Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nie mogą. To nie są stacje partnerskie, tylko Eleven puszcza ligę na zasadzie sublicencji.
Nie jestem do końca pewien, czy w poprzednich latach też dorabiali swój komentarz czy po prostu robili takie podsumowanie meczu, ale z komentarza Eleven nigdy nie korzystali.
EDIT:
Baron: Chłopaki pamietajcie, że nie da sie jeździć szerzej, maks 4 metry od krawęznika
Śledz: Bawcie się dobrze chłopaki i jedziemy k****a!
Taka różnica :)
Nie jestem do końca pewien, czy w poprzednich latach też dorabiali swój komentarz czy po prostu robili takie podsumowanie meczu, ale z komentarza Eleven nigdy nie korzystali.
EDIT:
Baron: Chłopaki pamietajcie, że nie da sie jeździć szerzej, maks 4 metry od krawęznika
Śledz: Bawcie się dobrze chłopaki i jedziemy k****a!
Taka różnica :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Leniu pisze:Trochę się to sztuczne wydaje, takie dodawane emocje w komentarzu
Kto w Lublinie ogląda biegi o nic na siedząco niech pierwszy rzuci kamień.
- tezetomaniak
- Trener
Kargolo pisze:Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Chętnie się ustosunkuję, ale daj jakiś przykład, bo z tego meczu widziałem jedynie biegi.
zawsze mecze Elevena miały dodawane komentarz C+. Postawienie w poprzek Kołodzieja też nie było rozpatrywane jako kontrowersja, odechciewa się tego oglądać.
Ciekawe co z Dryłą, jakoś mam wrażenie że ostatnio coraz częściej zdarzają mu się nieobecności
Ciekawe co z Dryłą, jakoś mam wrażenie że ostatnio coraz częściej zdarzają mu się nieobecności
Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
tezetomaniak pisze:Kargolo pisze:Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Chętnie się ustosunkuję, ale daj jakiś przykład, bo z tego meczu widziałem jedynie biegi.
Przeczytaj sobie chocby ostatnie strony tego wątku i znajdziesz, co potrzebujesz. Pomijam kwestię ewidentnego sprzyjania klubom, w ktorych się ścigał czyli Polonii, GKMowi czy własnie Stali. Dryle ludzie zarzucają, że nie jest obiektywny w meczach Motoru, ale Gollob bije go nie o jedną, a dwie proste.
Poza tym, powaznie? Wozniaczek? KOlodziejek? Gdzie byles przez ostatnie kilka tygodni?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
blajar pisze:Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
Mam nadzieję że kolejny raz robi z siebie idiote.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie no po piątkowym dzwonie tylko mega optymiści mogą wierzyć w występ Dominika w Toruniu. Jak ma jechać na 50 proc na jakiś lekach to lepiej niech sobie odpoczywa i spokojnie kuruje. A my zobaczymy na tle dobrego rywala jak nam pójdzie w pięciu.
Perez pisze:blajar pisze:Majewski w magazynie powiedział, że Dominika czeka przerwa, nie wiadomo jak długo.
Mam nadzieję że kolejny raz robi z siebie idiote.
A ja mysle ze ma najnowsze informacje. Dac pojezdzic mlodym w Toruniu. Przegrana nie popsuje nam sezonu.
Akurat Majewski to wie tyle co i na Twitterze napisali ;) Nic nie wie więcej niż my sami, bo nie ma oficjalnego info.
Jedyna informacja jest taka, że dowiemy się w czwartek lub piątek czy Dominik pojedzie. Nikt nie potwierdził pęknięcia obojczyka na ten moment. Oficjalnego info nie ma.
Gdyby faktycznie był uraz eliminujący zawodnika na jakiś czas, to pewnie nikt by z tego tajemnicy nie robił.
Gdyby faktycznie był uraz eliminujący zawodnika na jakiś czas, to pewnie nikt by z tego tajemnicy nie robił.
Oficjalnego info nie ma i być nie może dzisiaj. Jest to całkiem zrozumiałe
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/zdjec ... gn=fbzuzel
Z reguły poziom tych obrazków jest żenujący, jednak dzisiaj mem z Walaskiem i o liderze z Grudziądza -
Z reguły poziom tych obrazków jest żenujący, jednak dzisiaj mem z Walaskiem i o liderze z Grudziądza -
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ma ktoś może jeszcze niewykorzystany voucher na promocję na c+ online?
a to nie było do 10 kwietnia ?
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Zastanawia mnie ta cisza medialna wokół akcji Woźniaka na Przedpelskim, jak Wiktor tylko machał noga przed Birkemose to zrobiono z tego aferę stulecia, a teraz Woźniak równie szczery jak Wiktor i luzik spoko koleś dla quasi dziennikarzy.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Maretzky76 pisze:Zastanawia mnie ta cisza medialna wokół akcji Woźniaka na Przedpelskim, jak Wiktor tylko machał noga przed Birkemose to zrobiono z tego aferę stulecia, a teraz Woźniak równie szczery jak Wiktor i luzik spoko koleś dla quasi dziennikarzy.
W telewizji nsport nie piętnuje się postawy swoich pupilów a na pewno Woźniak do tej grupy sie zalicza.
Komentarz Przedpełskiego
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ka/h1n5l5w
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ka/h1n5l5w
Tak jak wczoraj pisałem. Woźniak ostatnio wychodzi na mega aroganckiego, świętszego od papieża żużlowca. Za każdym razem pytany o kontrowersyjne sytuacje zaczyna od "tu nie może być mowy o żadnej mojej winie" itp. Wczoraj tak samo było jak go Jabłoński zapytał o tę sytuację.
Ja rozumiem jazdę agresywną, ale jak się później nigdy nie widzi swojej winy to jest po prostu słabe. A Woźniak robi taki sam komentarz drugi tydzień z rzędu.
Ja rozumiem jazdę agresywną, ale jak się później nigdy nie widzi swojej winy to jest po prostu słabe. A Woźniak robi taki sam komentarz drugi tydzień z rzędu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
dokładnie, jak Wiktor zrobił podobną akcje Birkemose to był jeden wielki (i słuszny) lament, że nie tylko jeździ głupio, ale jeszcze nie widzi swojej winy, nie ma za grosz pokory. No, ale "Woźniaczkowi" wolno więcej...
Naprawdę, po wczorajszym magazynie odechciewa mi się tego szmelcu oglądać. Kołodziejowi też się upiekło od oceny, choć nic do niego nie mam, zdarzył się błąd, ale powinien ponieść konsekwencje. Tylko jak to powiedzieć, kiedy w studio siedzi jego manager i przyjaciel? Lepiej przemilczeć
Naprawdę, po wczorajszym magazynie odechciewa mi się tego szmelcu oglądać. Kołodziejowi też się upiekło od oceny, choć nic do niego nie mam, zdarzył się błąd, ale powinien ponieść konsekwencje. Tylko jak to powiedzieć, kiedy w studio siedzi jego manager i przyjaciel? Lepiej przemilczeć
Szmelc bardzo. Motor mocny prowadzi w tabeli. Po co o tym mówić to nie dobre jest. A jeśli przegramy w Toruniu to dopiero się odezwą wtedy xD
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Może tv aż tak nas krytykować nie będzie, ale za to hejt interia dział żużel będzie miała używanie. A najbardziej dostanie się oczywiście Drabikowi. A później będzie zdzwiko, że Maks nie chce z nimi gadać i jeszcze większy hejt. Tamto towarzystwo na czele z widzacym wolne miejsca na naszym stadionie Osrafinskim bym rozgonił z bejsbolem w dłoni . Niebywali szkodnicy.
A to ten ignorant nie ogarnia że te wolne krzesełka są na dole gdzie widoczność jest bardzo słaba i nikt nie chce tam siedzieć i na ostatnim sektorze a ludzi stojących na koronie jest z pierdyliant razy więcej niż wolnych krzesełek?
Przecież Interia to jest żużlowy Fakt. Tam się pisze i tworzy dla klików. Im bardziej sensacyjnie, tym lepiej. Olac to gówno. Nie bez powodu SyFy pozbyły się jego i jego przydupasów - Hynka i Czosnyki.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Te krzesełka po prostu dziś pasują do jego opowieści. Jutro bez żenady może napisać, że klub sprzedaje więcej wejściówek niż jest miejsc na stadionie :)