Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
nie mam dostępu, ale jeśli gość nawet na niepublicznym forum piszę pod nazwiskiem (co prawda skróconym) takie informacje, to tylko mu pogratulować...
wg KRS jest współwłaścicielem
https://krs-pobierz.pl/drukarnia-pegwan ... a-i5334222
czy tak będzie, czas pokaże. Trzeba wierzyć w pozytywny koniec, ale liczyć się z tym, że będzie inaczej
wg KRS jest współwłaścicielem
https://krs-pobierz.pl/drukarnia-pegwan ... a-i5334222
czy tak będzie, czas pokaże. Trzeba wierzyć w pozytywny koniec, ale liczyć się z tym, że będzie inaczej
Ciekawy wywiad udzielony w tym roku u sponsora. Mikkel mówi tu o Przemku.
https://fb.watch/enkxXZ97ul/
https://fb.watch/enkxXZ97ul/
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Marcin0203
Perez pisze:Źródło: komentarze Przemysława Gk
https://www.facebook.com/groups/1449966 ... 707092980/
Przecież to jest jakieś fake konto... 0 znajomych. Jak Wy bierzcie z takich źródeł informacje to noc dziwnego, że takie plotki potem krążą. Naprawdę myślisz, że właściciel tak jakby nie patrzeć renomowanej firmy, wieloletni sponsor w żużlu pozwolił by sobie na wypisywanie takich rzeczy na fb? Ludzie, trochę głową trzeba ruszyć. Ja mam cichą nadzieję, że Michelsen ogłosi pozostanie u nas na lub po meczu w Częstochowie :) to by nieźle utarło nosa.
Właśnie też mi się to wydaje podejrzane. Ale pisze tak pewnie ze się przestraszyłem.
W którym miejscu na tej grupie sa te komentarze? Bo jestem jej członkiem, przeleciełame kilkanaście ostatnich postów i nic nie widze?
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2022, o 08:18 przez Flagg, łącznie zmieniany 2 razy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Weź opcje pokaż wszystkie komentarze i tam musisz wszystko rozwinąć bo jest trochę nasrane.
Nie masz FB = nie żyjesz. Nie żyję.
Perez pisze:Weź opcje pokaż wszystkie komentarze i tam musisz wszystko rozwinąć bo jest trochę nasrane.
Dobra, mój błąd. Jestem członkiem innej grupy o podobnej nazwie :)
Przemysława GK kojarze z różnych komentarzy i o ile sie nie mylę, to jego prawdziwe konto to jest PRZEMEK GK, a nie Przemysław.
No i też mi ciężko uwierzyć, że szanujący się sponsor wywinałby taki numer na jakieś grupie FB. Wiadomo, pod wpływem emocji robi się różne głupie rzeczy, ale bez przesady.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
I jest Przemek Gk mi też wydaje się to dziwne. Zobaczymy, mam nadzieję że to jakiś fejk.
Konto tego Przemka wygląda legitnie. Albo ktoś sobie zadał naprawdę dużo trudu, żeby puścić takiego bąka w net. Ale ja w sumie ekspertem nie jestem :)
Nawet jeśli to prawda i Mikkel planuje odejście, to ten cały sponsor wybrał sobie fatalny moment na ujawnianie takiej informacji. Tuż przed meczem z Czewą, tuż przed startem PO do których przystępujemy w roli faworyta do złota. NIkomu to nie było potrzebne.
Nawet jeśli to prawda i Mikkel planuje odejście, to ten cały sponsor wybrał sobie fatalny moment na ujawnianie takiej informacji. Tuż przed meczem z Czewą, tuż przed startem PO do których przystępujemy w roli faworyta do złota. NIkomu to nie było potrzebne.
O tym samym pomyślałem. Zobaczymy jak mecz w Czewie się potoczy.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Motor bez Mikkela. Jeśli to prawda tzn, że przychodzi Zmarzlik. Chyba, że w kolejnym sezonie celem będą play off.
Co do momentu puszczenia tego info to jest on akurat dobry. Po zaczynają się za miesiąc, każdy sobie to jakoś przetrawi, oswoi się z tym.
Co do momentu puszczenia tego info to jest on akurat dobry. Po zaczynają się za miesiąc, każdy sobie to jakoś przetrawi, oswoi się z tym.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2022, o 09:14 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
to w końcu z jakiego konta zostało napisane info o Michelsenie? Przemysława, który nic nie ma na profilu czy Przemka, który ma normalnie wyglądające konto? Czy jeszcze jakaś inna opcja?
Gość w komentarzu pisze „moja firma”. A potem jak go pytaja czy jest właścicielem PEGWANA to pisze „firma z mojego miasta”… skąd się biorą takie ….
- tezetomaniak
- Trener
Rano był Zbyszek...a teraz Zbigniew jest
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nasz Honorowy boss Zbyszek i jego bissnes speedway Club :))) piękne czasy :)
O nie, znów słyszę ten głos wydzierający się i plujący w mikrofon wniebogłosy. Dzieki, juz nie chce tego piwa.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
On tylko apelował :) tezetomaniak napisał o tym Zbyszku jakoś tak mi się skojarzyło :)
Tylko apelował a słuch kilka osób ma popsutych.
życie, życie jest nowelą, czy inne zbuntowane anioły xD xD xD
czytam ten wątek z bananem na ryju, z wątku całkiem rozsądnego zrobiliście całkiem przyjemną komedię, lub po prostu gównoburzę rodem z SyFów lub FB. Od transferów, przez homoseksualizm, politykę a i Zmarzlikowi pewnie się komunijna oranżada odbijała xD Serio :)
Po tylu latach nadal dajecie się mamić tak wczesnym artykułom 'pseudo' redaktorzynów ?
Czy po tylu latach nadal nie ufacie w 100% Kubie Kępie? Kiedy Was zawiódł, tak serio?
Czy nie widzicie pewnej zależności: gówno artykuł na SyFach lub Interii - gównoburza na naszym forum - dalsza pożywka dla artykułów? Panowie, nie schodźmy z tym forum na poziom SportBoard :)
Wielkie rzeczy i biznesy lubią ciszę, do tej pory tak było? Było. Czy kończyło się dobrze? Kończyło. Nasz klub nie ma w zwyczaju ogłaszać transferów podczas sezonu. Cierpliwości.
Dajmy Klubowi pracować, negocjować itd. Poza tym uważam, że już temat jest dawno pozamiatany. Karty są już pewnie rozdane, a pismaki smarują bo muszą podgrzewać atmosferę.
A tak w temacie to nadal optuję za transferem Smektały lub Przedpełskiego. A co do Mikkela, nie uważam aby poszedł za kilka groszy więcej. Jeżeli idzie do Czewy to Madsena tam nie może być. W końcu dwóch Dunów to o trzech za dużo w jednej przestrzeni :)
czytam ten wątek z bananem na ryju, z wątku całkiem rozsądnego zrobiliście całkiem przyjemną komedię, lub po prostu gównoburzę rodem z SyFów lub FB. Od transferów, przez homoseksualizm, politykę a i Zmarzlikowi pewnie się komunijna oranżada odbijała xD Serio :)
Po tylu latach nadal dajecie się mamić tak wczesnym artykułom 'pseudo' redaktorzynów ?
Czy po tylu latach nadal nie ufacie w 100% Kubie Kępie? Kiedy Was zawiódł, tak serio?
Czy nie widzicie pewnej zależności: gówno artykuł na SyFach lub Interii - gównoburza na naszym forum - dalsza pożywka dla artykułów? Panowie, nie schodźmy z tym forum na poziom SportBoard :)
Wielkie rzeczy i biznesy lubią ciszę, do tej pory tak było? Było. Czy kończyło się dobrze? Kończyło. Nasz klub nie ma w zwyczaju ogłaszać transferów podczas sezonu. Cierpliwości.
Dajmy Klubowi pracować, negocjować itd. Poza tym uważam, że już temat jest dawno pozamiatany. Karty są już pewnie rozdane, a pismaki smarują bo muszą podgrzewać atmosferę.
A tak w temacie to nadal optuję za transferem Smektały lub Przedpełskiego. A co do Mikkela, nie uważam aby poszedł za kilka groszy więcej. Jeżeli idzie do Czewy to Madsena tam nie może być. W końcu dwóch Dunów to o trzech za dużo w jednej przestrzeni :)
Nie pasuje mi tu kilka rzeczy. Nie wydaje mi się żeby Mikkel miał się sprzedać za parę groszy. Nie po to te serduszka, bicie się w piersi, piękne wypowiedzi o dumie bycia kapitanem i nie w takim sezonie gdzie jedziemy o złoto. Nie wydaje mi się też, że Czewa jest w stanie nam podskoczyć finansowo. Świadomość bycia drugim? Przecież w Czewie jest Madsen który zapuścił tam korzenie i Mikkel zawsze będzie tym drugim... Nie chce mi się wierzyć że odejdzie. Stawiam, że to jakaś akcja dezinformacyjna. A Mikkel zawsze czekał do końca a potem wszystkim innym grzecznie dziękował.
Gelo pisze:Nie pasuje mi tu kilka rzeczy. Nie wydaje mi się żeby Mikkel miał się sprzedać za parę groszy. Nie po to te serduszka, bicie się w piersi, piękne wypowiedzi o dumie bycia kapitanem i nie w takim sezonie gdzie jedziemy o złoto. Nie wydaje mi się też, że Czewa jest w stanie nam podskoczyć finansowo. Świadomość bycia drugim? Przecież w Czewie jest Madsen który zapuścił tam korzenie i Mikkel zawsze będzie tym drugim... Nie chce mi się wierzyć że odejdzie. Stawiam, że to jakaś akcja dezinformacyjna. A Mikkel zawsze czekał do końca a potem wszystkim innym grzecznie dziękował.
Czy to prawda, to się okaże i my kibice nic na to nie poradzimy. Ale jeśli jednak do tego dojdzie, to cała ta akcja skutecznie wszystkich wyleczy z romantycznego podejścia do żużla i wiary w jakiekolwiek przywiązanie do barw klubowych.
A moim zdaniem spina się wszystko - wystarczy, że Kępa nie może zaprzeczyć, iż dogadał się ze Zmarzlikiem.
Motor kosi wszystkich i idzie pełnym wiatrem po medal. Wszyscy jadą dobrze lub bardzo dobrze. I nagle wpada ta wiadomość.
Każdy wie, że Zmarzlik to najdroższy żużlowiec świata, a żeby przekonać go do zmiany barw i przeniesienia kariery sportowej o 600 km na wschód, trzeba by mu zapłacić jeszcze więcej. Mikkel, o którym wiemy, że jest dość mocno przeczulony na swoim punkcie, idzie do Kępy i pyta, czy to prawda, że w przyszłym roku będzie w Lublinie Zmarzlik. Załóżmy, że to prawda (a wiele na to wskazuje) - wtedy Kępa nie może zaprzeczyć. Więc nagle Michelsen staje się liderem najlepszej w Polsce drużyny, który ma średnią niższą od Zmarzlika ledwie o 0,2, który 3 razy pojechał go na jego własnym torze i który zarabia z 5x mniej. Pyta więc, czy dostanie 5-krotną podwyżkę, a każdy wie, że to niemożliwe. I Mikkel czuje się kopnięty w tyłek. Mikkel kopnięty w tyłek to Mikkel, który idzie do innego klubu.
Motor kosi wszystkich i idzie pełnym wiatrem po medal. Wszyscy jadą dobrze lub bardzo dobrze. I nagle wpada ta wiadomość.
Każdy wie, że Zmarzlik to najdroższy żużlowiec świata, a żeby przekonać go do zmiany barw i przeniesienia kariery sportowej o 600 km na wschód, trzeba by mu zapłacić jeszcze więcej. Mikkel, o którym wiemy, że jest dość mocno przeczulony na swoim punkcie, idzie do Kępy i pyta, czy to prawda, że w przyszłym roku będzie w Lublinie Zmarzlik. Załóżmy, że to prawda (a wiele na to wskazuje) - wtedy Kępa nie może zaprzeczyć. Więc nagle Michelsen staje się liderem najlepszej w Polsce drużyny, który ma średnią niższą od Zmarzlika ledwie o 0,2, który 3 razy pojechał go na jego własnym torze i który zarabia z 5x mniej. Pyta więc, czy dostanie 5-krotną podwyżkę, a każdy wie, że to niemożliwe. I Mikkel czuje się kopnięty w tyłek. Mikkel kopnięty w tyłek to Mikkel, który idzie do innego klubu.
Co do tamtego konta Przemka to jest ono akurat prawdziwe, założone parę lat temu, a znajomi są po prostu ukryci ;) Też tak mam, że nikt nie widzi tego.
Informacje akurat to druga strona, bo mogą być fejkowe. Jedynie, co przemawia za transferem do CKM to odległość, bo Mikkel mieszka w Rybniku, ale to nie junior żeby mu to przeszkadzało. No i kasa, to wiadome.
Już prędzej chyba uwierzę, że przedłuży kontrakt na 2 lata nawet z nami niż że odejdzie z klubu, z którym się zżył.
A i taka ciekawostka, że nasze forum czytają też inni ludzie spoza lubelskiego środowiska i już latają po innych forach cytaty stąd, że panika jest u nas.
Jeszcze takie coś dorzucę:
https://twitter.com/bierzynskikarol/sta ... 2997326851
Informacje akurat to druga strona, bo mogą być fejkowe. Jedynie, co przemawia za transferem do CKM to odległość, bo Mikkel mieszka w Rybniku, ale to nie junior żeby mu to przeszkadzało. No i kasa, to wiadome.
Już prędzej chyba uwierzę, że przedłuży kontrakt na 2 lata nawet z nami niż że odejdzie z klubu, z którym się zżył.
A i taka ciekawostka, że nasze forum czytają też inni ludzie spoza lubelskiego środowiska i już latają po innych forach cytaty stąd, że panika jest u nas.
Jeszcze takie coś dorzucę:
https://twitter.com/bierzynskikarol/sta ... 2997326851