Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

#1526 Postautor: Czarek » 24 stycznia 2007, o 21:16

Bochen pisze:Ja tam uważam, że Staszek ma w d*pie Lublin!!

Analne problemy Pawła Saszka w ogóle mnie nie interesują, ale nie sądzę by on miał Lublin tam gdzie gejowie mają ośrodek miłości - on zawsze przypomina sobie o naszym pięknym mieście i wysłużonym klubie gdy trzeba przycisnąć Grudziądz do gleby. Czyli Lublin jest mu w jakiś sposób bliski.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1527 Postautor: grzesieck » 24 stycznia 2007, o 21:29

Czarek pisze:Analne problemy Pawła Saszka w ogóle mnie nie interesują, ale nie sądzę by on miał Lublin tam gdzie gejowie mają ośrodek miłości - on zawsze przypomina sobie o naszym pięknym mieście i wysłużonym klubie gdy trzeba przycisnąć Grudziądz do gleby. Czyli Lublin jest mu w jakiś sposób bliski.

hahaha sooorrry ^^
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Bochen

#1528 Postautor: Bochen » 24 stycznia 2007, o 21:49

Oj nie gadajcie głupot....jeżeli ma się ambicje sportową i trochę oleju w głowie, a przedewszystkim jakiś sentyment to z miłą chęcią wraca sie tam gdzie było dobrze i gdzie kogoś chcą!! Zauważ Koper, że to nie pierwsze takie zagranie Staszka wobec klubu i przedewszystkim wobec kibiców!! to jest śmieszne...jeszcze rok temu pamietam jak nazywali co poniektórzy Rybke 100% stalowcem co było głupie, natomiast ja wiem, że Staszek to 100% Kuntersztyniak!!
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#1529 Postautor: Marcinex » 24 stycznia 2007, o 21:50

bochen pisze:Ja tam uważam, że Staszek ma w d*pie Lublin!!

sy-fy pisze:Paweł Staszek (na zdjęciu) uzgodnił warunki kontraktu z GTŻ-em Grudziądz i po raz dwunasty z rzędu założy plastron tego klubu. Przypomnijmy, że w ubiegłym tygodniu Staszek stał się wolnym zawodnikiem po tym, jak poprzedni prezes GTŻ-u nie wywiązał się z warunków kontraktu.

- Cieszę się, że będę startował 12 rok w Grudziądzu. Chciałbym podziękować kibicom z Grudziądz za to, że wierzyli we mnie i wierzą i zawsze ze mną są. Chcę również podziękować fanom z Lublina za to że tak ciepło się o mnie wyrażali i chcę aby pamiętali ze zawsze będę chłopakiem z Lublina. Korzystając z okazji dziękuje również moim sponsorom w szczególności Panu Chustowi, Arturowi Maszudzińskiemu, Januszowi Ponikowskiemu oraz Bożenie i Zgigniewowi Łagockim bo to dzięki NIM pozostaje w Grudziądzu na kolejny sezon i dzieki ich pomocy mogę dalej się rozwijać - powiedział Staszek.

Raczej nie traktował Lublina jako karty przetargowej, tylko po prostu wybrał lepszą, albo nie wiele gorszą ofertę...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski