z tym ze ja nie twierdze ze on jest super wymiataczem, ani ze sie skonczyl. gdzieś pośrodku
Treningi
- tezetomaniak
- Trener
Re: Treningi
spoko
z tym ze ja nie twierdze ze on jest super wymiataczem, ani ze sie skonczyl. gdzieś pośrodku
Czy ktos w koncu moze w miare jednoznacznie okreslic, o ktorej jest jutro trening
?
Trening chyba o 15.
Tor przyjety. Warunkowo.
Tor przyjety. Warunkowo.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No to jedziemy
Warunek do nastepnej kolejki czy na sezon?
Podobno wczoraj juz cos trytalo po torze 
Bylo i trytalo 
A dzisiaj ktos jezdzil czy mi sie przeslyszalo?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Speedway Fan
- Senior
bylem dzisiaj i byl ciagnik i byla tez polewaczka
ciagnik baczki krecil
na prostej startowej i dmuchawce montowali
z forum Rzeszowa
Dzis na treningu zorganizowany byl taki mini turniej parowy miedzy naszymi zawodnikami i Lubelskimi.
Z naszego teamu jezdzil dzis Charlie i prezentował się nieźle, jutro ma jezdzic Max a w sobote Ales Dryml.
Z dzisiejszego treningu wnioskuje jedno: man of the day - Karol Baran
ZTCW to tylko na pierwszy mecz. Do 18 kwietnia ma wszystko byc zrobione... I nie bedzie z tym latwo
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway Fan
- Senior
Jak tak Baranowi dobrze idzie to moze jezdzijmy lige w Rzeszowie 
Do 18 kwietnia maj wszystko zrobic ale ktorego roku
?
Do 18 kwietnia maj wszystko zrobic ale ktorego roku
Radzio pisze:z forum RzeszowaDzis na treningu zorganizowany byl taki mini turniej parowy miedzy naszymi zawodnikami i Lubelskimi.
Z naszego teamu jezdzil dzis Charlie i prezentował się nieźle, jutro ma jezdzic Max a w sobote Ales Dryml.
Podobno miał to być trening punktowany. Zna ktoś wynik meczu i zdobycze punktowe poszczegolnych żużlowców ?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Perez pisze:Radzio pisze:z forum RzeszowaDzis na treningu zorganizowany byl taki mini turniej parowy miedzy naszymi zawodnikami i Lubelskimi.
Podobno miał to być trening punktowany. Zna ktoś wynik meczu i zdobycze punktowe poszczegolnych żużlowców ?
Odbył się turniej par:
http://www.espeedway.pl/news,turniej_pa ... 67,12.html

meesha pisze:Warunek do nastepnej kolejki czy na sezon?
ZTCW to tylko na pierwszy mecz. Do 18 kwietnia ma wszystko byc zrobione... I nie bedzie z tym latwo
Ale z czym nie będzie łatwo i dlaczego?
Bo jeżeli chodzi o przerobienie łuków to w poniedziałek wchodzi firma i w 3-4 dni powinna to zrobić. W kazdym bądź razie mają czas do 11.04. bo jest mecz Motoru.
A powtórna inspekcja 16.04.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Z tego co wiem trening jutro 16 sobota 10 
Ale z czym nie będzie łatwo i dlaczego?
Bo jeżeli chodzi o przerobienie łuków to w poniedziałek wchodzi firma i w 3-4 dni powinna to zrobić.
W miescie w ktorym gowniany mostek przez gowniana rzeczke remontuje sie prawie dwa lata wszystko jest mozliwe. Stad tez moje watpliwosci
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Ale z czym nie będzie łatwo i dlaczego?
Bo jeżeli chodzi o przerobienie łuków to w poniedziałek wchodzi firma i w 3-4 dni powinna to zrobić.
W miescie w ktorym gowniany mostek przez gowniana rzeczke remontuje sie prawie dwa lata wszystko jest mozliwe. Stad tez moje watpliwosciAle OK, zalozmy, ze poszerzenie lukow pojdzie jak z platka. A co z pozostalymi wymogami np. w parku maszyn
Wszystkie inwestycje, które wymieniłeś są państwowe - musi być powoli. Zobacz na prywatną inwestycję jaką jest Olimp. O wiele bardziej skomplikowana od budowy stadionu, a idzie szybko.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No a prace na stadionie maja niby przez kogo byc prowadzone
Nie slyszalem zeby MOSiR sprywatyzowali...
Trening jutro o 15 czy 16 ? Dla niektorych to na prawde istotne 
No, naprawdę istotne. Szczególnie dla tych od happeningu :> Chciałbym zaliczyć dwie atrakcje w ciągu jednej wycieczki :>
A ja przy okazji poprosze konkretne info nt. planow klubu na sobote - kiedy trening, kiedy ta zapowiadana promocja itd. Konkretnie i na temat prosze, bez spekulacji.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Trening jutro o 15 czy 16 ?
Jak siegam pamiecia do tych odleglych lat gdy w Lublinie byl zuzel to treningi w dni powszednie nie zaczynaly sie wczesniej niz o 16 ze wzgledu na halas przeszkadzajacy w pracy roznym instytucjom majacym swa siedzibe na Zygmuntowskich 5. Ale moze cos sie zmienilo?