Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#151 Postautor: JAG » 8 kwietnia 2005, o 15:11

po namysle doszłam jednak do wniosku że chyba najlepiej bedzie w tę niedzielę powstrzymać sie od okrzyków które notabene lubię.
chyba lepiej pozostac przy brawach nagradzających zawodników.

na wszystko jest odpowiednia pora.i chyba jeszcze nie jest pora na zwykłe kibicowanie.

spedway fan holigans

#152 Postautor: spedway fan holigans » 8 kwietnia 2005, o 15:30

JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA TYM ABY PRZED MECZ ROZPOCZĄĆ OD MINUTY CISZY ORAZ MODLITWY.
A PUŻNIEJ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI KULTURALNIE DOPINGOWAĆ NASZYCH ŻUŻLOWCÓW DO ZWYCIĘSTWA W DERBOWYM SPOTKANIU.

WYGRAMY Z MOJRZESZOWEM ?????????????????????????????????

:cry:
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#153 Postautor: _piotrusss » 8 kwietnia 2005, o 15:43

spedway fan holigans pisze:JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA TYM ABY PRZED MECZ ROZPOCZĄĆ OD MINUTY CISZY ORAZ MODLITWY

Zacznij od zmienienia lub usunięcia (przynajmniej na dzień pogrzebu Papieża) swojego avatara... a dopiero (cyt.) "POŻNIEJ" wypowiadaj sie na temat modlitwy przed meczem, która ma być hołdem i podziękowaniem dla naszego Wielkiego Rodaka.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Czarek
Trener

#154 Postautor: Czarek » 8 kwietnia 2005, o 16:06

spedway fan holigans pisze:JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA TYM ABY PRZED MECZ ROZPOCZĄĆ OD MINUTY CISZY ORAZ MODLITWY.
A PUŻNIEJ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI KULTURALNIE DOPINGOWAĆ NASZYCH ŻUŻLOWCÓW DO ZWYCIĘSTWA W DERBOWYM SPOTKANIU.

WYGRAMY Z MOJRZESZOWEM ?????????????????????????????????

:cry:

Mnie i pewnie innych na tym forum nie interesuje jak badasz sobie piersi.
Proszę usuń tego avatara.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#155 Postautor: Cooper » 8 kwietnia 2005, o 16:11

Jesli jego mozg jest tak maly, jak jego znajomosc angielskiego, to szanse na to sa niewielkie... :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#156 Postautor: mikas » 10 kwietnia 2005, o 00:43

Jutro przed meczem Fan Klub będzie zbierał do puszek pieniązki na oprawę na kolejne mecze. Liczymy na Waszą pomoc a na co chojniejsze osoby czeka niespodzianka :D

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#157 Postautor: Ziuta 85 » 10 kwietnia 2005, o 02:14

Ja juz nic nie mowie bo mi sie juz nudzi czytanie o FK !!!! Nie bedzie oprawy taka mam nadzieje przynajmniej ................ Nie bede nic mowic na temat "zbierania do puszek przez FK" no coment :twisted: Pozdro !!!!

Niepokonany TÅ»-et nasz kochany , niepokonany nasz Lubelski klub !!!!!

WierzÄ™ w E-lige 2006 :twisted:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#158 Postautor: _piotrusss » 10 kwietnia 2005, o 08:27

Ziuta 85 pisze:Ja juz nic nie mowie bo mi sie juz nudzi czytanie o FK !!!!

Mówisz... cały post temu poświęciłaś.
Nie bedzie oprawy taka mam nadzieje przynajmniej ................

Masz rację, nie będzie.
Nie bede nic mowic na temat "zbierania do puszek przez FK" no coment

Patrz wyżej.
Pozdro !!!!

Pozdro
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#159 Postautor: mikas » 10 kwietnia 2005, o 09:03

_piotrusss nie ma sie co dziwić koleżanka jest z Klubu Kibica :wink: :lol:

A na dzisiejszym meczu oczywiście że normalnej oprawy nie będzie.Zreszta co będzie to sie wszyscy przekonają jak przyjdą dziś na stadion.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
MicO

