Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
A mi Gołubowskij chodzi po głowie. Podpisał w Rawiczu ? Chłopak ma serce do walki i zna drugoligowe tory. Myślę, że by się nadał.
Ma zbyt wysoki KSM = 7.18, z niższym można znaleźć lepszych, a jak wiadomo u nas każdy punkcik ksm jest na wagę złota.
Ja natomiast nadal nie rozumiem ciszy wokol Woodwarda, Ferjana oraz Pulpeta. Zwlaszcza ten I patrzac na to, jak prezentowal sie w Rzeszowie powinnien byc niezwykle przydatnym zawodnikiem. Wymagan kosmicznych podobno tez nie ma. Do tego Trojan/Jankowski z Piszczem i mozemy w zasadzie spac spokojnie.
Czekamy na promocje -65% !!
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Jankowski - nie aż taki mocny, a KSM ogromny
Trojan - ponoć w II lidze nie chce, ale jakby zechciał to proszę bardzo
A do Desmo mam prośbę, żeby napisał chociaż raz coś mądrego. Może na gwiazdkę jako prezent
Trojan - ponoć w II lidze nie chce, ale jakby zechciał to proszę bardzo
A do Desmo mam prośbę, żeby napisał chociaż raz coś mądrego. Może na gwiazdkę jako prezent
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Moze na wigilie przemowi ludzkim glosem
.
Niektorzy jak z rana nie ponarzekaja to chyba caly dzien uznaja za stracony
Niektorzy jak z rana nie ponarzekaja to chyba caly dzien uznaja za stracony
Motor mocny
kibicLBN pisze:Jankowski - nie aż taki mocny, a KSM ogromny
Ale w Rawiczu by swoje zrobil
Gelo pisze:już odpowiadam - Trojanowski, Jeleniewski, Baran - uzasadnienie uważam za zbędne. Ten ostatni oczywiscie pod warunkiem np. Piszcza i totalnych ogórków na juniorce. Zakładam, że Peter w Ostrowie to bujda, bo zdenerwowałbym się bardzo. A Niemcy w 2 lidze to po co? Smoła, Hefe to u nas w Lublinie 5-6 punktów. Shields "szklana miednica" to kwestia kilku biegów kiedy się połamie, Barker - jak to Angol - nie należy im wierzyć z założenia. Jak już mamy brać koniecznie Angola do 2 ligi - to niech to będzie Nicholls.
Trojan, Jelen i Carlos ponoc nie chca jezdzic w 2 lidze. "Shields ze szklana miednica" pojezdzi w extralidze. Hlib - wg SF jednak w Gdansku. Kus i Zabik juz odpadli (Torun), Schleina moze skusza na rezerwe do e-ligi. Dennis Andersson - ktos pisal, ze jednak Wroclaw. Troche przydatnych juz nam odpadlo.
A Niemcy - Hefenbrock i Smolinski - widze ze albo zartujesz albo zdecydowanie nie doceniasz. Barker - skoro rozmawia z Opolem - to realna - i do tego mocna - kandydatura. Pamietam komentarze, co wyprawial w Pile, dopoki nie wybuchl mu silnik. Cisza wokol Simona Gustafssona - rekordzista naszego toru zdecydowanie na tak! Baaardzo efektowny styl jazdy - a ile punktow robil na torach drugiej ligi to wszyscy pamietaja. A ze zuzel to sport urazowy - to i Stead, i Barker, i S.Gustafsson by nam sie przydali - dwoch sposrod nich do skladu.
A co sie tyczy pewniakow - to niezle jezdzacy w Elitserien Henka mial byc takim duzym wzmocnieniem, mocno za nim lobbowales. Pojechal w jednym meczu, zrobil 4 punkty w Lodzi - mniej niz krytykowany Lukas Dryml. "Pewniaki" tez czasem zawodza.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Naszym największym problemem jest właśnie to, że szukamy zawodników do startów w II lidze, gdzie wielu z nich nie chce po prostu startować. Budowanie składu w I lidze będzie już dużo łatwiejsze chociażby z tego powodu.
Obecnie w II lidze przy naszym problemie z górnym ksm potrzebujemy solidnego zawodnika z niskim ksm. Wiadomo, że najlepsi byliby Jeleń, Drabik, Słaboń, Suchecki, ew Piszcz. Wszystkich (oprócz Tomka) będzie niesłychanie ciężko przekonać do jazdy w II lidze. Jeśli się to nie uda to Tomek powinien być priorytetem. Następnie wsród zagranicznych z ksm w okolicach 6,50 wybór jest spory, dla wielu z nich mniej liczy się to w której lidze startują tylko gdzie więcej zarobią. Skoro sami zgłaszają się solidni obcokrajowcy to tutaj nie będzie problemu. Moim zdaniem największe wyzwanie to właśnie wyrwanie dobrego zawodnika z niskim ksm (najlepiej jednego z wymienionych) i punktującego juniora z ksm 2,50, z czym będzie kolejny problem.
Ciekawy jestem czy kibice lubelskiej drużyny będą mogli jutro liczyć na jakiś mikołajkowy prezent w postaci choćby jednego kontraktu
Obecnie w II lidze przy naszym problemie z górnym ksm potrzebujemy solidnego zawodnika z niskim ksm. Wiadomo, że najlepsi byliby Jeleń, Drabik, Słaboń, Suchecki, ew Piszcz. Wszystkich (oprócz Tomka) będzie niesłychanie ciężko przekonać do jazdy w II lidze. Jeśli się to nie uda to Tomek powinien być priorytetem. Następnie wsród zagranicznych z ksm w okolicach 6,50 wybór jest spory, dla wielu z nich mniej liczy się to w której lidze startują tylko gdzie więcej zarobią. Skoro sami zgłaszają się solidni obcokrajowcy to tutaj nie będzie problemu. Moim zdaniem największe wyzwanie to właśnie wyrwanie dobrego zawodnika z niskim ksm (najlepiej jednego z wymienionych) i punktującego juniora z ksm 2,50, z czym będzie kolejny problem.
Ciekawy jestem czy kibice lubelskiej drużyny będą mogli jutro liczyć na jakiś mikołajkowy prezent w postaci choćby jednego kontraktu
startgniezno
2010-12-05 19:15:57
Jeleniewski poszedł do Lublina na 100%. Nasz prezes mówił: "Kiedy rozmawiałem z Danielem powiedział, że chce się odbudować i pomóc pewnej drużynie w awansie". Ani Rybnik, ani poznań, ani łódź o awans walczyć nie będą. Jedyną drużyną jest Lublin, w którym po wejściu do I ligi Jeleniewski miałby pewne miejsce. Pozdrawiam
Wiem, że nie należy wierzyć w komentarze na syfach, ale może to prawda. Jak wy to oceniacie ?
I Love Speedway
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
MOTOR LUBLIN
ciekawy fragment:
"Rozmawiano tam m.in. na temat nowego regulaminu finansowego. Według Sprawki z dyskusji wynika, że nie wejdzie on jednak w życie."
"Rozmawiano tam m.in. na temat nowego regulaminu finansowego. Według Sprawki z dyskusji wynika, że nie wejdzie on jednak w życie."
a z jakiej paki to spotkanie odbyło się w tak odległym Daugavpils? Wie moze ktos ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
FanatyKMŻ pisze:startgniezno
2010-12-05 19:15:57
Jeleniewski poszedł do Lublina na 100%. Nasz prezes mówił: "Kiedy rozmawiałem z Danielem powiedział, że chce się odbudować i pomóc pewnej drużynie w awansie". Ani Rybnik, ani poznań, ani łódź o awans walczyć nie będą. Jedyną drużyną jest Lublin, w którym po wejściu do I ligi Jeleniewski miałby pewne miejsce. Pozdrawiam
Wiem, że nie należy wierzyć w komentarze na syfach, ale może to prawda. Jak wy to oceniacie ?
Jeśli byłaby to prawda to:
1. Jeleniewski mocno obniżyłby loty. (Dostał się do ekstraligi to powinien się jej trzymać za wszelką cenę)
2. Włodarze KMŻ już by zapomnieli kto się przyczynił do spadku o ligę niżej. ??
Chcą powtórki??
No tak Jelen za slaby na II lige hahaha, wez czlowieku zgin, przepadnij pierw pisales, ze warto by miec jakiegos Toernqvista a potem, ze Daniel nie da rady. Porazka.
Motor mocny
Umiesz czytać ze zrozumieniem, czy naćpany jesteś?
Chyba musialbym byc nacpany, zeby zrozumiec co masz na mysli...
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
janek pisze:Jeśli byłaby to prawda to:
1. Jeleniewski mocno obniżyłby loty. (Dostał się do ekstraligi to powinien się jej trzymać za wszelką cenę)
Chcą powtórki??
Nie ma nawet cienia logiki w twojej wypowiedzi. Z jednej strony sugerujesz ze Jelen jest dobry i powinien jezdzic w elidze, w nastepnym zdaniu ze mozemy przez niego nie awansowac albo zleciec znowu z I ligi. Jednym slowem belkot.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Janek wie lepiej. Rawicz to ma sklad, nie to co nasi amatorzy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ja z tego 2 punktu zrozumiałem, że jak nasi włodarze zatrudnią Jelenia to jeszcze nas spuści z II ligi
to byłby wyczyn 
Weźcie tego nie próbujcie zrozumieć, bo narobicie sobie większego bałaganu w głowie niż sam autor... 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
mariusz1987
- Junior
Kto widział Jelenia choćby jadacego na treningu w Lublinie w tym sezonie ten wie co by było jakby u nas podpisał, nawet w pojedynke na torze widać było, że naszym do niego brakuje lat świetlnych pod względem sprzętu a pamiętać trzeba, że woził się w ogonach ekstraligi...jak dla mnie Jeleń to byłby kosmos w II lidze, Puszak, Baran by się chowali, takie jest moje zdanie 
RadeKas pisze:Janek wie lepiej. Rawicz to ma sklad, nie to co nasi amatorzy.
czekam na pojedynek Rawicz - Opole, to bedzie mecz!
METHANOL ADVENTURE TEAM
niespokojny pisze:janek pisze:Jeśli byłaby to prawda to:
Chcą powtórki??
Nie ma nawet cienia logiki w twojej wypowiedzi. Z jednej strony sugerujesz ze Jelen jest dobry i powinien jezdzic w elidze, w nastepnym zdaniu ze mozemy przez niego nie awansowac albo zleciec znowu z I ligi. Jednym slowem belkot.
Wypowiedź Janka jest jak najbardziej logiczna. Oczywiście pod warunkiem, że autor pod hasłem "powtórka" rozumie wykręcenie przez Jeleniewskiego jakiegoś numeru w stylu: pamiętny występ na Łotwie. Poza tym wszystko jest jak najbardziej spójne tzn. forma Jeleniewskiego po przejściu do II ligi mogłaby się jeszcze obniżyć, a on sam jako współautor łotewskiej kompromitacji nie powinien być zatrudniony. Kompletnie się z wypowiedzią Janka nie zgadzam, ale to zupełnie inna kwestia.
Krytykom Janka radzę odłożenie używek i lekturę, któregoś z przystępnie napisanych podręczników logiki.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.