Miesiac
Woodward czy inny Kildemand
ogorek
kelner
i ciezka batalia o utrzymanie z Ostrowem
I jakie Ty widzisz szanse z Ostrowem tym skladem, jezeli Karlsson tam dojdzie? Bo ja nie widze zadnych.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych