Obawiam się, że zarówno Staszek jak i Piszcz to zawodnicy podobnego kalibru. Jak trafią ze sprzętem, to będą wymiatać. W przeciwnym wypadku 5 punktów/mecz.baranek pisze:jak dla mnie priorytetem powinni być obaj(Staszek+Śledź) i skład by juz był skompletowany, bez piszcza, burzy i innych
Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
bartosch pisze:Marcinex pisze:(...)Tak więc Głuchy aby jeździć mógł by trafić do Poznania albo do nas (o ile w ogóle nas na niego stać). Jeśli nie on to może Brzozowski, o ile też jest wolnym zawodnikiem...(...)
nie stac nas... tym badziej, ze z tego co sie orientuje to chodzi on "w pakiecie" z Rajkowskim i chociaz jest czas wszelakich wyprzedazy tu zadnych promocji nie ma... co innego gdyby bylo brytyjskie "buy one get one free" ale nie ma, pozdrawiam.
teraz mozecie sobie wyobrazic ile wola taki Gluchy skoro Wroclawia na niego nie stac... INFO TUTAJ
carpe diem!
kdsz pisze:Obawiam się, że zarówno Staszek jak i Piszcz to zawodnicy podobnego kalibru. Jak trafią ze sprzętem, to będą wymiatać. W przeciwnym wypadku 5 punktów/mecz.baranek pisze:jak dla mnie priorytetem powinni być obaj(Staszek+Śledź) i skład by juz był skompletowany, bez piszcza, burzy i innych
A ja sie obawiam, ze zarowno Staszek jak i Puszakowski zostana w Grudziadzu...
carpe diem!
-
yrastanisław
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
bartosch pisze:bartosch pisze:Marcinex pisze:(...)Tak więc Głuchy aby jeździć mógł by trafić do Poznania albo do nas (o ile w ogóle nas na niego stać). Jeśli nie on to może Brzozowski, o ile też jest wolnym zawodnikiem...(...)
nie stac nas... tym badziej, ze z tego co sie orientuje to chodzi on "w pakiecie" z Rajkowskim i chociaz jest czas wszelakich wyprzedazy tu zadnych promocji nie ma... co innego gdyby bylo brytyjskie "buy one get one free" ale nie ma, pozdrawiam.
teraz mozecie sobie wyobrazic ile wola taki Gluchy skoro Wroclawia na niego nie stac... INFO TUTAJ
Wrocław stać, ale jeszcze nie zwariował aby takiemu zawodnikowi na takim poziomie tyle płacić.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl