Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maxx
Trener

Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

#1426 Postautor: Maxx » 7 lutego 2014, o 21:54

Wnerwia mnie to ciągłe "podpieranie się" Prezydentem przez Sprawkę. Co na dobrą spraw(k)ę ma Żuk do stricte prywatnego klubu? Weż się prezes do roboty zamiast grać na kompie i załatw coś, za co bierzesz niemałą bądź co bądź kasę... Całe życie liczyć na drapane? Fajna spraw(k)a...

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1427 Postautor: KosaRKS » 7 lutego 2014, o 22:16

W ogóle fajnie tak się czyta wywiad sprawki, gdzie podlizuje się chyba najbardziej jak można Prezydentowi, a przecież jest jego rywalem ;)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#1428 Postautor: Maxx » 7 lutego 2014, o 22:23

No cóż, tonący chwyta się także wazeliny... Przykre to wszystko.

Awatar użytkownika
pizek

#1429 Postautor: pizek » 7 lutego 2014, o 23:06

5 minut jakie żużel miał w Lublinie niestety zostało zaprzepaszczone w głównej mierze przez osobę Pana Dariusza. Niestety trzeba to przyznać z roku na rok coraz gorzej to wyglądało no i się stało. Obiecane spółki, wychowanie młodzieżowców, ambitne plany sportowe i inne bajki....wszystko zostało zweryfikowane a w tym czasie nie zrobiono nic. Zresztą się nie dziwie Bogdance bo kto chciałby dawać pieniądze na takie dziadostwo?

A najgorsze jest to, że kiedyś to bez kitu bym się przejął tym wszystkim....a teraz nie bardzo mnie to rusza. Darek tak potrafi wybić żużel z głowy jak chyba żaden inny prezes i w sumie wolę 2 ligę niż oglądanie składu oszczędnościowego i robienie z gęby dupę .

max3
Zawodowiec

#1430 Postautor: max3 » 7 lutego 2014, o 23:59

Jedyna osoba szukający ratunku dla naszego klubu jest prezydent Żuk!!!!Ten pseudo prezes zmarnował potencjał największego sponsora w 1 lidze .Gdzie jest S.A gdzie sa podziękowanie dla sponsora ,marketing ......

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1431 Postautor: Sledzio » 8 lutego 2014, o 00:19

Ja dwa sezony temu mówiłem, że Sprawka powinien odejść, bo to nic dobrego :). Facet jest beznadziejny nieudolny i tylko była kwestia czasu kiedy to wszystko runie ale, co tam wy jesteście wspaniali, najmądrzejsi wszystko najlepiej wiecie to teraz macie swego prezesia.

go!
Trener

#1432 Postautor: go! » 8 lutego 2014, o 02:04

Najsmutniejsze jest to, że ci wszyscy obrońcy polityki prezesa (a nie brak ich było) nadal twierdzą, że droga była słuszna, idea słuszna, koncepcja teoretycznie miała działać! powoli i sukcesywnie. I tylko nikt nie wziął pod uwagę (może poza jerrym) że to się nie do końca sprawdza. Widać to było na żywym organizmie, z dnia na dzień, ale hasło: WOLISZ BRAK ŻUŻLA W LUBLINIE NIŻ I LIGĘ?, było wiecznie żywe, jak Lenin, a teraz go nikt nie wzniesie? Teraz już zostało tylko: JAK JESTEŚ LEPSZY/A OD SPRAWKI TO LEĆ I PREZESUJ.
No to macie prezesa i jego klub. Szczerze? to kompletnie mi nie, żal albowiem już parę miesięcy temu powiedziałem, że ten typ emocji mnie nie interesuje. Widać nie tylko mnie...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#1433 Postautor: Maxx » 8 lutego 2014, o 21:05

Jedno proste pytanie: Ile kosztowało wyszkolenie Oskara Bobera i dlaczego na takim luzie Dariusz S. pozwolił mu odejść?
Facet powinien za to zapłacić z własnej kieszeni. Idiotyczne decyzje powinny być równoznaczne z odpowiedzialnością za nie a co za tym idzie - kosztami.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#1434 Postautor: maestro76 » 9 lutego 2014, o 09:16

no i pacz pan panie prezes.....

to jednak bogdance bardziej zalezy na ambicjach sportowych (kopacze z lecznej) niz na bezpiecznej wegetacji w srodku tabeli :?
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#1435 Postautor: Kshyhu » 9 lutego 2014, o 10:13

Dla mnie to jest oczywiste od początku do końca, dziwię się, że ktokolwiek w to wątpił. Celem jakichkolwiek zmagań sportowych (niezależnie od tego, czy to Mistrzostwa Świata w jakiejś dyscyplinie, liga okręgowa, czy Igrzyska Olimpijskie) jest zdobywanie najwyższych lokat i trofeów (puchary, medale, tytuły). Jeśli od początku startujesz z założeniem, że jedziesz o nic - równie dobrze może Cię tam w ogóle nie być. Bo po co? I teraz pytanie: po co sponsor ma wywalać setki tysięcy złotych na rozgrywki, które z założenia są bez sensu, bo drużyna zwyczajnie NIE CHCE wygrać? :)
Motor mocnyj!

Czarek
Trener

#1436 Postautor: Czarek » 9 lutego 2014, o 11:24

Kshyhu pisze:Dla mnie to jest oczywiste od początku do końca, dziwię się, że ktokolwiek w to wątpił. Celem jakichkolwiek zmagań sportowych (niezależnie od tego, czy to Mistrzostwa Świata w jakiejś dyscyplinie, liga okręgowa, czy Igrzyska Olimpijskie) jest zdobywanie najwyższych lokat i trofeów (puchary, medale, tytuły). Jeśli od początku startujesz z założeniem, że jedziesz o nic - równie dobrze może Cię tam w ogóle nie być. Bo po co? I teraz pytanie: po co sponsor ma wywalać setki tysięcy złotych na rozgrywki, które z założenia są bez sensu, bo drużyna zwyczajnie NIE CHCE wygrać? :)

Taki był zapewne przebieg wydarzeń:
Październik
- Sponsorujecie?
- Raczej sponsorujemy.
Sezon transferowy
Styczeń
- Sponsorujecie?
- Sp.....j!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

henek1234
Szkółkowicz