Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
Ale brak Korneliussena to gigantyczne osłabienie Wandy. Szkoda, że będzie.
Ago?! Nie jest lepszy od Pontusa,a od Auty'ego czy Sweetmana to na pewno jest słabszy...
Ago?! Nie jest lepszy od Pontusa,a od Auty'ego czy Sweetmana to na pewno jest słabszy...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Więc nie wiem czemu wielu z naszych obawia się meczu w Krakowie przecież w tan tym roku Korneliusen był przez naszych robiony w Krośnie.
I ja ciągle uważam że wygramy
-
kolegakolegi
Kraków pewnie wystąpi w identycznym zestawieniu jak w ostatnich 2 meczach wyjazdowych z czego jeden wygrał a w drugim mało brakło do wygranej, a konkretnie brakło Larsena w pierwszych 3 jego biegach gdzie zastępował go słaby junior bo Keneth spóźnił się na mecz. Rasumując powyższe fakty czy Kraków ma jakieś szanse u siebie przed swoją publiką na swoim stadionie? Okaże się w poniedziałek 
Zapraszamy serdecznie do Krakowa! Będzie emocjonujący mecz
Zapraszamy serdecznie do Krakowa! Będzie emocjonujący mecz
Grucha18 pisze:Więc nie wiem czemu wielu z naszych obawia się meczu w Krakowie przecież w tan tym roku Korneliusen był przez naszych robiony w Krośnie.
Też w to wierzę. Tylko że poziom podobny do Korneliussena (nie tylko chodzi o tą 2 ligę ale o elite league też) to z naszych prezentuje jedynie może Miesiąc i daj Boże że Stead. Facet jest w wielkim gazie. Oglądałeś mecz Kings Lynn? A wyniki z Rawicza 13pkt i Równego - 15pkt to raczej z nieba nie spadły.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Oglądałem mecz ten i powiem że zobaczymy jak będzie ale przecież sam meczu nie wygra jeszcze musiał by Larsen się przyłączyć.
Poczekamy zobaczymy ale ciągle wierzę w wygraną.
Patrząc na wyniki z Anglii to są one nie równe Polsce ale po Duńczyku widać że jest w formie.
Poczekamy zobaczymy ale ciągle wierzę w wygraną.
Patrząc na wyniki z Anglii to są one nie równe Polsce ale po Duńczyku widać że jest w formie.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2011, o 15:15 przez Grucha18, łącznie zmieniany 2 razy.
Jakie wieże? Stawiasz jakieś
A tak serio to wymienia się: wierzę - wiara 
A co do meczu ja też wierzę w wygraną inaczej bym tam nie jechał. I sam Korneliussen meczu nie wygra. A oni poza nim i Larsenem mają strasznych ogórów i nie jechali z mocnymi drużynami, ale łatwo nie będzie.
A co do meczu ja też wierzę w wygraną inaczej bym tam nie jechał. I sam Korneliussen meczu nie wygra. A oni poza nim i Larsenem mają strasznych ogórów i nie jechali z mocnymi drużynami, ale łatwo nie będzie.
Larsen to tak sobie w Anglii ale w Polsce jest niezły napieracz objawienie jak narazie 2 ligi dla mnie.
Ale zobaczymy jaki skład zostanie zestawiony w środę będziemy mądrzejsi.
Ale zobaczymy jaki skład zostanie zestawiony w środę będziemy mądrzejsi.
Grucha18 pisze:Oglądałem mecz ten i powiem że zobaczymy jak będzie ale przecież sam meczu nie wygra jeszcze musiał by Larsen się przyłączyć.
.
I to dalej będzie za mało
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Grucha18 pisze:Wanda to tylko on i larsen + ago i tyle
Czy na pewno? Pawłaszczyk + Tabaka w sumie na wyjeździe robili po 15 punktów, juniorzy też dorzucali swoje. Jedynie Pyszny to dziura w składzie. Ale u siebie może być inaczej.
Punkty z Rawicza:
1. Kenni Larsen - 12+1 (3,3,1,3,2*)
2. Sławomir Pyszny - 1 (1,-,0,-)
3. Patryk Pawlaszczyk - 7+2 (2,2,1,1*,1*)
4. Jozsef Tabaka - 7+1 (0,1*,3,1,2)
5. Mads Korneliussen - 12+1 (t,2*,3,1,3,3)
6. Mariusz Konsek - 4 (0,-,d,3,1)
7. Christian Ago - 5 (1,2,2)
Punkty z Równego:
1. Kenni Larsen - 6 (-,-,-,2,3,1)
2. Sławomir Pyszny - 3 (1,2,-,-)
3. Patryk Pawlaszczyk - 7+2 (0,2,2,2*,1*,0)
4. Jozsef Tabaka - 6+1 (1,0,-,2*,3)
5. Mads Korneliussen - 15 (2,3,3,3,3,1)
6. Mariusz Konsek - 3+1 (1*,d,0,1,1)
7. Edward Mazur - 3 (t,2,1,0)
Jeszcze raz przestrzegam przed lekceważeniem rywala. Oni jechali 2x na wyjeździe a u siebie będzie im się jechało jeszcze łatwiej. Oczywiście wierzyć w zwycięstwo naszych trzeba, ale już nie raz nie takie "ogórki" woziły nasze gwiazdy. Będzie to na pewno bardzo ciężki mecz.
Dokładnie więc uważam że wygramy po zaciętym boju.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Ewentualna wygrana będzie zależeć tylko i wyłącznie od dyspozycji naszych asów.Zawodnicy Wandy już udowodnili ,że są dobrze przygotowani do sezonu i na swoim torze z pewnością to potwierdzą ,ja liczę na to ,że trener będzie miał jaja a nasi niedoszli (jeszcze) I ligowcy udowodnią że to jednak nie my będziemy ogórkami w tej lidze
jerry78 pisze:Sober, wszystko się zgadza, tylko litości: nie Aspgrena tylko Auty'ego lub Sweetmana (chociaż ten ostatni akurat w Krakowie w tamtym roku zdobył tylko 3 punkty chociaż to był jego debiut w Polsce)
Proponujac wystawienie Apsgrena mialem w pamieci wlasnie ten zeszloroczny, mizerny wystep Sweetmana. Obawiam sie, ze sprowadzajac Autiego do Krakowa, gdzie jest specyficzny tor moze dojsc do powtorki z zeszlego roku. Richard i Auty w tym sezonie jeszcze nie byli w Polsce, nie sa objezdzeni na naszych torach, a Aspgren sie przyklada i powinien dac rade krakowskim juniorom.
Ale co z tego, że ktoś "się przykłada". Łukaszewski pewnie się też przykłada.
Kraków będzie praktycznie dla wszystkich naszych juniorów nowością, więc nie będzie tak, że Aspgren będzie miał łatwiej, bo jeździł w Krośnie i Lublinie.
Kraków będzie praktycznie dla wszystkich naszych juniorów nowością, więc nie będzie tak, że Aspgren będzie miał łatwiej, bo jeździł w Krośnie i Lublinie.
