Tak. Tym sie rozni forumowy ekspert od czlowieka, ktory potrafi rozmawiac bezposrednio.
Ale ja naprawdę nie widzę potrzeby przekonywania nikogo do swoich racji.
Czy spedzanie lat na forum i walkowanie w kolko tego samego to juz nie jest strata czasu? Ale na 2 godziny w klubie to juz szkoda zycia?
Strata

i mam tego świadomość, ale niestety przez tyle lat tak to forum weszło w krew, że pisanie tu to coś jak uzależnienie. Z chodzeniem na spotkania póki co jeszcze sobie radzę

Ale, bez strachu. Nadchodzi taki okres, że nie będę miał możliwości się tutaj wypowiadać.
No widzisz. Pojawiles sie, zadales pytania. Z tej relacji jasno wynika:
istred - prezes 2:0
Ale mnie żadne takie gierki nie obchodzą. Skoro Sprawka czy wtedy jeszcze Wojciechowski wychodzą z inicjatywą, że chętnie odpowiedzą na każde pytanie, a później na te pytania nie odpowiadają to nie widzę sensu zadawać ich ponownie.
Wiec nie wiem czemu bierzesz tak do siebie moje slowa skoro postapiles tak jak wielu ludzi nie potrafi.
Nie biorę ich do siebie. Napisałem jedynie, że się z nimi nie zgadzam. Bez znaczenia do kogo się odnoszą.
Sa pytania, na ktore wszyscy znaja odpowiedz, ale warto zeby sam Sprawka na nie odpowiedzial. Ja osobiscie liczylem, ze ujawnia sie talenty, ktore pokazą Sprawce jego miejsce w zuzlu. Mowie powaznie. No ale niestety nie pojawil sie nikt taki.
Ale Sprawka już nie raz różne pytania odpowiadał. Ja się po prostu z pewnymi kwestiami nie zgadzam. Ale niewykluczone, że to ja nie mam racji, Sprawka ją ma. Bardzo bym chciał żeby właśnie tak było.
PS. Sorry za post pod postem, ale edytując poprzedniego posta ciężko jest cytować.