Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jest w dołku Maksym i powinniśmy go wspierać a nie pisać że już trzeba go wymienić na kolejny sezon. Myślę że wszystko sobie poukłada i będzie jechał zdecydowanie lepiej.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
On niezmiennie jedzie bardzo dobrze. Ewidentnie szwankuje sprzęt. Tak się to zbiegło w czasie z naszymi juniorami (od meczu w Ostrowie), że pachnie mi tu serwisami. Co do jazdy to zaskakujący był tylko ten refleks na starcie w Lesznie.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2022, o 12:57 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak długo, jak jest naszym zawodnikiem to wsparcie mu się należy z każdej strony, kropka. Pewnie, to jest forum od gadania i możemy sobie pisać, że dołek, że coś nie wygląda tak, jak naszym zdaniem powinno, ale na koniec tego wszystkiego to jest jeździecko przekocur, do tego jedzie o medal w Motorze. Pierdoły na bok :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Nie ma znaczenia z kim pojedziemy w 1/4 (1/3 ?). I tak musimy puknąć każdego, żeby mieć złoto. Czy przegramy ze Spartą od razu czy w finale, nie ma znaczenia. W tym roku liczy się dla nas tylko mistrzostwo.
Ja bym nie chciał trafić na Włókniarz w półfinale.
. Skoro mamy mieć złoto :)
. Skoro mamy mieć złoto :)
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Włókniarz złapał formę, ale do play offów jeszcze dużo czasu. Narazie nie ma co się przejmować ich jazdą tylko robić swoje.
wygląda na to, że mecz o play-offy zostanie rozegrany za 3 tygodnie we Wrocku. Sparta ma wyjazdy do Torunia i Leszna, zakładam że zdobędą tylko bonusa na Apatorze, jeśli dziś przegrają to mają gwarantowane 11 punktów. Grudziądz wygra za 3 z Ostrowem i mają mecz z nami, minimum 12. Jak ukulają we Wrocku bonusa (42 pkt) to są wtedy w PO.
No chyba, że GKM nas powiezie, wtedy jest 14:11 dla GKM, ale to zmienia tylko tyle, że Grudziądz może zdobyć punkt mniej (41) i dwumecz bez bonusa.
No chyba, że GKM nas powiezie, wtedy jest 14:11 dla GKM, ale to zmienia tylko tyle, że Grudziądz może zdobyć punkt mniej (41) i dwumecz bez bonusa.
Dzisiaj to moim zdaniem nie Częstochowa taka mocna, tylko bardziej Sparta jedzie padake największą w roku. Przecież to jest kpina i wstyd. Ok włókniarz jedzie dobrze, ale jak wrocławian wozi Jeppesen, który jest daremny do bólu. Może koła się skończyli, bezdętkowe 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Czy ja wiem czy Włókniarz złapał formę? Oni mają po prostu wielki potencjał. Wystarczy że obudził się Misiek i to nie ta sama drużyna. Jeppesen to padaka i dzisiejszy mecz tego nie zmienia. Nawet z Fredem bez zz sa jednak mocni. Dla mnie układ sił to Lublin, Częstochowa, Gorzów
z kosmosu widać lotny Janowskiego, ale jadą...
Oj Piotruś babol. Magic start. Do przerwania
Ale żeby aż tak lotnego nie widział sędzia to aż dziwne
Co ciekawe widział bo Janowski dostał ostrzeżenie...
zobaczył na powtórce
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Ale masakra
Kask spadł czy źle widziałem
Też mi się tak wydawało. Niestety.
EDIT: Uff, zdjął sam od razu po upadku. Troszkę odetchnąłem.
EDIT: Uff, zdjął sam od razu po upadku. Troszkę odetchnąłem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Przypomniało mi się jak Gollob kiedyś tak wyleciał i chyba po drodze zaliczył słupek,
never ride faster than your angel can fly
złoty kask 1999, przegrał tym mistrzostwo świata
Panie Wiktorze Lamparcie - patrz i ucz się
Kilka lat temu Ljung, kilkanaście lat temu Mateusz Szczepaniak. Świst chyba też zaliczył kiedyś przelot przez bandę. Gollob chyba w tym słynnym Złotym Kasku, który "zabrał" mu złoto IMŚ?
Dużo zdrowia dla Daniela!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No i tam znowu te baloniki pękły :)))
Jakoś mi się ten wynik podoba
Jakoś mi się ten wynik podoba
never ride faster than your angel can fly
Kargolo pisze:Kilka lat temu Ljung, kilkanaście lat temu Mateusz Szczepaniak. Świst chyba też zaliczył kiedyś przelot przez bandę. Gollob chyba w tym słynnym Złotym Kasku, który "zabrał" mu złoto IMŚ?
Świst to chyba walczył o życie, ale tylko kojarzę z jakichś wspomnień - https://www.youtube.com/watch?v=2vALp3XDPfI
a wypadek Golloba tutaj - https://www.youtube.com/watch?v=UOPtTeA0AJk
Hampela za taki start, jaki dziś uskutecznił Janowski, zdyskwalifikowaliby na 3 mecze.