Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

Re: Darek Sprawka <klap klap>

#151 Postautor: KeslleY » 5 lutego 2011, o 21:53

jerry78 pisze:
Cooper pisze:Trzeba przyznac, ze bardzo sprytnie to rozegral. Raz - zapraszajac na spotkanie sponsorow - wiadomo, ze w ich obecnosci trudniej wyciagac niemile sprawy na wierzch, by nie psuc atmosfery.

Tak, zaprosił na spotkanie członków zarządu, którzy są jednocześnie sponsorami i przyszedł (nie wiem czy specjalnie zapraszany czy jako kibic p. Konczalski z Krosnetu z córką). I w ich obecności prosił o zadawanie trudnych pytań dotyczących problemów. Więc kto tu się bał ? Tchórzliwi kibice, którzy mocni są tylko zza klawiatury czy Sprawka, który chciał w OBECNOŚCI SPONSORÓW odpowiadać i odpowiadał na te pytania? Odpowiedz sobie sam i nie rób zbędnego szumu, bo wprowadzasz w błąd nieobecnych kibiców.

P. Nakielski. Swoją drogą bardzo przyjemny jegomość :)
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

jerry78
Trener

#152 Postautor: jerry78 » 5 lutego 2011, o 22:02

ok faktycznie p. Artur Nakielski.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#153 Postautor: niespokojny » 5 lutego 2011, o 22:06

Konczalski to nie byl u nas sponsorem Tomka Rempaly?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#154 Postautor: kibicLBN » 5 lutego 2011, o 22:07

Mam pytanie do tych którzy nie chcieli zadawać pytań:
Czego się baliście? Że was wyrzucą z roboty? Jeśli ktoś pracuje w klubie to bym zrozumiał, ale jeśli nie to nie rozumiem o co chodzi. Nigdy nie byliście pod presją? A zresztą, jaka to znowu presja powiedzieć, co się myśli lub o coś zapytać w towarzystwie kilkudziesięciu osób, które są dla nas obce, nie są żadnymi przełożonymi. Wątpię, aby w sali miał miejsce lincz "wyrodnych" kibiców.
Sam osobiście zapytałbym o parę rzeczy, min. o wpuszczanie na stadion osób w stanie skrajnego upojenia alkoholowego; ale egzamin to egzamin :( . Może będzie jeszcze okazja przed sezonem lub na początku.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#155 Postautor: KosaRKS » 5 lutego 2011, o 22:41

niespokojny pisze:Konczalski to nie byl u nas sponsorem Tomka Rempaly?

Konczalski sponsoruje lubelski żużel już od dawna, był sponsorem m.in. Darka Śledzia ;) I nie Krosnet, tylko Partner ;)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#156 Postautor: Cooper » 6 lutego 2011, o 00:31

Ale czego wy sie spodziewaliscie? Ze ktos sie rzuci do dyrektora z piesciami. Ja na spotkaniu bylem, zapytalem o co chcialem i tyle. Staram sie jednak wyciagac wlasne wnioski i uwazam, ze powodow do euforii nie ma. Ale optymizmu gratuluje i zazdroszcze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Monter_77

#157 Postautor: Monter_77 » 6 lutego 2011, o 02:19

jerry78 pisze:a i żeby później nie było... to Sprawka już poinformował MOSiR, że w przypadku awansu będzie potrzebne na stadionie oświetlenie. Bo w styczniu 2012 ktoś znowu zarzuci Sprawce, że obudził się z ręką w nocniku.

Co to znaczy poinformowal?? Przeslal oficjalne pismo (z wyciagiem z regulaminu rozgrywek potwierdzajacym, ze oswietlenie jest obowiazkowe) za potwierdzeniem odbioru na adres MOSiR do wiadomosci szefa komisji sportu w RM Lublina i viceprezydenta odpowiedzialnego za sport w miescie czy napomknal o tym Szmitowi przy okazji jakiegos spotkania??
Z dopuszczeniem toru bylo podobnie, wg Sprawki MOSiR wiedzial bo ktos cos kiedys powiedzial i byl artykul w gazecie, zamiast w pazdzierniku wyslac ofiacjalne pismo z np. kopia wpisow w ksiazce toru (oczywiscie tez dw. osob odpowiedzialnych za sport w miescie a nawet do wszystkich radnych)
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#158 Postautor: niespokojny » 6 lutego 2011, o 02:25

Po pierwsze w pazdzierniku prezesem byl Wojciechowski. Po drugie trzeba bylo w piatek przyjsc i sie zapytac, Sprawka specjalnie zorganizowal takie spotkanie, zeby odpowiedziec m.in na nurtujace Cie pytania.