#160 Postautor: MicO » 10 kwietnia 2005, o 09:22

Daniel Jeleniewski i reszta chłopaków licza na głosny doping, ktory na ma im pomoc.. Zawarte jest to w wywiadzie z Danielem.
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#161 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 10:26

dajmy im głośny doping...żałoba sie skończyła...bez wulgaryzmów ale czysty kulturalny głośny dopin nie zaszkodzi nawet kibice Cracovi wczoraj na ulicach szli i śpiewali "Nie Ma Lepszego Od Jana Pawła Drugiego" wiec doping jest przydatny napewno tylko moze nie jak w ostatnim meczu z Rzeszowem na 2 biegi przed końcem i bieg przed końcem krzyczeliśmy wszyscy razem do Rzeszowian "WYPIE....!!!!!!!!!" mam nadzieje zebedzie mozliwosc krzyczenia czyli ze wygramy ale nie bedziemy krzyczeć i sie powstrzymamy;) to tyle w tym temacie;) do zobaczenia na meczu!
;]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#162 Postautor: jas » 10 kwietnia 2005, o 10:36

jataman20 pisze: mam nadzieje zebedzie mozliwosc krzyczenia czyli ze wygramy ale nie bedziemy krzyczeć i sie powstrzymamy;)

czy ktos moglby mi przetlumaczyc to na jezyk polski i powiedziec co autor mial na mysli?

ps. zmien ten avatar, bo sie na prawde z Apocaliptisem mylisz :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#163 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 10:54

no wiec tłumacze Ci "Jasiu" :lol: :lol: :lol: :lol: autor miał namyśli że jak w poprzednim sezonie krzyczeliśmy "wypie...." 2 wyścigi przed końcem meczu do rzeszowiaków to i teraz 2 biegi przed końcem mam nadzieje że bedziemy mieli zapewnione zwycięstwo ale z uwagi na ś.p Papieża nie będziemy tego słowa wykrzykiwać... teraz zrozumiałeś "Jasiu" :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#164 Postautor: $korzen$ » 10 kwietnia 2005, o 11:25

Jataman, myslalem ze wiekszego analfabety od DJRafixa nie znajde, ale ty bijesz go na glowe :? Co do twojego nicka, byla kiedys taka bajka na Polonii 1, widac ze wzorujesz sie na jej bohaterach, tez byli analfabetami i delikatnie mowiac idiotami.

PS. Sorry ale juz nie moglem wytrzymac

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#165 Postautor: grzesieck » 10 kwietnia 2005, o 11:27

uzywanie znakow interpunkcyjnych czesto ulatwia zrozumienie innym tego, co chce sie przekazac... :roll:

taka mala sugestia z mojej strony :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#166 Postautor: yamahaR1 » 10 kwietnia 2005, o 11:29

$korzen$ pisze:Jataman, myslalem ze wiekszego analfabety od DJRafixa nie znajde, ale ty bijesz go na glowe :? Co do twojego nicka, byla kiedys taka bajka na Polonii 1, widac ze wzorujesz sie na jej bohaterach, tez byli analfabetami i delikatnie mowiac idiotami.

PS. Sorry ale juz nie moglem wytrzymac

Jataman mi na priv napisał, że jest na drugim roku studiów :roll: (oczywiście pomijam,że oprócz tego mnie też zbluzgał ale wykształceniem się chwalił też :roll: )

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#167 Postautor: $korzen$ » 10 kwietnia 2005, o 11:32

Jataman mi na priv napisał, że jest na drugim roku studiów :roll:

Najlepiej jak zostawie to bez komentarza, moja siostra ktora chodzi do 6 klasy podstawowki potrafi sie lepiej "wyslowic" :wink:

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#168 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 11:54

a ty zapewne korzeń jestes w gimnazjum :lol: :lol: :lol: :lol:

pisze jak mi sie podoba i moja sprawa kto ma zrozumieć ten zrozumie nie obchodzą mnie wasze sądy a idioty korzeń to sobie w rodzinie poszukaj tyle...
;]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#169 Postautor: $korzen$ » 10 kwietnia 2005, o 12:31

jataman20 pisze:a ty zapewne korzeń jestes w gimnazjum :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe tak sobie chlopie tlumacz, z cala pewnoscia jestem w gimnazjum :wink:

pisze jak mi sie podoba i moja sprawa kto ma zrozumieć ten zrozumie nie obchodzą mnie wasze sądy a idioty korzeń to sobie w rodzinie poszukaj tyle...

chyba sie rozplacze, twoich postow praktycznie NIKT nie rozumie, co ty robiles na lekcjach Polskiego ? bo chyba nie uwazales. Idioty w rodzinie szukac nie musze, mam jednego tutaj na miejscu.

pozdrawiam !

Koper
Trener
Kontakt:

#170 Postautor: Koper » 10 kwietnia 2005, o 13:13

prt pisze:pomysl organizacji specjalnej oprawy na najblizszy mecz jest jak najbardziej sluszny.

nowe propozycje w tym temacie:

1/ na pewno bedzie chwila modlitwy i skupienia na poczatku. zaraz po niej moglibysmy zaspiewac Ojcu Swietemu Jego ulubiona piesn [jestem w stanie przygotowac 8 tys. sztuk tekstow "Barki" zeby rozdac Kibicom przy wejsciu na stadion, jesli byloby poparcie dla tej propozycji] :)

A ja wklejam tutaj text Barki:
1. Pan kiedyÅ› stanÄ…Å‚ nad brzegiem,
Szukał ludzi gotowych pójść za Nim;
By łowić serca
Słów Bożych prawdą.

Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś,
Twoje usta dziś wyrzekły me imię.
SwojÄ… barkÄ™ pozostawiam na brzegu,
Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.

2. Jestem ubogim człowiekiem,
Moim skarbem są ręce gotowe
Do pracy z TobÄ…
I czyste serce.

3. Ty, potrzebujesz mych dłoni,
Mego serca młodego zapałem
Mych kropli potu
I samotności.

4. Dziś wypłyniemy już razem
Łowić serca na morzach dusz ludzkich
Twej prawdy sieciÄ…
I słowem życia.

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#171 Postautor: ZÅ‚oty » 22 kwietnia 2005, o 16:55

Jak narazie oprawa meczu w wykonaniu FC i KK nie powalila mnie na kolana, byla wrecz zalosna i czekam na efekty
Obrazek

JAG
Senior

#172 Postautor: JAG » 22 kwietnia 2005, o 17:09

Złoty pisze:Jak narazie oprawa meczu w wykonaniu FC i KK nie powalila mnie na kolana, byla wrecz zalosna i czekam na efekty

krytykować kazdy potrafi :!: :!: ale jak trzeba ruszyc cztery litery albo coś zaspiewac to nie ma komu oprócz FC,KK i paru jeszce osób do których sie nieskromnie zaliczam

Awatar użytkownika
benim

#173 Postautor: benim » 22 kwietnia 2005, o 17:14

nie powaliła Cię bo jej nie było z pewnych powodów:

1. na meczu z Rzeszowem (po uzgodnieniu tego również z kibicami z Rzeszowa) zdecydowalismy się nie robic oprawy z powodu śmierci Jana Pawła II

2. a na meczu z Grudziądzem też nie ze względu na osobę przebywającą na stadionie, z urzędu miasta

wyjasnij czego oczekujesz jak wg ciebie powinna wygladać oprawa. może to nam podsunie jakies pomysły

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#174 Postautor: ZÅ‚oty » 22 kwietnia 2005, o 17:18

JAG pisze:krytykować kazdy potrafi :!: :!: ale jak trzeba ruszyc cztery litery albo coś zaspiewac to nie ma komu oprócz FC,KK i paru jeszce osób do których sie nieskromnie zaliczam

akurat mi nie chodzi o spiew ale o oprawae ze tak powiem techniczna tzn jakies fajerwerki, konfetti, flagi itd, wiem ze byla zaloba ale w krosnie mozna bylo cos pokazacv oni odpalili race a my... patrzylem tylko jak paru pijanych gosci od nas przepycha sie z ochrona, co mecz rzucam 2-3 zeta i mysle ze moze warto jakos ludzi zachecic do wspierania fanclubow, np poprzez konkursy, kiedys byly konkursy ze np kto ma tego dnia urodziny dostaje rower czy cos takiego, przeciez mozna sie dogadac poprzez klub ze sponsorami,pokazac ludziom ze ta kasa co wrzucaja do puszek nie idzie na marne.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, o 17:26 przez ZÅ‚oty, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#175 Postautor: mikas » 22 kwietnia 2005, o 17:19

Złoty pisze:Jak narazie oprawa meczu w wykonaniu FC i KK nie powalila mnie na kolana, byla wrecz zalosna i czekam na efekty

Jeśli chodzi o oprawę to to że jej nie było nie było zależne do końca od Fan Klubu. Na meczu z Rzeszowem wszyscy wiedza dlaczego nie było oprawy i chyba nie musze tłumaczyć. Były jedynie baloniki zółto-białe jednak niestety po rozdaniu ich częśc osób wcale nie miała ochoty ich podnieść do góry w czasie modlitwy inni nie potrafili się z balonikami obejść i popękały jeszcz eprzed prezentacją :evil: Faktem jest że suma sumarum nie było ich praktycznie widać :(
Jeśli chodzi o mecz z Grudziądzem to przed meczem na sektor przyszedł dyr. Siwek i powiedział aby nie odpalać żadnych rac itd. ponieważ na meczu była pani z Urzędu Miasta,która oceniała bezpieczenstwo na stadionie i zachowanie kibiców. Wiązało się to prawdopodobnie z wydaniem decyzji o monitoringu,przynajmniej tak mi się wydaje.
Także to są powody przez które oprawy praktycznie nie było na dwóch pierwszych meczach.
Na meczu z Rybnikiem jeśli znów nic niespodziewanego się nie wydarzy będzie już normalna oprawa.

edit:
Widze,że Benim mnie wyprzedziła z odpowiedzią :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek