Oskar Bober
Re: Oskar Bober
Dlaczego ? Juniorzy z ekstraligi, poza nielicznymi wyjątkami są słabi. Powinien sobie poradzić.
Bo lepiej jeździć 5 razy w PLŻ niż 3 albo 2 w SE.
Zwłaszcza że to nie jest Drabik itp tylko Bober.
A że nie byłby najgorszy na tle tych amatorów, to wiadomo,
przecież nawet Madej, który dawno powinien zdać sprzęt jeździ na juniorce w SE
Zwłaszcza że to nie jest Drabik itp tylko Bober.
A że nie byłby najgorszy na tle tych amatorów, to wiadomo,
przecież nawet Madej, który dawno powinien zdać sprzęt jeździ na juniorce w SE
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Wy tu o ekstralidze, a możliwe że Oskar wcześniej zadebiutuje w GP 
W Toruniu ma być drugim rezerwowym
W Toruniu ma być drugim rezerwowym

Hahah
Ale jaja! Dał komuś w łapę chyba. Jeleń zzielenieje z zazdrości, jemu dali jeździć tylko w MEP i MACEC.
Nie wiem czy KM Cross będzie stać na uczestnika Grand Prix w przyszłości, teraz Oskar będzie stawiał warunki
Ale jaja! Dał komuś w łapę chyba. Jeleń zzielenieje z zazdrości, jemu dali jeździć tylko w MEP i MACEC.
Nie wiem czy KM Cross będzie stać na uczestnika Grand Prix w przyszłości, teraz Oskar będzie stawiał warunki
No i Oskar dzisiaj drugim rezerwowym w GP.
Biorąc pod uwagę to jak jechał w tym sezonie w 1 lidze, oraz to że wielu chłopaków kończy wiek juniora można się spodziewać że za rok będziemy mieli wychowanka Motoru w Ekstralidze
Biorąc pod uwagę to jak jechał w tym sezonie w 1 lidze, oraz to że wielu chłopaków kończy wiek juniora można się spodziewać że za rok będziemy mieli wychowanka Motoru w Ekstralidze
Po dobrym sezonie ciekawe gdzie Oskar będzie startował w przyszłym roku. Coś mi się zdaję że jest szansa pójść do ekstraligi zwłaszcza że kilku czołowych juniorów przechodzi na seniora.
http://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/6345 ... pytania-sa
http://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/6345 ... pytania-sa
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
No to już wiadomo, gdzie Oskar będzie startował: http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/642365 ... book_zuzel
Dobrze. Bardzo szybki progres. Możemy już nie doczekać czasów, kiedy nasz wychowanek idzie do ekstraligi
Decyzja idiotyczna tym bardziej, że w składzie Sparty 1 juniorem będzie Drabik a jest jeszcze Dróżdż ale pewnie poszedł za kasą.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie jestem fanem Oskara, ale myślę że da radę. Jest ambitny i robi postępy. Wcale nie musi od razu wskoczyć do pierwszego składu by się rozwinąć w Sparcie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Jeśli miałby bać się rywalizacji to powinien dać sobie spokój ze sportem.
Dobromir pisze:Decyzja idiotyczna tym bardziej, że w składzie Sparty 1 juniorem będzie Drabik a jest jeszcze Dróżdż ale pewnie poszedł za kasą.
Świetna decyzja z perspektywą jazdy u nas jako gość.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jako senior?nie wydaje mi się.pewnie u nas wyląduje jako gość ale mam cichą nadzieję że nie będzie za kogo
Nie rozumiałem po co Dobrucki tak walczył o tego gościa, skoro żaden klub 2 -ligowy tego nie chciał. Teraz już wiadomo. Został też trenerem klubowym i ma trzech juniorów, chce żeby wszyscy jeździli. Żałosny gość. I Dobrucki i ten wymysł.
Tylko czekać aż niektórzy juniorzy będą startować piętnaście metrów przed linią.
Rafałowi ziścił się scenariusz który sobie wymarzył, a Oskar za to dostanie powołania młodzieżowe.
Właściwie to już dostał, rezerwę na GP i IMŚJ. Dobrucki już wtedy wiedział że będzie trenerem Sparty bo kręcił się przy przebudowie obiektu.
Warunki z księżyca Toruniowi i Zielonej Bober przedstawił tylko dla stworzenia wrażenia że jest bardzo drogi i pożądany,
żeby wyciągać ile się da z Wrocka. Brawo młody, szybko się uczysz !
Tylko czekać aż niektórzy juniorzy będą startować piętnaście metrów przed linią.
Rafałowi ziścił się scenariusz który sobie wymarzył, a Oskar za to dostanie powołania młodzieżowe.
Właściwie to już dostał, rezerwę na GP i IMŚJ. Dobrucki już wtedy wiedział że będzie trenerem Sparty bo kręcił się przy przebudowie obiektu.
Warunki z księżyca Toruniowi i Zielonej Bober przedstawił tylko dla stworzenia wrażenia że jest bardzo drogi i pożądany,
żeby wyciągać ile się da z Wrocka. Brawo młody, szybko się uczysz !
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Eh no ale ile wyciągnął więcej od Sparty za ten podpis 20-30tyś i po to żeby cały sezon jechać w cieniu Drabika. A w takiej Zielonce obok Marka też by nie zginął i mógł by grać 1 skrzypce. To mi tylko uświadamia, że 99% żużlowców nie myśli perspektywicznie liczy się tylko to co teraz.
A co ma sie liczyc, jak nie wiadomo co bedzie za zakretem?
A ja nie rozumiem skąd te problemy wasze z Oskarem. Chłopak wyszedł jako nasz wychowanek, gdzie jako juniorowi bardziej się nogi podstawiało niż pomagało, a jedyną pomoc miał ze strony seniorów i trenera. Chłopak poszedł w świat, jako tako radzi sobie w pierwszej lidze, stać go na 11+1 w 4 biegach w Pile. Osobiście uważam, że nie jest wyjątkowo utalentowany, nie jest też antytalentem, ale życzę mu dobrze, pomimo że raz zachował sie nieodpowiednio i głupio. Moim zdaniem będzie z niego żużlowiec, to że jest ogromny deficyt juniorów w elidze - jest dla niego wielką szansą. Może ją wykorzysta, z motocyklem za pan brat jest już z 10 lat, trochę się objeździł, potrafi dowieźć za plecami niezłych zawodników. Nie liczę że będzie Przedpełskim albo Zmarzlikiem, ale ciułanie punktów zwłaszcza w biegach juniorskich? - Czemu nie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Warto zauważyć, że Maksym Drabik przed przejściem do Wrocławia osiągał gorsze wyniki w PLŻ niż Oskar.
To we Wrocławiu dopiero rozwinął skrzydła. Sprzęt? Prawdopodobnie tak.
To samo z Milikiem. Kim był Milik zanim poszedł do Wrocławia?
Dla Oskara to szansa. Niech zrobi tam postęp taki jak ci dwaj wymienieni.
To we Wrocławiu dopiero rozwinął skrzydła. Sprzęt? Prawdopodobnie tak.
To samo z Milikiem. Kim był Milik zanim poszedł do Wrocławia?
Dla Oskara to szansa. Niech zrobi tam postęp taki jak ci dwaj wymienieni.
Milik był Mistrzem Europy Juniorów 
Jednak Maksym nie jeździł chyba aż tak często w Orle o ile pamiętam i był młodszy.
W SE skończy się tez przewaga sprzętowa nad innymi juniorami, bo nie licząc Ajtnera to takową miał. Ja nie chcę Oskara w roli gościa i trzymam za niego kciuki.
Ciekawi mnie tor. Baron robił taki, że każdy adept który wiózł kogoś po starcie,
mógł liczyć na punkty jeśli się nie przewróci czy nie zakopie.
Teraz jest inny trener i inny tor
Jednak Maksym nie jeździł chyba aż tak często w Orle o ile pamiętam i był młodszy.
W SE skończy się tez przewaga sprzętowa nad innymi juniorami, bo nie licząc Ajtnera to takową miał. Ja nie chcę Oskara w roli gościa i trzymam za niego kciuki.
Ciekawi mnie tor. Baron robił taki, że każdy adept który wiózł kogoś po starcie,
mógł liczyć na punkty jeśli się nie przewróci czy nie zakopie.
Teraz jest inny trener i inny tor
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Oskar chyba nie pojeździ we Wrocławiu przy takiej dyspozycji Dróżdża, ktory wozi Nickiego w Lesznie. Nam by się za to bardzo przydał, ale na juniorce
niech go Wrocław nam wypożyczy 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
O to to to. Też o tym pomyślałem
A tak swoją drogą, to piękny żużel mamy w Lesznie. Pozazdrościć takich widowisk tylko.
A tak swoją drogą, to piękny żużel mamy w Lesznie. Pozazdrościć takich widowisk tylko.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Aż się typować odechciewa 

Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Dobry trening przed Opolem
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/687018/puchar-macec-oskar-bober-wygral-w-czerwonogradzie
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/687018/puchar-macec-oskar-bober-wygral-w-czerwonogradzie
od 1988 tylko SPEEDWAY