Awatar użytkownika
Monter_77

#159 Postautor: Monter_77 » 6 lutego 2011, o 02:32

niespokojny pisze:Po pierwsze w pazdzierniku prezesem byl Wojciechowski. Po drugie trzeba bylo w piatek przyjsc i sie zapytac, Sprawka specjalnie zorganizowal takie spotkanie, zeby odpowiedziec m.in na nurtujace Cie pytania.

A Sprawka w pazdzierniku byl w klubie cieciem czy dyrektorem??
Wyobraz sobie ze ludzie pracuja w systemie zmianowym to znaczy pracuja np od 14 do 22
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

jerry78
Trener

#160 Postautor: jerry78 » 6 lutego 2011, o 10:32

Cooper pisze:Ale czego wy sie spodziewaliscie? Ze ktos sie rzuci do dyrektora z piesciami. Ja na spotkaniu bylem, zapytalem o co chcialem i tyle. Staram sie jednak wyciagac wlasne wnioski i uwazam, ze powodow do euforii nie ma. Ale optymizmu gratuluje i zazdroszcze.

O proszę, czyli jednak zabiegi "socjotechniczne" (zresztą wymyślone przez Ciebie) Sprawki nie pomogły i ktoś zadawał jednak pytania? :shock: Zresztą jak będzie filmik to każdy sam sobie oceni spotkanie.

Monter_77 pisze:Co to znaczy poinformowal?? Przeslal oficjalne pismo (z wyciagiem z regulaminu rozgrywek potwierdzajacym, ze oswietlenie jest obowiazkowe) za potwierdzeniem odbioru na adres MOSiR do wiadomosci szefa komisji sportu w RM Lublina i viceprezydenta odpowiedzialnego za sport w miescie czy napomknal o tym Szmitowi przy okazji jakiegos spotkania??

Na pewno przy wódce wspomniał i uznał, że zrobił już wszystko co należy do niego :lol: Naprawdę tak myślisz czy piszesz to z czystej ludzkiej złośliwości? Gratuluje takiej oceny prezesa firmy jaką jest stowarzyszenie KMŻ Lublin ;) A tak poważnie to odsyłam do filmiku, na pewno znajdziesz odpowiedź na to pytanie.

Awatar użytkownika
Monter_77

#161 Postautor: Monter_77 » 6 lutego 2011, o 12:13

jerry78 pisze:
Cooper pisze:Ale czego wy sie spodziewaliscie? Ze ktos sie rzuci do dyrektora z piesciami. Ja na spotkaniu bylem, zapytalem o co chcialem i tyle. Staram sie jednak wyciagac wlasne wnioski i uwazam, ze powodow do euforii nie ma. Ale optymizmu gratuluje i zazdroszcze.

O proszę, czyli jednak zabiegi "socjotechniczne" (zresztą wymyślone przez Ciebie) Sprawki nie pomogły i ktoś zadawał jednak pytania? :shock: Zresztą jak będzie filmik to każdy sam sobie oceni spotkanie.

Monter_77 pisze:Co to znaczy poinformowal?? Przeslal oficjalne pismo (z wyciagiem z regulaminu rozgrywek potwierdzajacym, ze oswietlenie jest obowiazkowe) za potwierdzeniem odbioru na adres MOSiR do wiadomosci szefa komisji sportu w RM Lublina i viceprezydenta odpowiedzialnego za sport w miescie czy napomknal o tym Szmitowi przy okazji jakiegos spotkania??

Na pewno przy wódce wspomniał i uznał, że zrobił już wszystko co należy do niego :lol: Naprawdę tak myślisz czy piszesz to z czystej ludzkiej złośliwości? Gratuluje takiej oceny prezesa firmy jaką jest stowarzyszenie KMŻ Lublin ;) A tak poważnie to odsyłam do filmiku, na pewno znajdziesz odpowiedź na to pytanie.

A jak bylo z torem? Szmit wyraznie powiedzial ze zadne pismo w tej sprawie w 2010 roku nie wplynelo. Czyli oficjalnie MOSiR nie wiedzial nic. I jakos nikt z klubu tego nie kwestionowal pokazujac wyslany papier bo takiego po prostu nie bylo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#162 Postautor: Lublin_Fan » 6 lutego 2011, o 12:17

Cooper pisze:Ale czego wy sie spodziewaliscie? Ze ktos sie rzuci do dyrektora z piesciami. Ja na spotkaniu bylem, zapytalem o co chcialem i tyle.

No ja sie nie spodziewalem. I moje slowa o tym, ze "mistrzowie klawiatury nie przyszli" dalej podtrzymuje i dementuje jakoby byl to objaw lizusostwa. Spora czesc osob zaciekle krytykujacych obecny zarzad znamy i jedno spojrzenie na sale wystarczylo mi na stwierdzenie, ze te osoby po prostu stchorzyly i nie przyszly. A warunki do konfrontacji były idealne. Mnie nie obchodzi fakt, ze byli tam sponsorzy i nie mieszalbym w to sprytnej socjotechniki (ktorej nie bylo). To raczej powod to wytlumaczenia swojego milczenia. Kibicow bylo jednak 10 razy wiecej niz przedstawicieli klubu i w razie czego wysmianie lub krytyka poszlaby gladko. I czasami szla, jak w przypadku toromistrza.
Zauwaz, ze rozne sa metody na stworzenie dogodnych warunkow na rozmowy/negocjacje i dobry recenzent pracy zarzadu dalby sobie rade bez problemu. Obecnosc sponsorow w przypadku rozwiniecia sie dyskusji w bardzo niekorzystym kierunku bylaby dla Sprawki niefajna kwestia. Na to jednak decydowal sie malo kto. Czesc nelicznych zacieklych krytykantow moze po prostu stracilo odwage (na nastepnym spotkaniu niech chociaz trzymaja klawiature na kolanach) a moze po prostu w wiekszosci przyszli ludzie, ktorzy chcieli zadac kilka pytan rzeczowych, aczkolwiek nierewolucyjnych? Bo niestety na wystapienia forumowych ekspertow nie doczekalismy sie. A szkoda bo z checia wszyscy posluchaliby.

jerry78
Trener

#163 Postautor: jerry78 » 6 lutego 2011, o 12:29

Monter_77 pisze:A jak bylo z torem? Szmit wyraznie powiedzial ze zadne pismo w tej sprawie w 2010 roku nie wplynelo. Czyli oficjalnie MOSiR nie wiedzial nic. I jakos nikt z klubu tego nie kwestionowal pokazujac wyslany papier bo takiego po prostu nie bylo.

Możesz podać jakieś źródło, link do tej wypowiedzi? bo tak na serio to tego akurat nie słyszałem.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#164 Postautor: istred » 6 lutego 2011, o 12:42

Ale ja czegoś nie rozumiem.

Uważasz, że któryś z "forumowych ekspertów" czy "krytyków" pójdzie i zacznie przekonywać Sprawkę do swoich racji? Zacznie mu wytykać jakieś błędy i będzie prowadził z nim jakąś wojnę czy coś? :)

No bez jaj. Po pierwsze - czego tu nikt jeszcze nie napisał - ludzie mają też swoje życie i nie każdy będzie w piątek wieczorem jeździł przekonywać kogoś do swoich racji.

Inna sprawa, że to nie jest kwestia "zadania pytań". Odpowiedzi na pytania część osób zna, dlatego uważa Sprawkę za osobę nienadającą się na to stanowisko.
Ja zresztą zadawałem już wcześniej dwukrotnie nurtujące mnie pytania. Za pierwszym razem dostałem odpowiedź wymijającą, a za drugim razem odpowiedzi nie uzyskałem w ogóle. Nie widzę zatem sensu chodzenia i wojowania z kimkolwiek.

Forum publiczne jest od wypowiadania swojego zdania, także - czy ktoś to lubi czy nie - od krytykowania. I wypowiadanie się na tym forum nie zobowiązuje nikogo do chodzenia na spotkania i wojowania z prezesem.
A nazywanie kogoś "tchórzem" bo nie przyszedł na spotkanie osobiście i nie zadał pytania, które padło już 100 razy i jest powszechnie znane jest po prostu nie na miejscu.

jerry78
Trener

#165 Postautor: jerry78 » 6 lutego 2011, o 12:53

istred pisze:Inna sprawa, że to nie jest kwestia "zadania pytań". Odpowiedzi na pytania część osób zna, dlatego uważa Sprawkę za osobę nienadającą się na to stanowisko.

Odpowiedzi na pytania część osób zna, czy wydaje im się, że zna? Bo to jest zasadnicza sprawa. Wychodzi na to, że albo te osoby nie były na spotkaniu i nie słyszały odpowiedzi na te pytania, albo uważają, że Sprawka kłamał w obecności sponsorów i kibiców. To jak to Istred jest?
Bo rozumiem, że nie byłeś w piątek.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#166 Postautor: mustafa » 6 lutego 2011, o 12:54

no właśnie istred, tak jak napisałeś, jest to forum publiczne, więc czy to lubisz czy nie, Twoje zdanie i innych krytykujących też jest oceniane przez innych użytkowników i mają do tego prawo na tym forum.

ale tak się nie przejmuj, bo pod adresem Sprawki często leciały dużo gorsze epitety osobiste, niż słowo "tchórz" i jakoś sobie facet z tym radzi :)

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#167 Postautor: Lublin_Fan » 6 lutego 2011, o 12:55

istred pisze:Ale ja czegoś nie rozumiem.

Uważasz, że któryś z "forumowych ekspertów" czy "krytyków" pójdzie i zacznie przekonywać Sprawkę do swoich racji? Zacznie mu wytykać jakieś błędy...

Tak. Tym sie rozni forumowy ekspert od czlowieka, ktory potrafi rozmawiac bezposrednio.
istred pisze:No bez jaj. Po pierwsze - czego tu nikt jeszcze nie napisał - ludzie mają też swoje życie i nie każdy będzie w piątek wieczorem jeździł przekonywać kogoś do swoich racji.

Czy spedzanie lat na forum i walkowanie w kolko tego samego to juz nie jest strata czasu? Ale na 2 godziny w klubie to juz szkoda zycia?

istred pisze:Inna sprawa, że to nie jest kwestia "zadania pytań". Odpowiedzi na pytania część osób zna, dlatego uważa Sprawkę za osobę nienadającą się na to stanowisko.
Ja zresztą zadawałem już wcześniej dwukrotnie nurtujące mnie pytania. Za pierwszym razem dostałem odpowiedź wymijającą, a za drugim razem odpowiedzi nie uzyskałem w ogóle. Nie widzę zatem sensu chodzenia i wojowania z kimkolwiek.

No widzisz. Pojawiles sie, zadales pytania. Z tej relacji jasno wynika:
istred - prezes 2:0
Wiec nie wiem czemu bierzesz tak do siebie moje slowa skoro postapiles tak jak wielu ludzi nie potrafi.

istred pisze:A nazywanie kogoś "tchórzem" bo nie przyszedł na spotkanie osobiście i nie zadał pytania, które padło już 100 razy i jest powszechnie znane jest po prostu nie na miejscu.

Sa pytania, na ktore wszyscy znaja odpowiedz, ale warto zeby sam Sprawka na nie odpowiedzial. Ja osobiscie liczylem, ze ujawnia sie talenty, ktore pokazą Sprawce jego miejsce w zuzlu. Mowie powaznie. No ale niestety nie pojawil sie nikt taki.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#168 Postautor: Cooper » 6 lutego 2011, o 12:56

Nie bardzo wiem, co w tej dyskusji mialbym jeszcze dodac? Rozpoczalem modlitwy o to bysmy zaczeli zgodnie z planem meczem u nas z Rownem, o co apelowal prezes 8)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#169 Postautor: istred » 6 lutego 2011, o 13:05

no właśnie, tak jak napisałeś, jest to forum publiczne, więc czy to lubisz czy nie, Twoje zdanie i innych krytykujących też jest oceniane przez innych użytkowników i mają do tego prawo na tym forum.
Ale spoko, mi to kompletnie nie przeszkadza :)
Wychodzi na to, że albo te osoby nie były na spotkaniu i nie słyszały odpowiedzi na te pytania, albo uważają, że Sprawka kłamał w obecności sponsorów i kibiców. To jak to Istred jest?
Ale to nie jest kwestia kłamania bądź nie.
Po prostu inna wizja pewnych spraw. Ja uważam, że pewne sprawy powinny być w inny sposób załatwiane, Sprawka widocznie uważa, że w inny, więc robi jak robi, a kłamanie nigdzie tu nie jest potrzebne.

Poza tym jeszcze jedna kwestia. Część spraw jest tego typu, że ani nie padną one na oficjalnej konferencji, ani nie zostaną tu poruszone na forum.
Przecież Sprawka już powiedział kiedyś, że pewne sprawy nie powinny wychodzić poza klub. A jednak wychodzą...

Co do samego spotkania to być nie mogłem, ale nie wiem czy nawet jakbym miał taką możliwość to czy bym się pojawił. Jestem napinaczem jedynie zza klawiatury ;)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#170 Postautor: istred » 6 lutego 2011, o 13:19

Tak. Tym sie rozni forumowy ekspert od czlowieka, ktory potrafi rozmawiac bezposrednio.
Ale ja naprawdę nie widzę potrzeby przekonywania nikogo do swoich racji.
Czy spedzanie lat na forum i walkowanie w kolko tego samego to juz nie jest strata czasu? Ale na 2 godziny w klubie to juz szkoda zycia?
Strata :) i mam tego świadomość, ale niestety przez tyle lat tak to forum weszło w krew, że pisanie tu to coś jak uzależnienie. Z chodzeniem na spotkania póki co jeszcze sobie radzę :)
Ale, bez strachu. Nadchodzi taki okres, że nie będę miał możliwości się tutaj wypowiadać.
No widzisz. Pojawiles sie, zadales pytania. Z tej relacji jasno wynika:
istred - prezes 2:0
Ale mnie żadne takie gierki nie obchodzą. Skoro Sprawka czy wtedy jeszcze Wojciechowski wychodzą z inicjatywą, że chętnie odpowiedzą na każde pytanie, a później na te pytania nie odpowiadają to nie widzę sensu zadawać ich ponownie.
Wiec nie wiem czemu bierzesz tak do siebie moje slowa skoro postapiles tak jak wielu ludzi nie potrafi.
Nie biorę ich do siebie. Napisałem jedynie, że się z nimi nie zgadzam. Bez znaczenia do kogo się odnoszą.
Sa pytania, na ktore wszyscy znaja odpowiedz, ale warto zeby sam Sprawka na nie odpowiedzial. Ja osobiscie liczylem, ze ujawnia sie talenty, ktore pokazą Sprawce jego miejsce w zuzlu. Mowie powaznie. No ale niestety nie pojawil sie nikt taki.
Ale Sprawka już nie raz różne pytania odpowiadał. Ja się po prostu z pewnymi kwestiami nie zgadzam. Ale niewykluczone, że to ja nie mam racji, Sprawka ją ma. Bardzo bym chciał żeby właśnie tak było.

PS. Sorry za post pod postem, ale edytując poprzedniego posta ciężko jest cytować.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#171 Postautor: Lublin_Fan » 6 lutego 2011, o 13:22

Aha, nie byles. Rozumiem, nie zaczailem. Ale szacunek dla Ciebie za to, ze (tak jak napisales) zadales kiedystam pytania bezposrednio.
Do czego zmierzam :).
Jest troche osob na tym forum, ktore genialnie wiedza jak sie prowadzi klub. Uwazam, ze maja w wiekszosci przypadkow racje odnosnie krytyki poczynan zarzadu. Dziwi mnie natomiast, ze jest tak duza chec do spedzania calych lat na forum i zacieklego mielenia jezorem w waskim gronie a nie ma checi do przedstawienia swoich racji bezposrednio zarzadowi? Umwazam, ze lepiej przedstawic to zarzadowi bezposrednio. Pomimo, ze sa obecni na tym forum jako obserwatorzy.

Co do toru. Tylko czary ksiedza Kielbasy pozwola nam przystapic do ligi. Pomimo zapewnien Sprawki trudno wierzyc w pozytywny scenariusz. Chociaz pozostaje myslenie na zasadzie: to sie nigdy nie zdarzylo wie to k*&@# niemozliwe.
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2011, o 13:23 przez Lublin_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.

jerry78
Trener

#172 Postautor: jerry78 » 6 lutego 2011, o 13:22

istred pisze:Ale to nie jest kwestia kłamania bądź nie.
Po prostu inna wizja pewnych spraw. Ja uważam, że pewne sprawy powinny być w inny sposób załatwiane, Sprawka widocznie uważa, że w inny, więc robi jak robi, a kłamanie nigdzie tu nie jest potrzebne.