- niespokojny
- Trener
Proctor tez bedzie pierwszy raz tam jechal i co z tego? Auty wydaje sie byc w taki gazie, ze obojetnie na jakim torze pojedzie i tak ladne punkty przywiezie. Nie jechal tylko w Anglii, wygral eliminacje do IMŚJ. Wygrac w Krakowie bedzie bardzo ciezko. Tabaka to taki zawodnik swojego toru jak Rempala. Moze zrobic 4, moze i 12. Pyszny... objezdzal tylko Rempale w Rybniku, mysle ze szalec jakos nie powinien. Pawlaszczyk tez nie jest jakims ekstra napieraczem. Krajowi zawodnicy Wandy sa bardzo przecietni. Za to Dunczycy sa w gazie. Mimo wszystko stawiam Lukaszewskiego wyzej niz Konska. Ten pierwszy ma dobre starty i jesli bedzie trzymal kraweznik to ten drugi nic nie zrobi. Wygrac bedzie ciezko, ale od razu przypomina mi sie zeszly sezon. Najpierw w Krosnie wygrana 15, a na swoim torze fuksem wygralismy z oslabionym Rawiczem. Jak nasi zrobia silniki i beda roszady w skladzie powinno byc na styku..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Prawie wszyscy wiedzą, że zastąpienie Piszcza Miesiącem to nie jedyna w tym wypadku zmiana, bo wymusza kolejną/e. Prawie... bo dziennikarzy to nie dotyczy. A wystarczyło dodać niewiele znaczące zdanie w stylu: "należy/można spodziewać sie również innych roszad w składzie".
Każdemu jego Everest...
Witam Was z Krakowa
Widzę że kilku napinaczy niemal pewnych wygranej u nas jest , ale to normalka , zresztą każdy wierzy w Swoją drużynę . Ja oczywiście wierzę w wygraną Naszych , w sumie to liczę że u Siebie na torze w mniejszym lub większym stopniu pokonamy wszystkich . Najtrudniej będzie pewnie z Wami w najbliższy poniedziałek i z Ostrowem w maju , chociaż przyznam szczerze że bardziej obawiam się Ostrowa , nic wielkiego Wasi nie pokazali w niedzielę, chodź wiem że mieli póki co nie wiele jazdy i był to pierwszy mecz ligowy w ich wykonaniu
ktoś tam pisał że Wanda to tylko Mads i Larsen reszta ogórki , i że jechaliśmy 2 mecze z łatwymi rywalami ... bardzo ciekawe , w Rawiczu wygraliśmy , Rawicz który przed sezonem pozyskał sponsora i mierzy w awans , do tego na ich gorącym terenie , potem Kaskad, o włos nie zwyciężyliśmy , gdyby Larsen był od początku ... no ale nie ma co gdybać .. dzień potem Wy jedziecie z nimi u Siebie !! i ledwo , ledwo , dobra były jakieś tam defekty ,ale mniejsza z tym ;] Wydaję mi się że Mads i Kenni pojadą na Swoim wysokim poziomie , chodź na pewno ktoś od Was ma spore szanse z nimi ostro rywalizować, Pacio ( Pawlaszczyk ) i Tabaka to są walczaki , może nie mieli jakiś wielkich zdobyczy punktowych w tych dwóch pierwszych meczach , ale bardzo ważne pkt. przywieźli , jak na drugą linię przystało , u nas na torze będą mocniejsi , i będa w stanie wygrywać z każdym , Ago też wydaję mi się że powinien lepiej jeździć w Krakowie , jedyną zagadką pozostaję jak będą się spisywać Pyszny i Konsek lub jakiś junior który jako gość za niego pojedzie , ale tutaj to nie liczę szczerze na żadne fajerwerki z ich strony , ale możę jakieś bardzo ważne pkt. dołożą . Szykuję nam się piękny mecz w lany poniedziałek , na pewno bardzo zacięty , zapraszamy 25 do KrK
Ja oczywiście wierzę w Naszych , jedziemy u Siebie , zapowiada się że będzie spooro kibiców , mam nadzieję że pojadą na maksa
typuję 49:41 dla Nas
pozdro i do zobaczenia

Nie czytałeś poprzednich postów a nazywasz nas "napinaczami" w żadnym poscie nie ma nic złego na waszych zawodników,wygraliscie mecz w rawiczu i równem bardzo wam tego gratuluje ale popatrz na zawodników co prawda nazwiska nie jezdzą no ale nie wiedziales chyba ze zrobilismy sobie na meczu z Równem pod górkę, ponieważ nasi działacze na treningi robią tor inny niż na mecz mam nadzieje ze to był tylko jednorazowy wybryk i zgadzam się ze zdaniem Marsa
Hehehe. Bez napinki, bo wstyd bedzie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Mars tobie to tylko brakuje orzeszków na prawde
mam nadzieje ze w klubie maja "jaja" i tych co trzeba posadza na ławe ( wiadomo o kogo chodzi ) i pojedziemy po zwyciestwo
mam nadzieje ze w klubie maja "jaja" i tych co trzeba posadza na ławe ( wiadomo o kogo chodzi ) i pojedziemy po zwyciestwo
Z niczego może być tylko nic.
