22.04.2007 Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin
harry pisze:No, pojechał i na dokładkę wzięli tego kurdupla, który jakimś cudem był najlepszy dzisiaj. Gdyby za nich pojechał Franek i Pietrzyk mielibyśmy szanse nawet na wygraną, ale cóż, pięknie się gdyba.
Przy Harrym to rzeczywiście niewysoki człowiek, ale czy wypada tak mówić o zasłużonym żużlowcu
Poza tym proponuję, żeby już nie narzekać na wyjazdy Jelenia, bo to nie pomoże mu się przełamać. Może już w Grudziądzu będzie lepiej.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
-
yrastanisław
Miałem okazję być na tym meczu i muszę przyznać, że byłem dumny. Chłopaki podjęli walkę i było ciekawie. Siedziałem w tłumie gdanskich kibiców bo byłem ze znajomymi z Gdańska i powiem wam, że dało się zauważyc niepewność i obawy wśród kibiców gdańskich. Szczególnie jak miał jechać Sebek swój trzeci bieg większość prorokowała, że baty 1:8 i ulżyło im jak się okazało, że nie ma jokera w tym biegu, przeżywali też, że Seba ma super szybki sprzęt. Teksty typu: jak by u nas był Śledź zamiast Knappa to awans byśmy mieli...Bardzo pochlebne opinie zbierał też Tomek. Super było!!! Dzięki Panowie za WALKĘ
yrastanisław pisze:Miałem okazję być na tym meczu i muszę przyznać, że byłem dumny. Chłopaki podjęli walkę i było ciekawie. Siedziałem w tłumie gdanskich kibiców bo byłem ze znajomymi z Gdańska i powiem wam, że dało się zauważyc niepewność i obawy wśród kibiców gdańskich. Szczególnie jak miał jechać Sebek swój trzeci bieg większość prorokowała, że baty 1:8 i ulżyło im jak się okazało, że nie ma jokera w tym biegu, przeżywali też, że Seba ma super szybki sprzęt. Teksty typu: jak by u nas był Śledź zamiast Knappa to awans byśmy mieli...Bardzo pochlebne opinie zbierał też Tomek. Super było!!! Dzięki Panowie za WALKĘ
Powiększyć to, wydrukować, zalaminować, w ramkę oprawić i dać naszym zawodnikom do czytania przed każdym meczem wyjazdowym :!:
Ja też byłem wczoraj dumny z naszych chłopaków, choć nie wszystkim szło tak jak powinno. Ale był to może dopieo trzeci w przeciągu ostatnich trzech sezonów wyjazd, po którym wracałem zadowolony z postawy lublinian
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
yrastanisław
Może by u nas na podobieństwo do Gdańska zrobić tak, że podczas rundy honorowej po prezentacji zawodnicy rzucają kibicom jakieś gadżety - tam były to piłki - duże chyba "footballówki" z logo lotosu oraz małe tenisowe piłki-na podstawie których można było odebrać nagrody(inne gadżety) w trakcie meczu. Myślę, że dzięki temu można uatrakcyjnić samą rundę honorową a dodatkowo może to działać jako zachęta do zjawienia się na meczu. Myślę, że np. Perła była by w stanie takie piłki ufundować ze swoim logo a za te małe piłeczki np. jakieś kufle, koszulki bądź nawet złoty napój w czteropakach.
Może jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale w końcu mamy swoich zawodników, którzy identyfikują się choć trochę z naszym miastem, a z którymi i nam, kibicom, zdecydowanie łatwiej się identyfikować niż z jakimiś Brhelami czy Rempałami. Może jestem dziwakiem, ale mnie taki układ pasuje, kiedy idzie się oglądać swoją drużynę a nie jakąś zbieraninę emerytów... A może lubelski rodowód okaże się wyzwalać dodatkową wolę walki?
meesha pisze:yrastanisław pisze:Miałem okazję być na tym meczu i muszę przyznać, że byłem dumny. Chłopaki podjęli walkę i było ciekawie. Siedziałem w tłumie gdanskich kibiców bo byłem ze znajomymi z Gdańska i powiem wam, że dało się zauważyc niepewność i obawy wśród kibiców gdańskich. Szczególnie jak miał jechać Sebek swój trzeci bieg większość prorokowała, że baty 1:8 i ulżyło im jak się okazało, że nie ma jokera w tym biegu, przeżywali też, że Seba ma super szybki sprzęt. Teksty typu: jak by u nas był Śledź zamiast Knappa to awans byśmy mieli...Bardzo pochlebne opinie zbierał też Tomek. Super było!!! Dzięki Panowie za WALKĘ
Powiększyć to, wydrukować, zalaminować, w ramkę oprawić i dać naszym zawodnikom do czytania przed każdym meczem wyjazdowym :!:![]()
![]()
Obiecuje ze jeden przeczyta ten txt napewno jeszcze przed meczem z GTÅ»'em