tezetomaniak pisze:Czyli walczyliśmy torem (jak Leszno i Gorzów), a nie składem?
A nie?
tezetomaniak pisze:Czyli walczyliśmy torem (jak Leszno i Gorzów), a nie składem?
Niestety Daniel Jeleniewski nie wystąpi w niedzielnym spotkaniu z GKM Grudziądz, ponieważ nadal odczuwa ból po karambolu w Rawiczu... W jego miejsce najprawdopodobniej pojedzie Karol Baran.

Remus pisze:"Rusek" ma zawody w Dauga w najbliższą sobotę, dlatego nie brał brany pod uwagę przy ustalaniu składu.
Piguła pisze:
Jeżeli się potwierdzą informację, że jedziemy awizowanym tylko za Jelenia jedzie Baran (...)
Scibi pisze:Remus pisze:"Rusek" ma zawody w Dauga w najbliższą sobotę, dlatego nie brał brany pod uwagę przy ustalaniu składu.
Jesteś pewny że Kudriaszow nie pojedzie w meczu? Bo ja jakoś nie jestem co do tego przekonany.

Remus pisze: sam bym wolał zobaczyć Ruskiego niż Barana z jednym motocyklem. Jeden jego dzwon i po zawodach. Dla mnie Kudriaszow powinien pojechać w tym meczu w miejsce Jelenia.
Słowo "domniemywam" jest poprawne.istred pisze:ravajas pisze:Toteż właśnie dlatego uważam, że jest niepotrzebna. Nie wiem jak jest z zawodnikami, ale skoro przez ostatnich kilka lat nie było próby, to domniemywam, że i im specjalnie to nie przeszkadzało. Czy, aby zawody były jeszcze bardziej trzymające w napięciu, zawodnicy powinni mieć urzędową możliwość podglądania ustawień motocykla u rywali?
W ciekawy sposób domniemujesz
Czy należałoby zatem zakładać, że skoro wprowadzono obowiązek stosowania nowych tłumików, to dlatego, że zawodnicy nie mogli już wytrzymać startując na starych?istred pisze:Wydaje mi się, że właściwiej byłoby:
skoro przez kilka ostatnich lat nie było próby, a w tym roku do tego pomysłu wrócono, to można domniemywac, że zawodnikom brak próby toru przeszkadzał.
Słowo "domniemywam" jest poprawne.
Problem w tym, że próba toru nie jest żadną nowością. Była odkąd pamiętam. Parę lat temu ją zlikwidowano, a teraz wrócono do tego co było. Zatem uznano, że likwidacja była niesłuszna. Rozumowanie najprostsze z możliwych.Czy należałoby zatem zakładać, że skoro wprowadzono obowiązek stosowania nowych tłumików, to dlatego, że zawodnicy nie mogli już wytrzymać startując na starych?
Piguła pisze:Wcześniej była jeszcze informacja, że jedziemy awizowanym, podobno wczoraj wieczorem była podjęta taka decyzja, ale to info usunęli.
Jeżeli się potwierdzą informację, że jedziemy awizowanym tylko za Jelenia jedzie Baran to chyba należy modlić się o deszcz oraz zadać pytanie czy Kurdiaszow był brany pod uwagę (a jeżeli nie to dlaczego?).
vadik pisze:Andrey nie jedzie.