Proszę nie kasować moich postów . Moderatorzy z tego forum niedługo będa lizaki kupować Krakowianom 
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2011, o 20:44 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Jeśli Miesiąc ma jechać za Piszcza tak jak mówi wilk to wtedy jedzie np.puzon,baran,suchecki,proctor/stead,Łukaszewski,junior gość 2.50+Miesiąc oczywiście.
Albo druga sytuacja że jedziemy z Baranem,Miesiącem,Proctorem,Stead,Suchecki,Łukaszewski,Auty/Sweetman.
Ta druga opcja o wiele lepsza gdyż nie mamy dziury na juniorce albo jeśli będzie to jakiś dobry gość np. Curyło.
Albo druga sytuacja że jedziemy z Baranem,Miesiącem,Proctorem,Stead,Suchecki,Łukaszewski,Auty/Sweetman.
Ta druga opcja o wiele lepsza gdyż nie mamy dziury na juniorce albo jeśli będzie to jakiś dobry gość np. Curyło.
Ile razy mam pisać że Stead na 90% pojedzie w Krakowie ? A jeśli chodzi o mnie to nie zmieniam zdania, że reszta (oprócz Larsena i Madsa) to ogórki. Ale u nas też jest 4 nie-ogórków (Miesiąc,Baran,Stead,Proctor) a reszta ogórki, chyba że Auty temu zaprzeczy. A wśród rawiczan po tych kontuzjach Aldena widzę pole ogórkowe.
Także nie ma mowy o napince kolego. A że ogórki potrafią powieść dobrych zawodników pokazał Kuciapa na Gollobie 
Co nie zmienia faktu że w dyngusa na 90% żadna z ekip nie dobije do 50 pkt
Co nie zmienia faktu że w dyngusa na 90% żadna z ekip nie dobije do 50 pkt
Mariusz Puszakowski 11 (3,3,3,d,2) -wynik z Krakowa tamtego sezonu.
Simon Stead - 14 (3,2,3,2,2,2) W barwach Piły.
Bez sensu byłoby go nie brać i Steada zamiast go.Najpierw niech się rozjezdzi na naszym torze i niech na Trening przyjdzie jest krótko po kontuzji i zeby nie było tak jak z Piszczem.
EDIT
Zapomnialeś o Puszakowskim który w tamtym roku też nie był ogórkiem i robil swoje rozjezdzi się i będzie wymiatał, nie bez powodu w ankiecie wygral na najlepszego zawodnika 2010.
Simon Stead - 14 (3,2,3,2,2,2) W barwach Piły.
Bez sensu byłoby go nie brać i Steada zamiast go.Najpierw niech się rozjezdzi na naszym torze i niech na Trening przyjdzie jest krótko po kontuzji i zeby nie było tak jak z Piszczem.
EDIT
Zapomnialeś o Puszakowskim który w tamtym roku też nie był ogórkiem i robil swoje rozjezdzi się i będzie wymiatał, nie bez powodu w ankiecie wygral na najlepszego zawodnika 2010.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2011, o 20:55 przez piker, łącznie zmieniany 1 raz.
No to git hm szkoda było by że by Stead jechał a Tyron nie albo Puzona pyk i mamy miejsce :p