No właśnie Sprawka też się do tego odniósł na spotkaniu. Stwierdził, że starają się robić wszystko najlepiej jak tylko potrafią, ale nie znaczy to, że mają monopol na najlepsze pomysły. Prosił kibiców o dzielenie się z nimi wszelkimi pomysłami, co by w danej kwestii zrobili lepiej, może faktycznie mają inne, lepsze spojrzenie na pewne kwestie. Podkreślił, że jest w każdej chwili dostępny dla kibiców, nigdy się nie ukrywa, można do niego pisać i dzwonić z ciekawymy pomysłami. Każdy kibic może wyrazić swoje zdanie i prosił, żeby właśnie kierować je do zarządu. Jest całkowicie otwarty na kibiców i wcale nie uważa się za alfa i omegę.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#173 Postautor: Cooper » 6 lutego 2011, o 13:27

istred pisze:Ale to nie jest kwestia kłamania bądź nie.

O wlasnie, o to chodzi. To ze ktos ma inne zdanie niz prezes, nie znaczy ze od razu zarzuca komus klamstwo, czy dzialanie w zlej wierze itd.
Po prostu - rozne spojrzenie na wiele kwestii, a cel taki sam - awans, dobra organizacja itp. I mam wrazenie ze o ile prezes Sprawka to doskonale rozumie (czesto jednak bierze pod uwage sugestie z forum), to juz czesc forumowiczow ma z tym problem i slepo obstaje przy jednym froncie, cos jak "Solidarni 2010".

Zobaczymy jak pojdzie z torem, jak na razie DS na wszystko ma dobre alibi i czyste sumienie (o oswietleniu tez Mosirowi powiedzieli, wiec luz).

Ja osobscie mysle, ze sie jakos uda, bo przekonuje mnie zaangazowanie sponsorow w postaci ZTE i A. Nakielskiego, szacun dla nich. Bardziej martwi mnie zapowiedz DS powtorki tej prowizorki za rok...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#174 Postautor: niespokojny » 6 lutego 2011, o 13:35

Sprawka wychodzac do kibicow pokazal, ze nie tylko ma odwage ale i nic do ukrycia. Czy pytanie - "w jaki sposob klub staral sie przekonac MOSIR do podjecia wszystkich potrzebnych prac na stadionie?" jest w jakikolwiek sposob niegrzeczne, wulgarne, nie na miejscu? A ostatnio jest to glowny temat na forum. Komus sie cos tam wydaje, drugi uslyszal od syna ciecia na stadionie, i kreuja swoje teorie zamiast sie zapytac od najbardziej poinformowanej osoby w klubie jak bylo naprawde. Co miesiac Sprawka staje do odpowiedzi pod tablica, a nagle nikt nie ma nic do powiedzenia, zapytania. Ja sie dziwie, ze mu sie chce to w ogole robic(chociaz to mi sie podoba), bo nie slyszalem zeby w innych klubach prezesi odpowiadali co chwila na pytania kibicow. Tu niektorych chyba boli, ze czlowiek ktory ma mniejsze pojecie o tym sporcie od nich(pod wzgledem sportowym), pelni role prezesa. Nie jest doskonaly, ale idzie mu coraz lepiej. Wyglada to na zwykla zawisc i doczepianie sie do byle "G", wlacznie z mailem.

jerry78
Trener

#175 Postautor: jerry78 » 6 lutego 2011, o 14:10

Cooper pisze:Bardziej martwi mnie zapowiedz DS powtorki tej prowizorki za rok...

A najgorsze jest to, że tutaj nasz klub niewiele może zrobić, wszystko zależy od stanu kasy miasta i MOSiRu. Nawet jakby klub chciał to nie może nic zrobić, bo po prostu nie jest właścicielem obiektu. Należy mieć jednak nadzieje, że prezydent Żuk stanie na wysokości zadania i stadion będzie z roku na rok w lepszym stanie, żebyśmy nie martwili się co rok o licencję. Kwestia z oświetleniem to dość poważna i nietania sprawa, aż strach pomyśleć co by było jakbyśmy awansowali w zeszłym roku.